18 Nisan 2018 Çarşamba

Bluetooth ampul

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. Renkli Rgb ve Telefonunuzdan Işığa Hükmedin. Kutumuz üzerindeki QR barkodu okutarak Işığa Hükmedin Uygulamayı indirin, ilight dünyası ile sizde tanışın.


Bluetooth ampul

Standartları Siz Belirleyin. Bluetooth Bağlantısı Kurarak. Akıllı telefonunuzun bluetooth kısmını açtıktan hemen sonra otomatik görür ve bağlanır.


Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. Akıllı ampul içerinde yerleşik olarak gelen bluetooth hoparlör sayesinde müzik dinleyebilirsiniz. Kredi kartıyla peşin veya taksitle veya kapıda nakit ödeme. Her gün yeni farkı: Zengin ödeme seçeneklerinden size en uygun olanını seçin.


Bluetooth ampul

Kızılötesi uzaktan kumanda fonksiyonu Kızılötesi uzaktan kumandasının karşılık gelen fonksiyon tuşlarının rengi bluetooth ampul inder üzerinde yapılabilirkontrol: 1. Kingled renk seçenekleri ile. Sorunuzu aşağıdaki alana yazınız. Bunların yaklaşık kadarı hoparlör, led ampul ışıkları. Teknosa mağazaları ve teknosa. JBL Go, Ultimate Ears Boom, JBL Clip, Sony SRS öne çıkan bluetooth hoparlör bir diğer adıyla ses bombası modelleri arasında yer alıyor.


HEMEN AL En geç Şubat Perşembe günü kargoda. Haricen bir uzaktan kumandaya gereksinim duymaz. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan birçok kişi kendine yeni kullanıcı adı bularak sisteme dahil olmayı tercih ederler. Profilde ilk görünen kısım kişinin almış olduğu.


Ergonomik yapısı ve bluetooth özelliğiyle istediğiniz yere müzik sizinle gelecek. Modern ve sıra dışı tasarımı ile bu mükemmel aydınlatması ile sizlerin beğenisine sunuyoruz. Mobil cihazlardan kontrol edilebilen akıllı ev konseptleri zaman zaman teknoloji gündeminde kendisine yer buluyor. Lumen Smart Bulb dünyanın ilk, içerisinde bir çok özelliği barındıran, IOS cihazlarınızla uzaktan kontrol edebileceğiniz yeni nesil bluetooth ampulüdür.


Akıllı ev cihazları hakkındaki en son haberler, incelemeler ve eğitim makaleleri. Kablo karmaşası yaşamadan telefonunuzdan, bilgisayarınızdan, tabletinizden doyasıya müzik dinleyebileceksiniz. Telefonuzun bluetooth özelliği sayesinde hızlı bir şekilde bağlana bilir telefondaki çaldığınız şarkıyı dinleye bilirsiniz.


Bluetooth ampul

RGB Led Lamba bulunmakta olup, müzik keyfinizi yaparken istediğiniz Rengi seçebilirsiniz. Müzik ve sesleri oynatma,durdurma,şarkı atlatma,ileri,geri yapma gibi fonksiyonları cep telefonunuzdan istediğiniz gibi kontrol edebilirsiniz. Ayrıca aşağıdaki videodan da incelemeyi izleyebilirsiniz. kanalının ismi ”Akıllı Uygulamalar”dır. Bu harika ampuller bluetooh bağlantısı sayesinde telefonunuza bağlanır.


Telefonunuzdan ister müzik açıp dinleyebilir ve çevrenizdekileri bu harika ürün ile etkileyebilir isterseniz de farklı renk seçeneğiyle otantik bir ortam yaratabilirsiniz. Megaman ürünleri ve diğer Led Ampuller indirimli ve uygun fiyatlarla Bauhaus. LED Mısır ampul 1SMD ışık kaynağı sıcak saf beyaz ışık renk 8W ampul $7. Kaliteli Bir Ses Deneyimi ve Odanızı Aydınlatan Led ile Odanıza Neşe Katabilirsiniz.


Yüzlerce TV Ürünleri size özel fiyatlarla. Parti Modu: Bu özellik sayesinde salonunuz bir anda disko ortamına dönüşür. Nordmende Derma Roller Titanyum İğne.


Gemei GM-7Şarjlı Saç Sakal Ense Tıraş Traş Makinesi. Günümüzde her şey akıllanırken ampuller eksik kalsaydı şaşardım zaten. Bu minik ampul ne işe yarıyor? Tijli Asma Duy Takımı Orjinal Garantili Ücretsiz K. Akıllı Işıklar kategorisi için mi bakıyorsunuz ? LED AMPUL BLUETOOTH SPEAKER LD-35.


Tüm vaktinizi güzelleştirecek ses bombalarını kaltelial. Masa ve Kitap Okuma Lambaları. Uzaktan Kumanda ile istediğiniz rengi ve modu seçebilirsiniz. Dükkana Özel 3TL ve üzeri ücretsiz kargo Yurtiçi Kargo: Mağaza Öder Aynı gün teslimat. Yorum Yap Lütfen görüntülemek için Giriş yapın yada Üye olun.


Cep telefonu ile kumanda edebileceğiniz. Fiyat ve özelliklerini inceleyin, güvenle satın alın. Led Işık Rengi: beyaz veya sıcak beyazLamba Tabanı: E27Akıllı LED Ampul müzik ile ışık birleştirmek ve uyumlu mobil cihazınızdan kontrol etmenizi sağlar.


Ara Tüm Kategoriler Merhaba, Giriş yap Hesabım değil misiniz? Renkte Kullanıp Odanızı Aydınlatabilirsiniz. Müzik Kutusuna ihtiyaç duymadan telefonunuzdan bağlanarak istediğiniz müziği seslendirebilirsiniz.


Taksit tablosunda altı çizgili alanlar peşin fiyatına taksit seçeneklerini gösterir. Worldcard: Worldcard özelliği taşıyan (Yapı Kredi, TEB ve Vakıfbank) kartlarınızı kullanabilirsiniz. World Card seçtiğinizde Yapı Kredi Bankası ödeme sayfasına yönlendirileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar