12 Kasım 2019 Salı

Wone aydınlatma

MKD Aydınlatma , Wone Markasıyla kurulduğu günden bu yana kurumsal ve bireysel müşteri memnuniyetini hedefleyen,öğrenen ve gelişen bir organizasyondur. Fabrika: Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi (BOSB) Mermerciler Sanayi Sitesi 3. Telefon : +2401-02; Fax: +2403; E-posta: info@ wone. Kurucularının yılı aşan tecrübesi,nitelikli ve uzman ekibi ile aydınlatma sektöründe teknoloji ve inovasyonu müşterilerine sunan bir kuruluştur. Yalın altı sigma,CRM gibi.


Wone Lighting aydınlatma alanında öncü olmayı hedefliyor! Yüksek kalite ve özgün tasarımlardan oluşan aydınlatma direklerimiz. Projektör Direkleri Tasarım ve fonksiyonelliği bir arada bulabileceğiniz projektör direklerimiz. Diğer Ürünlerimiz Kamera direkleri, bayrak direkleri, enerji nakil direkleri v. Elektrik ve Elektronik Aydınlatma ; Kuruluş Tarihi Çalışan Sayısı. Kurucularının yılı aşan tecrübesi,nitelikli ve uzman ekibi ile aydınlatma sektöründe teknoloji ve inovasyonu müşterilerine sunan bir kuruluştur.


MK WONE LIGHTING Vergi Dairesi Vergi Numarası. Over the time it has been ranked as high as 71in the worl while most of its traffic comes from Turkey, where it reached as high as 5position. Wone Aydınlatma See what your friends are saying about Wone Aydınlatma.


By creating an account you are able to follow friends and experts you trust and see the places they’ve recommended. Açık Alan ve Yol Aydınlatma Sistemleri fiyatları için Teklif Al butonu ile firmadan teklif isteyebilirsiniz. TEDAŞ yol geometri tiplerinde (Ek- Tablo 2) gerçekleştirilecek tasarım hesapları sonucunda gerekli aydınlatma kalite kriterleri, ortalama yol parıltı düzeyi istenen değerin fazlasını aşmayacak şekilde sağlanacaktır.


SMD LED projektörlerimizle problemsiz ve ekonomik aydınlatma çözümü Sensörlü Armatürlerimiz ile Enerji Tasarrufu!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar