21 Mart 2017 Salı

Samsung modül led

Samsung Mercekli Modül led Beyaz 1. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. Yukarıda belirtilen özellikler adet modül LED için geçerlidir. Dar açılı alanlarda ideal aydınlatma. Led Güvencesi Altındasınız.


Samsung modül led

Türkiye’deki yetkili ithalatçı ve üretici firmaların garantisi altındadır, Uluslararası markaların sadece Türkiye için üretilen veya özelleştirilen ve yetkili servislerin ülke garantisi sağladığı modelleri sizlere sunulmaktadır. Dış mekanda kullanıma uygundur. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Suya ve toza dayanıklıdır. En çok tercih edilen modül led modelleri arasındadır.


Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Zenit Led , modül led , şerit led , kartlar ve ptabela konusunda yılı aşkın tecrübemizle güvenilir led ve aydınlatma sistemleri çözüm ortağınız. Güçlü Stok, Teknik Destek, Yıl Garanti. Yüksek Kalite, İyi Hizmet, Uygun Fiyat.


Samsung modül led

LG LED TV ve Arçelik LED TV modelleri de gözde modeller arasında. IPstandartlarında olup dış mekanda rahatlıkla kullanılabilir. Alt tarafında 3M çift taraflı bandıyla beraber istediğiniz yer yere kolaylıkla. Skip to content Skip to accessibility help. Konumunuza özel içeriği görmek için başka bir ülke veya bölge seçin.


Daha fazlasını görün Kapat. Tek Çipli 3’lü Modül Beyaz Lensli led. Elektrik sektörünün vazgeçilmez elemanlarından olan Modül Led , günümüz teknolojisinde oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Teknoloji dediğimizde aklımıza birçok yenilikle beraber hayatımızı kolaylaştırmaya yönelik olan icatlar aklımıza gelmektedir. Güç kaynağı seçimi, kullanacağınız modül adedine ve kullanacağınız yere (iç - dış mekan) göre değişmektedir.


Samsung modül led

Elektriksel olarak her bir modül içerisine akım koruyucu sürücü devresi eklenmiştir. Böylece aşırı akımlardan koruma sağlanmıştır. Flip Flop- Flaşör Devresi. Geniş açılı mercekli yapıdadır.


Ipstandartlarında olup suya dayanıklıdır. Ledin iyisi,fiyatın iyisi. Tüm Modeller Arasında En Çok Tercih edilen Modellerden Biridir. Modül led ,epoksi kasa modül led ,kırmızı modül led ,lg modül led , samsung modül led ,garantili modül led ,iç mekan modül led ,dış mekan modül led ,beyaz modül led ,rgb modül led ucuz,kaliteli satış. W APlus Lensli Modül Led 12V 1. Onlarca farklı Şerit Led ,Bar Led , Modül Led modellerimiz bulunduğunuz ortamı standartların çok üstünde aydınlatacak.


Her grup A akım Çeker. Boyutlarında, 1Lumen Işık Açısına Sahip, Alüminyum Tabanlı, 8w Gücünde, 1Derece Işık Açılı Kaliteli bir Üründür. AŞAĞIDA SABİT AKIM SÜRÜCÜSÜ BULUNMAYAN MODÜL LED İÇİ YER ALMAKTADIR.


Bu CE standartlara göre modüller yapılan testlerde oranında daha fazla ışık ve aydınlık anlamına gelmektedir. Led Aydınlatma ve Led Reklam Malzemeleri Üretimi ve Toptan Satışı. Alfabetik tabela aydınlatmalarında daha fazla ihtiyaç olarak kullanılmakta yağmura,suya,ve nemden etkilenmez. Misafir Kullanıcı Cevap.


Yine de Görüntü kalitesi gayet iyi. SAMSUNG LED TV İÇİN D-SMART MODÜLÜ UYGUNMUDUR? Teklifimiz en kısa sürede tarafınıza gönderilecektir. Makina Otomasyon Ürünleri.


Mean Well Güç Kaynakları. Fotoseller, Solid state, Proximity, Sensör, Renk Fotoseli. Sepet sayfasına git Devam et. Downlight , Yuvarlak LED modül. LED Çubuk, Aliminyum, Led bar.


Samsung modül led

Merhabalar arkadaşlar Akvaryum. ZEL NOT bölümünde Akvaryum. Modül Led Çeşitleri için kategorimize bakabilirsiniz, mercekli modül led , samsung modül led gibi bütün çeşitler bulunmaktadır.


Modül ledle sonuç alabilirsiniz ve SMD bar ve modül ledlerle bir sürü başarılı sonuç alan var. K dan oluşan bir aydınlatma, biraz fazla soğuk kaçacakmış gibi geldi. W yada 100W 12V, iç yada dış mekan trafoya ihtiyaç vardır.


Kısaca belirtmek gerekirse her modül yaklaşık 1W çekmekte we güç kaynağını saptamak için modül sayısını belirtmeniz ve led güç kaynağı’nın iç mekan yada dış mekan olduğunu saptamanız yeterlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar