6 Mart 2017 Pazartesi

Dokunmatik lamba

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Teslimat Hizmetini Keşfedin. RÜN KODU : OTM37A0Otomobil,minibüs,panelvan,ticari araçlar,tekne,kamyon,otobüs vb, ev,ofis,depo,dükkan.


TL ve ücretsiz kargo ile n11. Dokunmatik Lamba ürünü bulduk. Aksi Takdirde İade Değişim Yapılamamaktadır. Evinizin kablosuz bağlantısına bağlayıp ya da 433MHz RF bağlantısı ile kontrol etmeniz mümkündür.


WeLink uygulaması ile istediğiniz yerden akıllı cihazlarınız ile bağlanabilir ve kontrol edebilirsiniz. Bazı renk değiştiren dokunmatik ledler (resimde göründüğü üzere) dekoratif amaçlı kullanılabilir. Kimi modeller hareket sensörlüdür, dokunmaya ihtiyaç bırakmadan çalışabilirler.


Başarılı bir ürün olması nedeniyle Osram Lumanaria dokunmatik led lamba (dot-it) serisinden bahsetmeden geçemeyeceğiz. Lambanın ışık şiddetini ayarlamak için dokunup, parmağınızı basılı tutunuz, ışık şiddeti kademeli olarak artacaktır. Optimizasyon: dokunmatik lamba dokunmatik lamba koçtaş dokunmatik lambalar dokunmatik led. This feature is not available right now. AliExpress carries many dokunmatik masa lambası related products, including masa lambası usb , lamba , lamba dokunmatik , ofis lambası , luminaria masa , lamba ay , lamba çalışma , yatak lamba led , masa led.


Quality service and professional assistance is provided when you shop with AliExpress, so don’t wait to take advantage of our. Led lambaları güçlü ve beyaz bir aydınlatma sağlar. AAA ince kalem pil ile çalışır. Evinizdeki karanlık her köşeye parlak ve güçlü ışık verir.


Bunların yaklaşık kadarı gece lambaları, masa lambaları ve okuma lambaları ve kadarı led masa lambaları şeklindedir. Popüler dokunmatik lamba işık Ürünler: lamba tilki dudak lamba lamba lale 3d lamba köpek lamba superman lamba tuz Low price for dokunmatik lamba işık: tuvalet led dokunmatik led lamba pil itme lamba dekor lamba push led Discount for cheap dokunmatik lamba işık: kız lamba dokunmatik başucu lambası ay 3d ay lambası dokunmatik. Adet güçlü led ampul içermektedir. Arka yüzeyindeki çift taraflı bant sayesinde istediğiniz yüzeye kolaylıkla yapıştırarak kullanabilirsiniz. Kablo karmaşası olmadan aydınlanacaksınız.


Sensörlü bu lambanın üzerinden elinizi geçirdiğinizde yanar, tekrar geçirdiğinizde söner. Işık terapisi, enerji tasarruflu lambalar, living ambiance, spot lambalar (smartspot), dekoratif aksesuarlar, cep fenerleri, ev aydınlatma aksesuarları ile armatürler gibi çok çeşitli seçenekler bulunmakta. Renk Living Color Işık LED lambalar ile değişik şiddette ve renkte ışık üretebilen, 2renk seçeneği ile mekanı dilediğiniz renkte aydınlatma imkanı ile. Rahatlıkla aygıtlarınızı bağlayıp şarj edebilirsiniz.


Dokunmatik lamba

En yüksek tedarik sağlayan ülkeler Çin (Anakara), Hong Kong ve Tayvan şeklindedir ve sırasıyla akıllı dokunmatik elektrik anahtarları ürününün , ve kadarını karşılarlar. Akıllı dokunmatik elektrik anahtarları ürünleri en çok North America, Mid Eastve Eastern Europe ülkelerinde popülerdir. Bir çok projemizde kullanıyoruz viko novella dokunmatik serisini.


Bağlayacağınız lamba sayısı fazla değilse sadece anahtara nötr hattı çekmeniz lazım. Eğer anahtarınızın yanında priz varsa sadece nötr(kontrol kalemi tuttuğunuzda ışığın yanmadığı uç)den kablo eki alıp viko anahtarınızın üzerinde N yazan yere. TIKLA WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER. Whatsapp Üzerinden de Sipariş Verebilirsiniz.


Dokunmatik lamba

Güvenli e-Ticaret (GeT) sistemiyle yapılan alışverişlerde hem ürün, hem de ödeme güvence altına alınır. Manuel olarak açılıp kapatılabilen lamba dokunmatik çalışabilme özelliğine de sahiptir, dahili şarjlı pili ile prize bağlı kalmadan kullanılabilecektir. Bu Fırsatı Kaçırmadan Hemen Satın Al. Elektrik tesisatı gerektirmeyen led spot ışık.


Ben boyle bir hız görmedim dün sipariş verdim bugün ürün elime ulaştı çok da kullanışlı bir lamba tskler firsatcaddesi. Uygun Fiyatları KAÇIRMAYIN ! Novella S, dokunmatik , sessiz ve konforlu teknolojisiyle çıt çıkması istenmeyen her mekana kusursuz bir şekilde uyum sağlıyor. TEKNİK DETAY ve DÖKÜMANLAR.


V dokunmatik anahtar özelliğine sahip bu modül ile istediğiniz bir cismi uzaktan kumanda ederek ve dokunarak açıp kapatabilirsiniz. Modül üzerinde bulunan metal yuvarlak kısmı temas ettirerek de ayrıca işlem yapabilirsiniz. DOKUNMATİK ve YAPIŞKANLI PORTATİF LED LAMBA. Aydınlatma ihtiyacı ve elektriğin olmadığı her yerde kullanılabilecek pille çalışan dokunmatik floresan modelinde led lambadır.


Ledlere tek dokunuşla ışığı açabilir,tek dokunuşla kapatabilirsiniz. Ledli lamba adet süper parlak beyaz renkten oluşmaktadır. LED lamba ve LED armatür alanlarında son tüketiciye ve profesyonellere uygun geniş ürün seçeneği sunan LEDVANCE, sekiz farklı armatür serisi ile geliyor. Ev ve iş yerlerinde kullanılan klasik lamba anahtarları teknolojiyi yakalıyor. Akıllı telefonları lamba anahtarlarına dönüştüren Xenon wi-fi dokunmatik anahtarlar ile artık ışık açma ve kapama da bir dokunuş uzakta.


Dokunmatik lamba

Yine değişik bir ürün, yine kullanımı kolay ve yine hayatımızı bir nebze olsa kolaylaştıracak bir ürün. Kablosuz spot Lamba ile artık dolaplarınızın içleri karanlık olmak zorunda değilVitrin İçleri,mutfak ve dolaplarda yüksek ışık gücü ile kullanılabilirKablo ve elektrik tesisatı gerektirmeyen, Pil ile çalışan yüksek güçlü teknolojik Led Ampüllü1saat ömürlü LED ampülleri adet ince kalem pil ile çalışır ve kaliteli pillerle günlük saatlik kullanımla 4. Bu sayfada teknik bir problem var. Bu ürünün sitede yer almaması gerektiği kanatindeyim. Evinizde, ofisinizde, aydınlatılmasını istediğiniz ancak elektrik tesisatı olmayan her yerde, bu portatif, ekonomik ve ergonomik çözüm sizi memnun edecek. LED Çalışma masası lambası LED dokunmatik lamba.


Ayarlanabilir kollu ve üç seviyeli dokunmatik dimmer anahtarı, farklı kademelerde farklı parlaklık sağlayan kademeli dokunmatik kısma efekti ile çağdaş tarzda enerji tasarruflu LED masaüstü görev lambası.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar