21 Kasım 2019 Perşembe

Projektör direkleri

Projektör direkleri

Endüstriyel alanlar, spor alanları, otoparklar, parklar, mimari alanlar, güvenlik alanları, meydanlar, kavşak ve apronlarda kullanılan yüksek aydınlatma direkleridir. Ankara’da faaliyet göstermektedir. REFERANSLAR Tümünü Görüntüle. WEB SAYFAMIZA HOŞGELDİNİZ.


Projektör direkleri

Diğer Ürünlerimiz Kamera direkleri , bayrak direkleri , enerji nakil direkleri v. Etiketler: projektör direkleri , projektör direği, projektör direkleri istanbul, projektör direkleri antalya, asansörlü projektör direkleri , bayrak, bayrak direği, bayrak direkleri , aydınlatma direği, aydınlatma direkleri , aydınlatma ve projektör direkleri , asansörlü projektör direği, projektör aydınlatma direkleri , stad. K POLİTİKASI OLINE İŞ BAŞVURU İLETİŞİM. Asansörlü projektör direkleri aydınlatma 1. Tepe noktasına takılan platform (PL) veya travers üzerine aydınlatmada kullanılan projektörler monte edilir. Garantili, çevre dostu ürünler üreten firmamız projektör direkleri , projektör direği alanlarında sizlere çözüm üretmektedir. Kavşaklar, park yerleri, hava alanları, şehir meydanları, spor sahaları, açık alanlar, fabrikalar, stadyumlar vb.


Tasarım için projektör konumlandırması, ağırlığı ve kesit ölçü bilgileri sağlanmalıdır. Platformlu portatif merdivenli projektör direkleri Daha fazla detay - ürün sayfası. A-RA, poligon, yuvarlak kesitli, boru olmak üzere, aydınlatma ve projektör direkleri için tasarım ve imalat yapabilmektedir.


Projektör direkleri

A-RA’nın kendi tasarımı ve patenli ürünü olan asansör sistemli şekli ile üretilmektedir. Travers, projektörlerin tek yönlü, çift yönlü, dairesel konumlandırılmasına göre değişik geometrilerde olabilir. Optimum verimin alınabilmesi için aydınlatma hesabı önemlidir. Doğru direk boyu, direkler arası mesafe, armatür sayısı ve armatür açıları belirlendikten sonra bilgisayar ortamında simülasyonları yapılır. Mersin özel limanı LANZINIIŞIN aydınlatma işbiriği ile (galvaniz yol aydınlatma direği) dev asansörlü projektör , paratoner direkleri ile aydınlatmasına kavuştu.


Geniş bir ürün skalası olan bu kategoride bütçenize uygun bahçe direkleri fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Ayrıca metal, alüminyum, cam, hasır, bakır, polietilen gibi birçok farklı materyal ile yapılmış lamba seçeneği arasından yaşam alanınıza en uygun olan materyali seçebilirsiniz. Bununla birlikte şirketimiz özellikle reklam (high rise-totem) direği imalatında ve direğin diğer türevleri olan sokak aydınlatma ,bahçe aydınlatma, saha aydınlatma, projektör direkleri imalatında da önde yer alan şirketlerdendir. Kullanılacak yerin ışık ihtiyacına ve üzerine takılacak aydınlatma elemanının kapasitesine göre aydınlatma hesabı yapmak, ideal aydınlatma direği yüksekliği ve aydınlatma direkleri arasındaki mesafenin belirlenmesinde önemlidir.


Projektör direkleri

Saha kenarlarına önceden açılan temellere beton ve blokaj taşı sıkıştırılarak monte edilir. Park aydınlatma için kullanabileceğiniz park aydınlatma direkleri kategorimizde de sizleri uygun fiyat seçeneklerine sahip olan ürünler beklemektedir. Direğin üst kısmında projektör bağlantısı için aparat mevcuttur. Kullanacağınız projektör tipi ile uyumlu üretilmektedir.


Beton direk, travers, büz, prefabrik yapı elemanları üretmektedir. Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! PROJEKTÖR DİREKLERİ Sosyal Ağ Bağlantıları.


Bahçe, park, stadyum ve çeşitli özel organizasyonlarda kullanabileceğiniz projektör ürünlerimiz aşırı sıcaklığa ve çevresel faktörlere karşı ekstra dayanıklı bir yapıya sahiptir. Aksesuarlar,Masa Sandalye,Bank,Çöp Kovaları. LED AYDINLATMA DİREKLERİ. Yükseklikleri ila metre arasındadır.


Tekli, ikili, üçlü tipleri vardır. Enerji nakil hatları ve GSM direkleri. Otoyol korkuluk ve bariyerleri. Trafik işaret ve levha direkleri. Poligon aydınlatma direkleri.


Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. Firmamız işinde uzman personeli ile uluslararası standartlarda GSM anten ve kule direkleri başta olmak üzere, özel projelere yönelik kafes ve boru tip direklerin de üretimini yapmaktadır. Siparişleriniz Aynı Gün Kargo.


Kaliteli ve Garantili Ürünler. Direk Montajı ve Teknik Servis. Yani m’lik saha zemini üzerinde bir inşaat yapılmamalıdır. Responsive Joomla template for decor, interior design and corporate portfolio for Joomla 2. Support Bootstrap featuring EasyBlog component and Mijoshop as shopping cart solution.


Giz Makina galvanizli projektör direği, otoban, otoyol, çevreyolu gibi ortadan refüjlü yollarda, yolun her iki tarafını da aydınlatır. Bahçe aydınlatması için Leds-Cmarkalı Galatea direk! Dekoratif bahçe aydınlatma direkleri ve fiyatları. Tünel İksa İmalatı İksa Büküm makinesinde gerekli kavis verilmek sureti ile bükülmektedir. Başüstü Direği - Overhead Poles.


Projektör Direği - Floodlighting pole. Rüzgar Direği - Wind Tower. Reklam Totem Direği - Commercial Advertisement Pole. Aydınlatma Direği - Lighting Column.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar