20 Nisan 2018 Cuma

Kavanozdan abajur yapımı

Kavanozdan abajur yapımı

Beğeni Rekorları Kıran Rengarenk Tunus İşi Yelek Modeli. Herkesin Yapabileceği Teraryum Hobi Bahçesi Tasarımı. Hobi Çalışmalarında Boya Seçimi Nasıl Yapılmalı?


Kavanozdan abajur yapımı

Bu yazı için yorum yorum yapılmış. Gerçekten çok güzel düşünülmüş bir tasarım. Herkez evindeki renk uyumuna göre böyle şık bir abajuru milyonlar ödemeden kolayca. Hani şu annelerimizin dolap içinde yıllarca sakladığı zamanı geldiğinde konserve yaptığı (aynısını ben de yapıyorum ne var yani:)) cam kavanozlar var ya pazarda liraya satılıyor işte ondan canım. Kavanozdan abajur mu olurmuş demeyin!


Fakat yapılış aşamalarını gördüğünüzde ne kadar kolay ve pratik olduğunu sizler de anlayacaksınız! Yapmaktan oldukça zevk alacağınız bir proje olan kavanozdan abajur yapımı , üstelik oldukça uygun maliyetli! Birileri yapmış bile :)) İçine buradaki gibi iplik makaralarını koyabileceğiniz gibi. Bir kavanozdan abajur bile yapılabilir. Geri Dönüşüm Projeleri Forumumuza hoş geldiniz.


Kavanozdan abajur yapımı

Forumumuzdan en verimli şekilde yararlanmak için lütfen üye olunuz. Daha sonra kağıdı kavanozun etrafına sardım. Yine kalmış kumaş parçalarını kağıdın alt. Bu videomuz da sizlere normal bir kavanozdan basit bir avize nasıl yapılır onu göstermek istedik. Kevin MacLeod sanatçısının Lagoa vadlı şarkısı, Creative Commons Attribution.


Boş şişe ve kavanozlar ile yapılan pek çok geri dönüşüm ve kendin yap projesi mevcut. Bizim de konularımızda en sık kullandığımız malzemelerden olan boş şişeler ile bugün yine çok hoş bir çalışma yapımını anlatacağız. Avize yapimi tahta çubuk el işi hobi ev yapımı hoş avize basit. Oca 20- Kendin yap geri dönüşüm dekorasyon fikirlerinden bugün cam kavanozdan lamba yapımı konusu ile karşınızdayım.


Evdeki kısıtlı imkanlarla harika bir aydınlatma ünitesi yapmak için sizlere muhteşem abajur yapımı fikri hazırladım. Detayları görmek için tıklayın. Balondan abajur yapımı veya ipten abajur yapımı videomuz hazır.


Fakat Ev yapımı Lambader için tavsiyem ısınmayan Ampuller den kullanmanız dan yana. Ben Ahşap işlerinden ve Ahşap çeşitleri den anlamadığım için size Çita diyorum fakat normal bir Tahta ya da çita bu esnekliği göstermez bu şekle girmez onu biliyorum. Sanırım Kavak ya da benzeri bir Ağaç kullanılmış. Alttaki videoda kavanozdan abajur yapılışı gösterilmektedir. DANTEL UÇ MODELİ YAPIMI VİDEOLU ANLATIM SİTEDE BAŞKA NELER VAR?


Konu Rukiye Vural tarafından. Evinizde kullanmadığınız eşyaları değerlendirmeyi seven biriyseniz bu abajuru da çok seveceksiniz. Faydalı Bilgiler Sitesi konumundaki sitemizde bugün birbirinden değerli bir çok yazı bulunmaktadır.


Tencereler, tabaklar, bardaklar gibi mutfak eşyalarına dar mutfaklarımızda zar zor. Oldukça kolay olan abajur yapımı için öneriler. Kendi zevkinize göre, eski eşyalarınızı da değerlendirerek abajur yapabilirsiniz. Merak ettiğiniz her şeyin Nasıl Kolay yolu. Yani kavanoz için önce yan delikten sonra ortadaki delikten geçirmelisiniz.


Evet tamamen doğal olan su kabağının kurumuş hali evimize abajur olarak baş köşedeki yerini alacak. Tabi ki bir dizi işlemden sonra. Yapımı biraz zorlu ama ortaya çıkan sonuç sizi işlemin sonuna kadar gitmeye zorlayacak kadar zevkli:) eğlenceli karakterler kullanacak çocuk odaları içinde harika bir aksesuar olacağına eminim.


Dantelden abajur ve lambader de yapabilirsiniz. Aslında dantelden yaratıcılığınızı kullanarak aklınıza gelebilecek her şeyi yapabilirsiniz. Sevgiliye El Yapımı Hediyeler - Yaratıcı Fikir.


Kavanozdan abajur yapımı

Avize Nasil Temizlenir Yeni Ip Ve Tutkal Ile Abajur Nasil Yapilir. Ledli Avize Yeni Trendlight Sihir Li Rgb Ledli Kumandali Yuvarlak Tasli Avize. Evinize Cok Yakisacak El Yapimi Avizeler. Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz. Fotoğraflı Kanaviçe Yapımı.


Plastik Kaşıklardan Çiçek Buketi Yapımı. Legodan yapılmış anahtarlık. Oyulmuş kitaplardan saksı. Röntgenlerden abajur kaplaması.


Anahtar Kelimeler el yapımı ürün eski eşyalar nasıl değerlendirilir geri dönüştürülebilir ürünler. Leave a Reply Cevabı iptal et. E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


Ardından ışık düzeneğini kavanozun içine yerleştiriyoruz. Süslemek için tüğlü kumaşlar ile kavanozun hem altına hem de üst kısmına tüylü kumaşlar kullanabilir Cevap yazmak için giriş yap yada kayıt ol. Bu Pin, Yasemin Tekin tarafından keşfedildi.


Onlarca alternatif vintage dekoratif ürünler arasından dekorasyon stilinize uygun abajur şapkas.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar