5 Nisan 2018 Perşembe

Pleksi kapı tabelası

Pleksi kapı tabelası

Quick View (Reviews) İstek Listeme Ekle. En uygun fiyatlarla ve kaliteli pleksi tabela hizmeti almak için bize ulaşın. Ticaret Üniversitesi kapı tabelası. Led ışık ile ışıklandırma sağlanır ve çok şık bir tabela ortaya çıkar.


Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Firmanızın tarzını ve bakış açısını ilk olarak kişilere sunan unsur tabelanızdır. Işıklı ve ışıksız olarak uygulanabilir.


Kenarlarında krom başlıklı yükseltme vidaları vardır. Apak Advertising Architecture Inc. Tüm işletmelerin ihtiyaç duyduğu tabela , işletmelerin veya firmaların verdiği hizmet alanına işaret eden isim, logo ve hizmet bilgilendirme konuları ile ilgili tanıtım aracı olarak kullanılmaktadır.


Modern tabela tasarımları, ofis tasarımları günümüzde çok popüler olup sizi kurumsallığa taşımaktadır. Ofis ve kapı tabelalarında kullanılan malzeler 3paslanmaz krom, akrilik pleksi , cam gibi birçok malzemeden düşünülebilir, firmanıza ve kurumsal renklerinize özel olarak imalatı tasarlanabilir. Yeditepe Kurumsal Hizmetler için yaptığımız dekoratif vidalı kapı isimliği tabela örneğidir. Firmamıza logonuz ve resimlerinizi paylaşarak sonrasında siz değerli. Fırmamız ışıklı ofis tabelası , ışıksız ofis tabelası , kabartma pleksi harf tabela , paslanmaz kabartma ve kutu harf ofis tabelası.


Web Sitemiz Yeni Görüntüsüyle Hizmetinizde. Adınız (gerekli) E-posta adresiniz (gerekli) Konu. Hastane yönlendirme tabelalalrı tasarımı imalatı uygulaması mıknatıslı kapı isimliği tasarımları imalatı.


Pleksi kapı tabelası

Reklam tabelaları bir şantiye tabelası veya konut yapım alanlarında da kullanılabilir. Alüminyum tabela genellikle kapı girişlerine konulan tabelalardır. Farklı ölçülerde yapılabilir. TL 1TL (1) quarts 100.


Okul tabelası yada sınıf tabelası imalat yapan firmamızda yeni modelimiz olan pleksi tabelamız, dekoratif görüntüsü ile çok tercih edilen ürünlerimizden olmuştur. Gravür tabela , şeffaf pleksiglas malzemenin CNC makinalarında yazı veya amblemlerin kenarından kazınması ile üst bölümünden alüminyum kasası içine LED ile ışıklandırma uygulaması yapılarak üretilen farklı. Kapınızda şık bir kapı tabelası olması müşterilerinizin gözünde iyi bir izlenim.


Bahçelievler semtindeki işyeri için hazırlanan siyah pleksi zemine üzerine lazer kesimli pleksi kabartma harf uygulamalı kapı tabelası. Strafor Tabela ve diğer tabela çeşitleri burada Tabela Tasarla ve online tabela fiyatları hesapla. Neon Tabela çeşitleri, Siparişini ver, kapına gelsin. Ofçay için yaptığımız şık pleksi kutu harf tabela.


Uygun fiyata kapı giriş tabelaları. Paslanmaz Fileli Kutu Harf Tabela. Hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak için hemen arayın! Adet fiyatı tl kdv dahil.


Kapı Tabelası Back to products. Tabela çeşitleri arasında bulunan ve genellikle pleksi malzemeden hazırlanan, ışıksız tabelalar olmaktadır. Kurum ve kişilerin unvanları, meslekleri, adları, kurum adları, bulundukları kat, daire numarası yazılarak oluşan kapı tabelası apartmanların, kurumların, işyerlerinin kapılarına monte edilmektedir. Ayna Harf Ofis İsimliği Levent.


Anel ışıklı pleksi tabela. Bina Giriş Tabela Kavacık. Dekoratif vidalar ile ürüne boyutlu görünüm kazandırılmıştır. Mekan Renkli Tabela - 607. Sarı Parlak Tabela - 501.


Pleksi kapı tabelası

Lazer Kesim Tabela - 504. Profesyonel kadromuzla , kaliteli malzeme ve kaliteli işçilikten ödün vermeden tabela ve reklamlarınızı yaptırabilirsiniz. Ofis tabela ‘lar bir çok modelde üretilmektedir. Okullar ve diğer eğitim kurumları için sınıf kapı isimlikleri. Pleksi tabela için detaylı bilgi alınız.


KAPI İSİMLİĞİ VE KAPI NUMARASI. Teslim süresi 1-iş günüdür. Led Tabela Sistemi Milenyum tanıtım görselidir. Bu uygulamalara karşılama tabelası , ofis tabelası , ofis logosu, banko tabelası , banko arkası tabela , iç mekan tabela ve kapı isimliği gibi isimler verilmektedir.


Pleksi kapı tabelası

Müşterilerimizin isteği veya tabelanın ölçüsüne orantılı olarak mm. Bu şekilde istediğiniz yazı veya logonun pleksi malzeme ile üretimi sonucunda yapılan ışıklandırmanın doğru olması şartıyla tabelanız her yerden görünür hale gelecektir. Sizlerde pleksi kutu harf tabela ile birlikte mekanlarınızı daha şık gösterebilmek için sitemizde yer alan iletişim numaralarımızdan tarafımıza ulaşabilirsiniz. Toplantı odaları için içeride toplantı olduğunu kapı dışına bildirmek için kullanılır. Askılı Sistem Yönlendirme Tabelaları.


Kurumsal kimlik renklerine uyumlu, sınırsız renk seçeneğiyle elektrostatik boya ile renklendirilen istenilen ölçülerde ayarlanabilinen, temizlenmesi ve montajı kolay, darbelere. Son dönemde çok çeşitli malzemelerden yapılan bu tabelalarda kullanılan malzemeler ise pleksi , kabartma, ahşap, krom, akrilik, kutu harf tarzı hatta ışıklı yöntemdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar