18 Kasım 2019 Pazartesi

Sinyal ampulu

Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Bu ampulünsadece sinyal lambasında kullanılması önerilir. Park ve gündüz farı ampullerihakkında bilgi almak için mesaj atınız.


Bunu önlemek için LED ikaz önleyici dekoder bağlanmasıgerekir. Otomobiliniz için ihtiyacınız olan yüzlerce ampul çeşidi, hepsiburada. En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz. Merhaba arkadaşlar aracımın sağ ayna sinyal ampülü sönük yanıyor sanırım değiştirmem gerekiyor montajı değişimi hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmasını.


Yokmu yardım edecek bir arkadaş incelediğim de ufak bir ampül mevcut çok sönük yanıyor arkadaşlar. Ampulü değiştirmeden önce en az yarım saat farların kapalı olması gerekmektedir. Tırnaklardan biri yukarıda biri aşağıda? Ampul olarak neon ampuller ve akkor telli lambalar kullanılır.


Sinyal ampulu

Mondial Motosiklet Yedek Parça. Birlik Organize Sanayi Bölgesi Tem Yanyolu Nolu cad. Farklı marka seçenekleri için aşağıdaki Alternetif Ürünler sekmesine bakabilirsiniz. Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T. TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.


Ayrıca dileyen kapıda ödemeli sipariş verebilir. Cep Telefonunza Onay Şifresi Mesaj Gelecektir ! Kartı kendi adınıza olmalıdır. V ve 24V araçlar için normal ve dipsiz seçenekleri ile beyaz ve renkli park lambası ampulü , sinyal lambası ampulü ve gösterge ampullerini bu menüden inceleyebilir ve güvenli şekilde satın alailirsiniz. Bir çok arabada görüyorum gündüz farlarına sinyal ampulü takmışlar amerikan park gibi kullanıyorlar, bende gittim sinyal ampulü aldım ama daha takmadı. Gündüz farlarına sinyal ampulü takmak, ampul takıldı Daha Fazla.


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. TL en uygun fiyat ve çeşitleri ile emaelektrik. Sanırım ampulünden birisi patlak sol taraftan çıkan ampül. MZ BK 3sinyal ampulü , 6v yedek parça, internetten satış sitesi.


Forumda yer alan üye yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Bu ampullerin gucu daha yuksek oldugu icin takmadan herhangi bir islem yapmam gerekiyo mu. Birde aracimda parklardan sinyaller ve yan sinyallere surekli yanmasi icin paralel var. Buunu yapabilmek icin de duylari bozmak gerekiyomus demisti usta. CeCoLi Nickli Üyeden Alıntı Sağolasın abim.


Sinyal ampulu

Aracınız :KIA SPORTAGE (SL) 1. Tİ (ÇELİK MOTOR) güvencesi altındaki Motoyedekparca. SİNYALLER STOP VE AMPUL GRUBU. Hsoketine sinyal ampulü Duyurular. Belirlenecek Gönderim Ücreti.


Sepette Ürün Ürün ürün yok. Modele Göre Araç modelinizi seçerek, gerekli yedek parçaları bulabilirsiniz. Koduna Göre Arama Ürün referans numarası giriniz.


Teklif mi almak istiyorsunuz ? Uzmanlarımız sizinle en kısa sürede iletişime geçecektir. HAKKIMIZDA SİPARİŞ TAKİB. Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Sinyal Işık Lamba Ampulü Ürün Arama.


Aşşağıdaki listede reno, pejo, tofaş tüm marka arabaların ön arka ve sinyal farlarının lambalarının marka ve modelleri yazmaktadır arabanıza far ampul lamba alacaksınız ve hangi markaya hangi ampul takılır bilmiyorsunuz o zaman aşağıdaki listeye bir göz atın. Bu ürün için şu anda akakce. Fiyat değişimlerinden haberdar olmak için ürünü takip edin, fiyat düşüşlerini yakalayın! TL (KDV Dahil) Kategori: HalojenMinyatür Serisi: Stok Kodu FHTXCFNS Adet: TL den başlayan taksitlerle! Arkadaşlar, arabamın sol sinyal lambası patladı.


Sinyal ampulu

Nereye baktıysak bulamadık. Ampul dipsiz 12v ampul olarak geçiyor ancak internetten bulduklarımıza çok benzese de bizimkisinin bağlantı kısmında sadece tek tel mevcut, internettekilerde ise çift tel var. Kolay alışveriş ve Uygun Ödeme Seçenekleri!


Pratik ve hızlı alışveriş yapabilmeniz için tasarımımız profesyonel ekipler tarafından yönetilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar