21 Kasım 2019 Perşembe

T10 dipsiz led ampul

T10 dipsiz led ampul

TOPTANCI FİYAT GARANTİSİYLE. Robotekno Araç Çakar Lamba RGB LED Ampul Kumandalı Çakarlı Park Ampülü. TL 1TL (37) spotelektrik 95. Canbus Dipsiz TLed Mercekli Park Ampul. TW5W DİPSİZ PARK PLAKA İÇ LAMBA LED AMPUL CANBUS ADET TAKIM.


TL 1TL (142) Tekno_ Led _Market 99. Uzaktan Kumandalı Led Renk Değiştiren TÇakarlı Park Ampulu. Ampul fiyatı ve özellikleri, Yedek Parça kategorisinde.


Gösterge İbre Ampulü T- 8. D Led Dipsiz Farklı Renk. Led Beyaz Park Ampulü T(canbus) Dipsiz Ledli (w5w) 1TL ve ücretsiz kargo ile n11. Buz mavi park ampulü, ice blue park ampulü volt T( dipsiz ) sokete sahip araçların park ampulü olarak kullanabileceği parlak renkli LED ampuldür. Diğer park ampulleri için tıklayın. Led Ampuller Spesifik Ledler.


T10 dipsiz led ampul

Park Lambaları, İç Aydınlatma Lambaları ve Yan Sinyaller İçin Kullanılan Bir Üründür. Oto Tpark ampülü ürünleri aracınızın aydınlatmasında yüksek parlaklık sağlayacak. Uzun ömürlü Tpark ampülü ürünleri canlı bir aydınlatma sağlar.


Dilediğiniz marka araçta. Dipsiz LED Ampul 12V Dc 1LED 5W Mercekli Beyaz. Led ampullerin watt ölçüleri orijinal ampullerden düşüktür.


Aracınızda çalışmayan ampul uyarı sistemi varsa, düşük watt nedeniyle uyarı alabilirsiniz. Satın almadan önce orijinal ampul tipinizi tam olarak tespit ediniz. Ampul tipi: W5W T( Dipsiz ) Fabrikasyon olarak. Tdipsiz ampulün kullanılabileceği her yerde kullanılabilir. Avize,Abajur, Ampul ,Sarkıt,Gece Lambas.


Dreamcar için özel olarak üretilmiştir. Aynı Gün Ücretsiz KARGO 2Lİ ADET. Doğrulama işlemi tamamlanmadı! Araçların genellikle park lambalarında kullanılmaktadır. Dipsiz ampul diye tabir edilen Tmodel ampul tipidir.


Renkli ve Naturel Ampüller. Yeni Ürünlerimizden haberdar olmak için sitemize üye olun. HEMEN KAYIT OL BAYİ KAYIT FORMU FACEBOOK İLE GİRİŞ YAP. Osram Cool Blue TDipsiz Ampül W5W 12V 5W Adet ürününü kredi kartı, havale seçenekleriyle satın alabilirsiniz!


Oto Aksesuar,Tuning,honda tuning,honda civic aksesuar,tuning,modifiye,şnt garage,şentürk otomotiv,angel eyes, led ,tampon eki,spoiler, led stop,civic. Park Ampülü TDipsiz Beyaz Ledli ( Adettir ) taksit avantajı ile Araba Aksesuar Marketinde. Araca hiçbir tadilat gerektirmeden monte edilmektedir.


Piyasada dipsiz ampül olarak tabir edilen Tpark ampülü kullanılan her herde uygulanabilir. Orjinal sarı halojen ampul sökülür, yerine beyaz led ampul takılır. RESİMLER GERÇEK UYGULAMA RESMİDİR.


MONTAJ: Montajı kendiniz yapabilir yada servisinize yaptırabilirsiniz. Duy tipi orijinal ampulünüz ile birebir aynıdır. Bu sitenin tüm özelliklerinin düzgün çalışması için Javascript çalıştırma özelliğinin açık olması gerekiyor. Sitemize Üye Olun veya Giriş Yapın. Anasayfa Hakkımızda İletişim.


T10 dipsiz led ampul

Oto Yedek Parça ve Aksesuar. T( “Miniature” international name) Tip Ampul Nedir? Belirlenecek Gönderim Ücreti. Sepette Ürün Ürün ürün yok.


Kargo ücreti, aldığınız ürünün özelliklerine (boyut, kilo vs) göre değişiklik gösterir. V araçlar için Ttip 5W turuncu boyalı dipsiz ,Inwells marka ampul. Bu adresdeki led ampulleri alın. Can bus ın arıza vermemesi için parçacıdan bir adet park ampul duyu alın ve ledlere baglı olan duylardan birisine paralel baglayıp mevcut Tampulünde çalışmasını saglayın.


Bu ampulude iç kısımda sarı ışıgın gözükmeyecegi şekilde saklayın. Ben bu şekilde uzun zamandır kullanıyorum. Led Park Ampulü T(Canbus) Dipsiz Büyük Ledli (w5w) İNWELLS PARK AMPULÜ (Canbus) T( DİPSİZ ) : PARK AMPULÜ, TAVAN LAMBASI AMPULÜ, PLAKALIK VE BASAMAK LAMBASI AMPULÜ OLARAK KULLANILIR.


Aracınız passat ve Bise ben bunları değiştirerek beyaz led yaptım holojen ampul aldım be takadak istediklerimi elde etmeye çalıştım başarılı oldum. Hkısa ve uzun lamba ( Düzeltme yapıldı ) 2. Her araca uyumlu olan dipsiz led ampul ürününü x-tremetuning.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar