9 Mart 2017 Perşembe

Kumandalı lamba devresi

Uzaktan Kumandalı Anahtar Devresi. Eğer aklınıza aydınlatma sistemini azaltma ve arttırmak gibi bir fikir var ise devreye ekstradan bir devre yaparak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Devrenin açık şeması aşağıda verilmiştir. Tek Kanal RF uzaktan kumanda devresi. PIC16F8Kumandalı izole 220V RGB Lamba Kontrol devre şeması.


RF modülü ile uzaktan kumanda işlemi yapılmakta olup, aynı zamanda istediğimiz lambaların açılıp kapatılabilmesi için tane buton kullanılmıştır. Bu devre sadece flamanlı sıradan ampuller ile çalışmaya uygundur, tasarruflu ampuller ve florasan lambalar bu devre için uygun değildir. RF kontrol modülü ile lamba , motor, kapı, klima gibi aletlerimizi uzaktan kontrol edebiliriz. PIC tabanlı uzaktan kontrol devresi , sistemin merkezi işlem birimi olarak görev yapar. Polis Çakar Lamba Devresi Kumandalı fiyatları, peşin fiyatına bol taksit, açık artırma, pazarlık ile.


Röleler de butonlar ve lamba düğmeleri gibi bir devreyi açıp kapatırlar. Bu ay sizlere PIC12F6ile yapılmış uzaktan kumandalı digital dimmer devresi paylaşıyorum. Not: Bu devre AC Kıyııcı yaptığı için Sadace Lamba yada Telli ısıtıcılara bağlayabilirsiniz.


Diğer Elektrikli aletlere kesinlikle bağlamayınız. Merhaba arkadaşlar bugün yeni bir projemi sizlerle paylaşacağım. Projemizde rf alıcı verici ile uzaktan kumandalı arabanın nasıl yapılabileceğini anlatacağım.


RF alıcı - verici devre kiti ile farklı cihaz ( röle, lamba , motorvb.) kontrol edilebilir. Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Kumandalı lamba devresi

Butonlara basıldığında veya Kızılötesi Alıcı Modülden tanımlanabilir bir bilgi geldiğinde. Tasarlanan kızılötesi uzaktan kumandalı lamba dimmerine ait donanım. Hayatımızın her alanına giren uzaktan kumandalı kontrol sistemleri tüm aydınlatmalara uygulanabiliyor. Devre pic18f4ve pic16f6mikro denetleyicileri üzerine kurulu.


Devre üzerindeki butonlardan veya ‘Kızılötesi Alıcı Modülden’ gelen bilgiye göre 0-arasında bir seviye belirler ve bunu PIC2’ye iletir. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Araç dediğinin ne olduğuna bağlı. Elektronikçi bu konuda yardımcı olabilir büyük ihtimalle. Yani basit bir devreyse muhtemelen çalışır.


Kumandalı lamba devresi

Udea, delcomrf gibi firmalardan modül temin edip pic serisi islemcilerle programlayabilirsiniz Sent from my MT11i using KontrolKalemi. Bakınız soldaki devre şemasında renk kodlarına uyularak, Cihazın siyah nötr ucu bağlanmış ve faz ucu kırmızı renk kodu ile belirtilerek bağlantı yapılmıştır. Ledli lamba çeşitleri uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada. Tıkla, en ucuz ledli lambalar ayağına gelsin.


Sürücü olarak binek otomobil, 4X panelvan veya minibüs kullanıyor olabilirsiniz. Hatta bir tekne sahibi de olabilirsiniz. TL KDV Dahil Kanal Uzak Mesafeli Kuman. Basit 12V DC Lamba Dimmer Devresi. Bu Yazılar Da Hoşunuza Gidebilir!


Kumandalı lamba devresi

Bu ledin adı infrared leddir. TV üzerinde bu kızılötesi ışığı alabilmek için IR alıcı devresi bulunur. Bu uygulamamızda yapacağımız şey kızılötesi alıcı devresi.


TL den başlayan hazır kitler var. V ile çalışıp kumandasıda var çıkışında da 220V elde ediyorsun. UZAKTAN kumanda ile 12v lamba kontrolü ? Triyak Işık Dimmer Triyak Işık Dimmer Triyak ışığı. Neyse devre fonksiyon olarak problemsiz calisiyor ama lamba yi cok sonuk yakiyor yami maksimum durumda sanki 220v degilde 110v veriyormusum gibi Triac in gate ucuna gelen direncin yerine 1k ve 10k trimpot takip ayarli denedim amam sonuc degismedi.


Kumandalı lamba devresi

Acaba neden BTAmidir TIC2kullansam duzelirmi. Yardimci olabilirmisiniz. Buton serbest bırakıldığında ise kontak tekrar eski konumuna döner. Butona basıldığında kontak kapanarak devre tamamlanır.


Başlatma butonunun devrede gösterimi. Kumanda devrelerinde en çok kullanılan elemanlar sinyal lambalarıdır. LAMBA KARARTMA DEVRESİ ) Lamba , duy ve kablolar hariçtir.


Adet Devre Şeması Koyuyuroum. Koymadığım Devre Şemalarını Bu Konu Altında Devre Şemasının İsmini Yazarsanız Eklerim. Gece Lambası - 2Volt 3. Bu çalışmanın amacı kızılötesi uzaktan kumanda ile lamba şiddetinin kontrol edilmesidir.


Telefon şebekesi aracılığıyla evdeki lamba , ısıtıcı, fırın, klima, bilgisayar gibi cihazlar uzaktan kolayca çalıştırılabiliyor. PIC mikro denetleyici kullanılarak tasarlanan elektronik devre şifre destekli olduğundan yetkisiz kişilere karşı güvenli bir yapıya sahip. Ayrıca devre bağlantıları optik ve manyetik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar