7 Mart 2017 Salı

Led wallwasher duvar boyama

Kullanılan alanda hem Farklı Renk tonları ile mevcut yapınızın karanlıkta hoş bir görünüm kazanmasını hemde mimari olarak estetik bakımlı ve yeni göstermektedir. LEDStore fiyatları ile sizleri çok şaşırtıyor. Duvar , zemin ve tavan için kullanabilirsiniz. Duvarınızı çok güzel renklendirir ve istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Dış ve iç mekan için kullanılabilinir.


Renk seçeneklerinde beyazı tercih etme durumunda sadece beyaz renk olarak aydınlatır. Artık renkli led aydınlatıcılar binaların dışını daha güzel ve çekici göstermek için tercih ediliyor. Wall Washer – LED Duvar Boyama , Yeni nesil LED ler ile güçlü ışık, Yeni Wall Washer ımız, tam anlamı ile mimari aydınlatma armatürünün led çağına uygun bir biçimde yeniden tanımlanmasıdır. WALLWASHER - DUVAR BOYAMA isimli kategoride kayıtlı ürün bulunamadı.


Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. LED ( Light Emitting Diode ) Standart LED. Tarihi binalar, oteller, konutlar , park alanları , aklınıza gelen her mekanda görsel olarak yapıların öne çıkmasını sağlayan, dikkat çekme unsurunu düşük enerji tüketimiyle tamamlayan bu led teknolojisi, hem ekonomik hem de uzun ömürlü olması bakımından artık bir numaralı dış cephe aydınlatma sistemidir. Genel olarak restoran, devlet binaları, iş merkezleri, avmler, stadyum ve anıtlarda yaygın bir şekilde kullanılan wall washerlar hemen her yerde aktif olarak rol oynamaya devam ediyor. Tek renk LED wall washer duvar boyama armatürlerinde ise 220V seçeneği.


Kanallı oval cam kapağı seyesinde su sızdırmaz (IP65) Tek sıra wall washer , 1watt ve 3watt arası led gücü ile isteğe bağlı olarak tek renk, RGB, RGBA, DMX seçenekleri mevcuttur. LED Wall Washer , LED Duvar Boyama uygulamaları oldukca popüler çok gelişmiş, büyük boyutlarda yapılanlar var paylaşacağım devre ufak çaplı işler için kullanılabilir maliyeti düşüktür ve yapımı kolaydır. Devre üzerinde ortalama led bulunmaktadır. Wallwasher , Duvar Boyama Nedir ? Devre 12V DC ile çalışmaktadır ve lü seri led mantığı ile dizayn edilmiştir.


Nokta Kız Öğrenci Yurdu. Toptan ve Perakende Satış. Duvar aydınlatma ve duvarı renklendirmek için kullanabilirsiniz. Yan kapakları için lazer kesim çizimi paylaşılmaktadır.


Mesafeli Satış Sözleşmesi. Hızlı Ürün Arama Detaylı Arama. Farklı renklerle vurgulanması veya boyanması kullanabilirsiniz. Sıva Altı Paneller (53) Sıva Üstü Paneller (10) Sıva Üstü Montaj Kasaları (6) Tümü Göster Panel Aydınlatmalar. Opvision led wallwasher duvar boyama armatürleri ile mekanınızı beyaz, günışığı, kırmızı, yeşil, mavi, amber renk seçenekleriyle profesyonelce aydınlatabilirsiniz.


Güvenilir online LED ve aydınlatma ürünleri satış sitesi. Listeme Ekle Ürün Karşılaştır. Ledmarket güvencesiyle en kaliteli ürünleri en uygun fiyatla alın. En iyi fiyatlar için sipariş verin kapınıza kadar gelsin.


Duvar diplerine monte edilen wallwasher , duvara paralel şekilde takılarak ışığın yüzeyde dağılmasını sağlar. Yazlık siteler,müstakil evler,oteller,restaurant ve kafeler,işletmeler vb. Dış ortamdaki cephe ve bitki örtülerinin dekoratif ve estetik olarak aydınlatılması amacıyla kullanılır.


Led Duvar Aydınlatmaları. W led duvar boyama wallwasher armatürlerimiz ile yapılarınız ve makanlarınız daha estetiksel ve dikkat çekici bir hale dönüştürebilirsiniz. Bu yüksek enerjili aydınlatma tekniği, renk geçişleri eşliğinde kullanıldığı alanlara modern ve estetik bir görünüm kazandırır.


Her LED ışık tek bir renk verir. LED duvar yıkayıcı olabilir yalnızca çıkış ya da off-beyaz LED ışık beyaz, ya da bir kontrolör ile duvar yıkayıcı rengini değiştirmek için tasarlanmış olabilir. LED çoğu aydınlatma operatör nihai renk çevirmeli.


Gu Starter Duylu Ampul 2Volt. Dış mekan aydınlatma ya da duvar boyama olarak bilinen wallwasher led armatürler, büyük çaplı binalarda, görsel açıdan binaya kimlik katarken enerji verimliliği şartını da fazlasıyla sağlıyor. Bu kullanım içerisinde çok fazla teknik alan vardır. Bu teknik alanlar alanın genişliğine göre kullanılabilir. Kullanım açısından son derece verimli çalışan bu.


Led wallwasher duvar boyama

Bina Dış cepheleri için ideal Aydınlatma sağlamaktadır. GÜÇ : 3W,6W,9W,12W,15W,18W,21W,24W,27W,30W,33W,36W,özel AKI220V BOY : 35. Armatürler art arda sıralanarak istenilen uzunlukta kullanılabilir. HAZIR TABELA (KAYAN YAZI). Toplam ürün, sayfada listeleniyor.


DEHMEN ELEKTRONİK TURİZM İNŞ. Watt 2Volt ile bina ve mekanlarınızın duvarlarını aydınlatabilirsiniz. Satıcıya Ulaş Bu bilgiler yanlış mı?


Stokta yok Şirketin tüm teklifleri 5. Cata 3W Gold Wall Washer 10.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar