14 Kasım 2019 Perşembe

Pilli led mum

Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Mumlar adet küçük saat pili gibi küçük pillerle çalışıyor. Aldığım mumları gece yaktım bitti.


Pilli led mum

Ama içlerinden iki tanesi hala yanıyor. Demekki pilleri tam dolu şekilde göndermiyorlar. Fosforlu Taş Karışık Renkler Adet ₺15. Pil ürüne dahil değildir.


TL den daha az olamaz) yapabilirsiniz. Tea light pilli mumlarla evinizin her yerini alevsiz yanan mumlarla döşeyin. Evinizin dekorasyonuna katkıda bulunun.


Pilli led mum

En Uygun Kampanyalı Fiyatlar, Güvenli Alışveriş, Sabit Kargo. PİLLİ KÜÇÜK MUM LED SARI RENK isimli ürünümüz şu an için stoklarımızda mevcut değil. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz.


Dekoratif Kandil modelleri genelde sehpalara, gümüşlük konulsa da duvara asılmak için geliştirilmiş üzerinde askı demiri vardır. Suyla temas ettiğinde kendiliğinden yanan nilüfer çiçeği şeklindeki mumlara bayılacaksınız. Açık hava düğünleri, havuz partileri ve kokteyllerin yeni dekoru, Suda yaşayan nilüfer su çiçekleri şeklindeki LED MUM. LED mum , gerçek mum sıcaklığında titreyen bir ışık verir. Yangın riski olmadığından çocuklu evler için güvenli bir alternatif dekoratif ışık olarak her yerde kullanılabilir.


LED ampul daha az enerji tüketir ve akkor ampullere göre kat daha uzun ömürlüdür. Led mum çeşitleri ve diğer dekoratif mum modelleri için sitemizi ziyaret ediniz. Gümüş Renkli Led Mum 9xcm. SINNLIG kokulu tealight mum 1t. VASNAS tealight mumluk t. DRÖMLİK kokulu mum 2t.


RENGARENK PİLLİ LED MUM RENGARENK PİLLİ LED MUM Ürün yorumu yok. En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Kutu içerisinden pilli olarak çıkmaktadır.


Gecelerinizi aydınlatıcak şık dekoratif pilli led mum İade Koşulları : Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir. Uygun led mum fiyatları ile sizleri bekliyoruz. Zarif görünümleriyle evinize şık bir ışıltı katacak led mum çeşitleri asla bitmeyecek.


Artık mumunuz hiç bitmeyecek. Mavi rengi ve titreyen ışığı ile gerçek mum havası yaratır. Akma kokma derdi olmaz, üfleyerek sönmez. Evde, kafelerde, restoranlarda, ofislerde, otellerde ve daha bir çok yerdemum kullanımına çok daha kolay bir alternatif sunuyor. Pilli Mum - Led Mum - Tea Light Mum.


Pilli led mum

Sarı renkli ledli pilli mum Adet pil mevcuttur. Partilerinizde veya özel gün sürprizlerinde kullanabilirsiniz. Mum yandı, bitti derdine son veriyor bu ürün. Zigzag Home, modern ve günlük hayatta aradığınız ve görüp şaşıracağınız değişik çizgilerin ve stillerin buluşma noktasıdır.


Gerçek mumu aratmayacak şıklıkta pilli led mumlar size asla - Mum bitti- derdi yaşatmayacak ! Tek bir sonuç gösteriliyor. Kalp mum konfeti konuşma balonları kırmızı gül yaprakları kırmızı mum kırmızı mumluk kırmızı tea light mum led mum masa dekor ta. Farklı renk seçenekleri ve titreyen ışığı ile gerçek mum havası yaratır. Toptan İthal mum , mumluk ve parti ürünlerimizi indirimli olarak, güvenli ssl ile banka veya kredi kartınızla satın alabilirsiniz. TL ve üzeri alışverişlerde KARGO ÜCRETSİZ!


Pilli led mum

Led Mum , pilli çalışan yapısı sayesinde elektrik olmadan dahi evinizi aydınlatacak ve sevgilinizle geçirdiğiniz romantik anlara eşlik edecek. Ayrıca yanıp sönerek farklı bir ambians oluşturan Led Mum , küçük ve kullanışlı yapısı sayesinde neredeyse yer kaplamıyor. Mobil Uygulamamızı İndirin. Our first office was established in Gangxia district, metro stops away from Shenzhen Huaqiangbei district, which is the heart of technology products.


Parti malzemeleri, doğum günü süsleri, kostüm ve aksesuarları, parti balonları, catering ürünleri ve medikal sarf malzemeler gibi kaliteli Kullan At ürünlere ulaşmanın en sağlıklı adresi olan Kullanatmarket. Saatlerce yanan led ışığı. Online sipariş verilebilir. Led Şamdan Mumlar tam size göre! Suda yüzen ledili mumu suya bıraktığınızda suda oluşan manzaradan gözünüzü alamayacaksınız.


Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. Size alırken, kullanırken, satarken kazandıran, gerçek mum yapısı ile ilginç, kolay yenilenebilir enerjisi ile kullanışlı, hem renk değiştirme, hemde gerçek mum gibi yanması ile dekoratif bir ürün, pilli gerçek mum öneriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar