17 Kasım 2019 Pazar

Polo far ampülü

Genel polo ve lupo forumunda da sordm ama kimse takmadı belki burda okuyan olurda cevap alırm :D Xenon düşünüyordum ancak mercekli far cok pahalı olduğundan beyaz ampül tercih edicem. VW YENİ POLO LED XENON UZUN FAR AMPULÜ FEMEX HSLIM. Far sökme ve Ampül değiştirme.


Polo far ampülü

Yeni far teknolojisine sahip bu ampüllerin en büyük özelliklerinden biri ise sürücüye daha kaliteli bir aydınlatma sağlamasıdır. Far ampülü xenon tip ortaya koyduğu daha temiz görüş açısıyla birlikte sürücünün yoldaki tehlikeleri daha erken fark etmesini sağlar. En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili Volkswagen yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz. Kargo Ücreti: Ücretsiz Kargo Kargo Şirketi: Aras. Gönderim Süresi : En geç Şubat.


Ampul fiyatı Yedek Parça kategorisinde. Wv polo Bluemotion 6r gündüz ve sis farı sökme: Farı sökmek için stepnede bulunan tane tamir aletine ihtiyacımız var. Tornavida ve tornavidanın önünde bulunan çengel tel. Oto Tpark ampülü ürünleri aracınızın aydınlatmasında yüksek parlaklık sağlayacak. Uzun ömürlü Tpark ampülü ürünleri canlı bir aydınlatma sağlar.


Polo far ampülü

Dilediğiniz marka araçta güvenle, uzun süre kullanabilirsiniz. Citroen Caracına uygun, far ampulü ararken karşıma çıktı bu bilgiler. Hemen hemen tüm bilinen markaların far ampul tipleri var. Yarın bir gün ihtiyaç duyulabilir burada ki bilgilerden birisine.


Elimizin altında bulunsun bu konuda. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Aşağıda seçeneklerde listelenen ampul isimleri alfabetik sırayla verilmiştir. Otomobil yedek parça arama fiyatları POLO (9N_) 1. Siyah veya Krom tabanli secenekleri mevcuttur. Far yükseklik motoru icin ön hazirligi yapilmistir.


Kisa farlar HUzun farlar HAynen katılıyorum. Volkswagen Polo 6nkasa hatchack aracımın aydınlatma aksamını full led dönüşüm yapmak istiyorum. Ertesi gün benzinciden yedek ampul aldım. Taktığımda farım mum ışığı gibi yanıyordu.


Sonradan farkettim ki volt yerine 24V ampul almışım. Aldığım ürünü inceleyen biri olarak bunun gözümden kaçmasına çok sinirlendim Gelelim ampul değişimine. Halojen farlari güçlendirmek ve beyaz yapmak istiyorum, uygun ampul bulamadim, 2. Aracınız :VW POLO (6R, 6C) 1. Bazi sitelerde çikma komple zenon farlar var, bu farlari alip taktirmak çok maliyetli olurmu, kablo tesisati vb. Bizim ufaklik Polo da yildiz Osram Nightbreaker Unlimited mevcut ve gayet memnunum. Rengi beyazdan daha ziyade sicak renkli ancak aydinlatmasi gercekten gozle gorulur derecede guclu bence.


Polo far ampülü

Dipnot olarak sunlari soylemek isterim ki ampullerin renk sicakliklari kelvin (k) ile ifade edilir ve deger buyudukce mavi hatta. Firmamız Bünyesinde Montaj işlemi Yapılmaktadır. En Kaliteli ve En Hesaplı Opel Corsa B Far Ampulü BOSCH.


Polo 6R aracımdaki standart sarı hampul yerine beyaz ışık veren bir ampul aramaktayım. Fakat farlar bende emniyet kemeri gibidir kısa mesafe dahi olsa açarım. Gece özellikle de ıslak zeminde mercekli xenonların zorlandığını da görünce özellikle danışmak istedim. Siz de haklı olarak her reflektör.


Polo far ampülü

Standart olarak gelen ampuller uzun ömürlü olmak zorunluluğu nedeniyle performanslı olmazlar. Sis farın için pek bişey diyemeyeceğim sanırım yanlış tipte ampul aldın, 8denilen tipte olduğunu bir yerde duymuştum, o da markalı ampullerde bulamayacağın bir tiptir. Reflektörlü bir fara farklı bir ampul takacaksan görmeden takma derim.


Işığı fazla da olabilir az da. Bunu takmadan anlamak bence mümkün değil. VOLKSWAGEN POLO far , far camı, far çerçevesi,stop lambası,reflektör,sis lambası,sinyal,ampül.


Bir de başlık yanlış olmuş. Araba Ön Farlar kategorisi için mi bakıyorsunuz ? Daha sonra ampulü yuvasına oturtun ve plastik muhafazaları yerine takın. Ardından farı yerine oturtun. Bixenon farda yukarıda anlatıldığı gibi ışığın karşıya vurmasını ikinci bir ampul değil perdenin hareketi sağlar. Uygulama Tipi : Elektrik montajı gerektirmektedir.


Bu olay tamamen bir aldatmacadan ibarettir. Bunların iki tanesi sis farının içinde sarı yanmaktadır. Geçici olarak temin edilememektedir. Volkswagen Golf IV Angel Eyes Far Seti. Bu ürünün yerine tercih edebileceğiniz ürünler.


Far ampul tipi: Kısa H uzun Hve halojendir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar