24 Mart 2017 Cuma

Led el projektörü

Led el projektörü

Metrelerce uzak mesafe güçlü spot fener led el projektörü. SOLAR LED EL PROJEKTÖRÜ. CEP TELEFONU ŞARJ USB GİRİŞ. Tüfek üzeri monte için aparatlıdır. Aramayı Favorilere Kaydet.


Tek LED Ampulde İki Renk! Yaşanabilir Şehirler Yaratın. Philips bağlantılı aydınlatma sistemleri ile, şehir merkezlerini, parkları, yol ve sokakları esnek ve.


Bu konuda seçim yaparken projektörü kullanıcağınız alanın genişliği çok önemlidir. Yada bir ağacı renklendirmek isterseniz daha küçük ölçülerde yeşil led projektör işinizi görecektir. Elektriğin olmadığı yerlerde çok gerekli bir solar aydınlatma ürünlerindendir. Usb port çıkışı ile cep telefonu,tablet pc,iPampplayer,portatif kamera gibi elektronik cihazlarınızı solar enerji ile şarj.


Genel Bilgiler Teknik özellikler Destek. Led projektör çeşitleri projektör aydınlatma kategorisinde ! Ciddi enerji Tasarrufu sağlamaktadır. Tekne projektörleri ve el feneri ürünlerine sayfamızdan ulaşarak alışverişinizi East Marine güvencesiyle gerçekleştirebilirsiniz.


El Feneri- Led -kademeli. Led Wallwasher 32cm watt. SLİM KASA COB LED PROJEKTÖR. Led Adaptörleri Ve Trafoları. Projektörde USA menşei , en az 50.


Led el projektörü

Düşük enerji modunda saatten fazla, kuvvetli ışık modunda saatin üzerinde çalışabilir. CREE 5W yüksek güçlü LED , 100. Evrak çantanızda veya el çantanızda taşıyabilirsiniz. Böylece daha sonra kullanmanın keyfini çıkarabilirsiniz.


Led Gün Işığı Beyaz Işık Watton Wt-322Ürün ÖzellikleriMarka :BlackwattonBoyutlar n. Mıknatıslı Dolap ve Masa Lambası Wt-323. Sonraki isimli ürünümüz şu an için stoklarımızda mevcut değil. Kablo Bağı ve Aksesuarlar.


TL ve ÜZERİ TÜM ALIŞVERİŞLERİNİZDE TL İNDİRİM! Bunlar COB led projektörler , silim kasa projektörler ve power led projektörlerdir. Ayrıca sensörlü lamba kullanımı da binalar, tuvaletler gibi. Mutlusan QSiyah Kangal Boru (m100) Buton, Konnektör.


Visco dış mekan led projektör aydınlatma ürünleri ihtiyaç duyduğunuz her alanda güven ile kullanabileceğiniz yüksek oranda tasarruf sağlayan aydınlatma ürünleridir. Bu kompakt, güçlü el projektörü , braket ilavesiyle sabit olarak da kullanılabilir. Bu ürünün çeşidi vardır. W LED PROJEKTÖR ürünü yıl garantilidir. Edilebilir LED Dalış Işığı.


Renault Megane-OMP Rall. Cabriolet Tente makinesi. Kraft isofix oto koltuk 3. Sensörlü led projektör ürünleri otopark, bahçe, bina girişi gibi alanlarda güvenlik nedeni ile yüksek ışık gücü ve odaklanmış aydınlatma ihtiyacı duyulan mekanlar için üretilen modelleri ile oldukça çok tercih edilmektedir. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Ürünü İncele Ücretsiz Kargo. Bushnell Rubicon 10A200ML 2Lümen Kamp Feneri.


Alışveriş sepetinizde ürün bulunmamaktadır. El Telsizi Powerbank Hafıza ve Depolama Hafıza Kartı USB Bellek Kart Okuyucu Telefon Aksesuarları. Fiyatlarımızda herhangi bir gerekçe göstermeksizin değişiklik yapma hakkımız mahfuzdur. Taksit imkanı ile uygun fiyata sipariş verin.


Led el projektörü

Lalizas Şapka Feneri, Led. Maxtel el projektörü volt saplı krom jf 300a. SSL sertifikasına sahip güvenlik sistemi ile korunmaktadır. Sepette Ürün Ürün ürün yok. Belirlenecek Gönderim Ücreti.


Set içinde gönderilen solar panel ile çalışan ve şarj olan çok geniş alanı aydınlatma kapasitesine sahip el tipi ledli projektör modelidir. Isınma derdi olmadığı için uzun süreli çalışabiliyor. Böylelikle fan sistemi ekstra enerji harcamayarak, elektrikten de tasarruf etmenizi sağlıyor.


W COB LED PROJEKTÖR 2watt led projektör spot PROJEKTÖR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar