31 Mart 2017 Cuma

Kumandalı renk değiştiren led

RENK DEĞİŞTİREN UZAKTAN KUMANDALI RGB LED AMPÜL. Işığın Rengini Değiştirin. Koltuğunuzdan kalkmadan Renkten İstediğinizi Tek Tuşla Seçin evinizin aydınlatmasini siz kontrol edin. Tv izleme keyfini doğru aydınlatma ile arttırın. Ruhunuzu ve Gözünüzü Yormayın.


Kumandalı renk değiştiren led

Kablosuz uzaktan kumandası ile renk değiştiren LED ampul. Uzaktan Kumandalı LED Ampul ile artık ışığı açmak da kapamak da çok kolay. Herhangi bir standart akkor yuvası kullanarak çalıştırabilirsiniz.


Otomatik olarak renk değiştiren uzaktan kumandalı ampül aynı zamanda tek renk de yanabilme özeliğine sahip olup fonksiyonel bir kullanım sunar. Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Disko Topu Kumandalı Led Kristal Projeksiyon Lamba Hoparlör Parti. Lorem Ipsum, dizgi ve baskı endüstrisinde kullanılan mıgır metinlerdir. Sevkiyat süresi 1-iş günü.


Stokta bulunan size en yakın mağazadan satın alabilirsiniz. Erimiş mum tasarımlı yapısıyla gerçek bir mum görünümü sunan set size gerçek mumların asla sağlayamayacağı özellikler sunar. Renk Değiştiren Mini Led Mum-Kırmızı.


Renk değiştiren led ampulle evinizi senlendirin en ucuz en uygun fiyatıyla kumandalı led ampulü toptanbayim. Tek renk yanabilme ve otomatik olarak değişen renkleriyle dekoratif aydınlatma ihtiyacınızı tek lambada sunmaktadır. Kumandalı Led Ampul Uzaktan kumandası ile renk değiştirilebilen 3W RGB LED LAMBA, Eğlenceli ve sihirli LED Renk opsiyonu Standard ESpiral tabanı DÖrt farklı çeşitli değiştirme modu dahil flash.


Led Rengi : RGB türünde Gücü: W. Fırsatı Kaçmadan Hemen Satın Al.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar