1 Kasım 2019 Cuma

Uyuşturucu bağımlılarına takılan çip

Ankara’da 2hastaya çipli tedavi uyguladıklarını belirten Dr. Deri altına yerleştirilen çip sayesinde düzenli ilaç kullanımı sağlanıyor. LGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KONULAR.


Uyuşturucu Uyuşturucular. TEDAVİDE, alkol bağımlılarına disülfiram, eroin bağımlılarına ise naltrekson implantları takılıyor. Balıklı Rum Hastanesi Vakfı tarafından yönetilir.


Kokain Ex Met bağımlılarına aynı çip gibi etki eden aşı geldi. Evet, uyuşturucu madde kullanan kişiler tedavi olabilir. Madde bağımlılarına “ çip ”li tedavi. Antalya’da girdiği uyuşturucu tuzağından kurtulamayan ve Ametem’lerde defa vücuduna çip taktıran Ramazan Akis, “Ben de Antalya’dan geliyorum.


O zamanda ilaç bağımlısı oluyorsun. ABD’den getirilen bir cihaz. Yeni yasaya göre madde kullanma dışında herhangi bir suç işlemeyen hastalara yasal yaptırım olarak uygulanacak tedaviye adres olarak, resmi bir hastane yerine alkol ve madde bağımlılarına özgü tedavi kurumları gösterilmektedir. Firma bu teknolojiyi geliştirmek için birkaç yıldır çip.


Baharatlık, aromatik (ıtırlı), uyuşturucu nitelikte ve eczacılıkla ilgili bitkisel ürünler 01. Search the history of over 3billion web pages on the Internet.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar