11 Kasım 2019 Pazartesi

Projektör aydınlatma direkleri

Endüstriyel alanlar, spor alanları, otoparklar, parklar, mimari alanlar, güvenlik alanları, meydanlar, kavşak ve apronlarda kullanılan yüksek aydınlatma direkleridir. Direklerde tek yönlü, iki yönlü yada dairesel aydınlatma uygulanmaktadır. Tepe noktasına takılan platform (PL) veya travers üzerine aydınlatmada kullanılan projektörler monte edilir.


Asansörlü projektör direkleri aydınlatma 1. Bahçe, park, stadyum ve çeşitli özel organizasyonlarda kullanabileceğiniz projektör ürünlerimiz aşırı sıcaklığa ve çevresel faktörlere karşı ekstra dayanıklı bir yapıya sahiptir. A-RA’nın kendi tasarımı ve patenli ürünü olan asansör sistemli şekli ile üretilmektedir. Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Alüminyum ve Profil Begalar , Kare LED’li Direkler.


Aksesuarlar,Masa Sandalye,Bank,Çöp Kovaları. Cadde, sokak, park, bahçe aydınlatmasında kullanılan direkler sekizgen kesitli, mt. Cadde, kavşak, sokak, park, fabrika ve işyerleri aydınlatmalarında kullanılır. Yol aydınlatma direkleri ile dış cephe aydınlatmaları içerisinde de kendisine yer bulabilen led sistemleri son yıllarda müşterilerimizin dış aydınlatma direkleri içerisinden en fazla tercih ettikleri arasındadır.


Projektör aydınlatma direkleri

Enerji nakil - Kafes Direkler. Bahçe aydınlatmada alternatif ve teknolojik çözümler. Güncel bilgileri abone olarak e-posta adresinize anında alın. Sektöre glob üretimiyle adım atıp, ilerleyen yıllarda ürün yelpazemizi geliştirerek park-bahçe aydınlatmasında yerimizi aldık.


Dekoratif Direkler dekoratif-direkler hepsi. Bayrak Direkleri bayrak- direkleri hepsi. Kurumumuz bünyesinde bulunan Ankara Kazan bölgesindeki imalat fabrikamızda poligonal konik aydınlatma direkleri , dairesel konik aydınlatma direkleri , asansör sistemli projektör direkleri , merdivenli projektör direkleri , stadyum aydınlatma direkleri , metro hattı kataner direkleri , kamera ve mobese direkleri , dev bayrak direkleri , totem. Daha fazla detay - ürün sayfası.


Projektör aydınlatma direkleri

REFERANSLAR Tümünü Görüntüle. WEB SAYFAMIZA HOŞGELDİNİZ. Bunun yanı sıra sokak aydınlatma alanında da ilk sıralardadır. Alan aydınlatmada kullanıma uygun projektör direkleri.


Operatör ün güvenli bir şekilde direk tepesine ulaşmasını sağlayan koruma çemberli merdivenli direk. Sıcak daldırma galvanizli. Ankrajlı temel montajı için taban flanşı mevcut. Sportap tarafından projelendirilip, uygulanmaktadır. Baş Üstü ve L Tipi Plaka Tanımlama Direkleri.


Saha kenarlarına önceden açılan temellere beton ve blokaj taşı sıkıştırılarak monte edilir. Kamera ve Sinyalizasyon Direkleri. Isınma ile cihaz çabucak arızalanır ya da loş ve yetersiz bir aydınlatma oluşturur. Bu nedenle seçim konusunda hassas. Bu yılı aşkın sürede birçok park, bahçe, konut ve şehir aydınlatma projesini başarı ile tamamlayıp teslim ettik.


Bununla birlikte şirketimiz özellikle reklam (high rise-totem) direği imalatında ve direğin diğer türevleri olan sokak aydınlatma ,bahçe aydınlatma , saha aydınlatma , projektör direkleri imalatında da önde yer alan şirketlerdendir. Yüksek Tavan ve Teknik Alan Armatürleri. Projektör Tipi Armatürler. Mimari Harici Armatürler.


Gebze Dilovası bölgesindeki imalat fabrikamızda poligonla konik aydınlatma direkleri , dairesel konik aydınlatma direkleri , asansör sistemli projektör direkleri , merdivenli projektör direkleri , stadyum aydınlatma direkleri , metro hattı kataner direkleri , kamera ve mobese direkleri , dev bayrak direkleri , totem direkleri , GSM ve anten. DEKORATİF AYDINLATMA DİREKLERİ. ALÜMİNYUM DÖKÜM ARMATÜRLER. YÜKSEK YOL AYDINLATMA DİREKLERİ. ONLINE BAHÇE AYDINLATMA ÜRÜN KATALOĞU.


Aydınlatma Direkleri Aydınlatma Direkleri. PROJEKTÖRLER DIŞ MEKAN ISITICILARI Infrared Isıtıcılar Isıtıcılı Masalar Isıtıcı Uzaktan Kumandaları Infrared Isıtıcılar. Otoyol korkuluk ve bariyerleri.


Poligon aydınlatma direkleri. Trafik işaret ve levha direkleri. Geceleri ise bunun tam tersi olduğu için aydınlatma direkleri ile ışıklı olan bir ortama sahip olabilmektedirler.


Yapı, armatürleri taşıyabilecek özellikte değilse aydınlatma armatürlerinin direkleri tel dışında olmalıdır. ALAN AYDINLATMA DİREKLERİ. KAMERA - RADAR DİREKLERİ.


Projektör aydınlatma direkleri

IPsu geçirmezlik özellikte olan bu solar projektör 3lümen gücünde aydınlatma sağlamaktadır. Fiyatı 1TL ila 2TL arasında değişmektedir. Bu üründe harici bir güneş paneli ile çalışmaktadır.


G enel olarak metre ve daha yüksek boylarda uygulanan galvanizli projektör direklerinde en üst tepedeki projektör sepetinin direk gövdesine monte edilen merdivenler yardımıyla oluşturulup, bu merdiven dışını saran çember saclar ile desteklenerek imal edilir. Kağıt fener, led projektör , ağaç feneri ve direkli bahçe lambası gibi bulunduğunuz her alanı aydınlatacak dış mekan aydınlatma çeşitleri ile siz de bahçenizin atmosferini değiştirebilirsiniz. Led Panel ( Sıva Altı ) 04.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar