26 Kasım 2019 Salı

Vw kapı altı aydınlatma

Vw kapı altı aydınlatma

D Etkili aydınlatma ile kapınızı açtığınızda zemine araç markasının logosunu yanısıtr. Saat led ömrü ile uzun süre kullanım imkanı sunar. Ayak altı Aydınlatma Kapı Altı Led Aydınlatma yaptırmak istiyorum arıza ışığı yakmayan sorun çıkarmayandan yardımcı olacak varmı. Ayrıca oem marka volkswagen ayak aydınlatmalarda ebay yada aliexpreste çok uygun.


Vw kapı altı aydınlatma

Ustanın emeği , Azmi ve İçten Dostane Yardımı Sayesinde Bu çalışmayı yapmış ve Başarılı olmuştuk. Vw Kapı Altı Logo modelleri, Vw Kapı Altı Logo çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Ampül Avize Bahçe ve Dış Aydınlatma Tümünü Gör.


Tamir, Tadilat Gereçleri Matkap Yapı Malzemeleri Dekupaj, Testere, Bıçkı Makinesi Spiral, Taşlama Makinesi Kapı, Pervaz, Kapı Aksesuar Tümünü Gör. Merhaba, Aracımıza kapı altı aydınlatma yaptık. Vagcom kodlaması aşağıdaki şekildedir. Jetta, Passat, Golf, Eos vs.


Benimde ayak altı ve kapı altı aydınlatmalar gelecek yakında. Abi dün aklima gelmedi unuttum, benim Sürücü tarafindaki kaplamayida sökmeni isteyecektim. Kolay kurulum orijinal kapı ışığı yerine takılır ancak bazı modellerde bu alanda sadece reflektör vardır Yüksek parlaklık.


LED ışığı için özel ön şeffaf lens tasarımı. Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı Cevap. Bu ürün üretici firma tarafından yıl garanti kapsamı altındadır.


Araçta herhangi bir arıza vermez, arıza ışığı yakmaz. Komple Soketli Kablo Tesisatı Yanında Gönderilecektir. TL fiyatı ile araba aksesuar marketi farkıyla hemen satın al ! Kapı aydınlatma sayesinde geceleri araca inip binmek kolaylaşsın.


W High Power Ledli aydınlatma. Yeni nesil aluminyum kasa ile kolay montaj. KALİTELİ ÜRÜN - GÜÇLÜ IŞIK. Ben camlara filim yapmak istiyorum sizce numaramı yapayım yani bir numara çok mu açık olur.


Vw kapı altı aydınlatma

Gece görüş olayını nasıl etkiler. Aracınıza farklı bir görünüm katar. Sensörlüdür Kapı açıldığı zaman çalışır. Volkswagen Araçlara Özel Tak Çaşlıştır özellikli Araç Kapı Altı Led Logo. Herhangi bir bağlantı gerektirmez, Kolay montajdır ve.


Kaliteli 3M bant ile montajı yapılır. Vw Golf Led Arka Kapı Eşik Aydınlatma Seti. TIKLA WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER. Whatsapp üzerinden sipariş verebilirsiniz. Boostzone Uzaktan Kumandalı Sese Duyarlı Araç İçi Silikon Neon Led Aydınlatma 6TL 0. Ayak altı aydınlatmaları orjinal soket sokete taktık ve gayet güzel oldu, burada dikkat edilmesi gereken aracın menüsüne ışık siddet ayarını getirebilmek bunu kodladı ve menüden kısıp açabiliyorum.


Onur Tabi hocam sökülmek zorunda, bende aldım ama benimkiler VW logolu. Kapı başına da 35TL ücret istediler, kablolar. Kdv Dahil Fiyat:5TL. Kredi Kartı Tek Çekim ( İndirim): 5TL.


Havale ( İndirim): 5TL. Normalde dengesiz bir yanma yok. Yani kapıları acınca veya aracı kitleyince sorunsuz calısıyor hepsi. Tek sıkıntı aracı calıstırınca ayak aydınlatmaları kez yanıp sonuyor ( bazen ıkı kez) stop edince tavan ledleri hafif yanmış kalıyor anahtarı cıkarınca veya kapıyı acınca kendilerine geliyorlar.


Sepette Ürün Ürün ürün yok. Belirlenecek Gönderim Ücreti. Boostzone Üniversal Mercekli Power Ledli Sis Farı Beyaz (Angellı 89Mm Beyaz).


Toptan Araba Aksesuarları, Perakende Araba Aksesuarları Tuning Malzemeleri, Oto aksesuar ve Aydınlatma Ürünleri Satışa Sunan Aynı Zamanda Otomobil Aydınlatma Ledleri, Oto Alarm sistemleri, Araba Logo Amblem, Markaya Özel Anahtarlık, Oto Paspas,. Golf MKkapı altı logolu aydınlatma uygulaması - Sayfa Golf Türkiye : Türkiye`nin ilk ve tek resmi Golf Kulübü. Toplu ve perakende satışı mevcuttur. Türkiye'de stoklu çalışan ilk ve tek oto yedek parça sitesidir. Burcan Ticaret'in resmi e-ticaret sitesidir.


Kapı altı volkswagen logolu lazer lamba delmeli. KDV Dahil Favorilerden Kaldır. Kapı Altı Logo Lazer Lamba. Vw Classic Club Kapı Işık Düğmesi. Yeni Nesil Deliksiz Kapı Altı Logo Lazer Lamba;.


Ford Mondeo Kapı Altı Logo Lazer Kesme Delme Yok. Ford S-Max Kapı Altı Logo Lazer Kesme Delme Yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar