13 Mart 2017 Pazartesi

Kumandalı çakar lamba

Kumandalı çakar lamba

AutoCet Ledli Panjur İçi Flaş Çakar Lamba Beyaz 54. Nettedarikcisi Oto Lamba 12v Çakar 32Led Sarı-Sarı Çubuk 90X4cm. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo. Güneşliğe takılan iş güvenliği uyarı lambası.


Polis, askeri araçlar, özel görevli. TL 3TL (3) Sponsorlu Gördüğünüz ürün reklamlı üründür. UZAKTAN KUMANDALI LED ÇAKAR MODÜLÜ FONKSİYONLU LRX319-A. Lamba Super 2li Strobe Kırmızı Mavi Beyaz Sarı.


Aksoy Tuning Otonuza Dair Herşey Burda yıllardır faaliyet gösterdiği sektörel tecrübesiyle. This feature is not available right now. Tüm ürünlerimiz ilgili üreticiden size orijinal olarak satılır. CM KUMANDALI LED ÇAKAR LAMBA SARI RENK.


PANJUR İÇİNE VE TAVANA MONTAJ İMKANI. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir. Ataşehir içinde, ikinci el satılık Çakar lamba 4lü kumandalı - Can Atakan tarafından Ataşehir içinde paylaşılmış Çakar lamba 4lü kumandalı.


Tam deneyimi yaşamak için ücretsiz uygulamayı indir. Aracınız için her türlü aydınlatma ürünleri burada. Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. Lambalar Çakmak Ürünleri Işıklandırma Diğer Ürünler Dış Aydınlatma Far Ampülleri Fren - Stop Lambaları Kornalar Led Aydınlatmalar Neon Aydınlatmalar.


Oto Çakar Lamba Kırmızı Mavi Ledli. Yeniliklerden ve kampanyalardan haberiniz olsun. TIKLA WHATSAPP İLE SİPARİŞ VER. Kumandalı park lamba her araca uyumlu.


Whatsapp üzerinden sipariş verebilirsiniz. Gizli siren anons sistemleri hakkındaki bilgilendirmemizde özenle yapılan hizmeti siz değerli kullanıcılarımıza bildirmekten memnuniyet duyarız. Girişi Kayıt Ol Havale Bildirimi İletişim.


Profesyonel Cam İçi Çakar Led Lamba Fonk. TL ve Üzeri ücretsiz kargo ! HIZLI ve ÜCRETSİZ KARGO 20 TL. Mıknatıslı Pilli Kablosuz Anahtarlı LED Lamba Watt. Yıllardır yapı malzemeleri satışında lider firmalardan biri olan tekzen.


Birbirinden farklı LED farların bulunduğu bu kategoride, ihtiyacınıza uygun olan araba far çeşitlerini tercih edebilirsiniz. Far Lambası Nasıl Değiştirilir? Araca hiçbir tadilat gerektirmeden monte edilmektedir. Kablosuz kumandasında hem mikrofon hemde siren ve çakarları ayarlama seçeneği vardır. Yan sanayi yedek parçalar da tıpkı orijinal yedek parçalar gibi birçok testten geçerler ve kullanıma sunulurlar.


Yanma hızını da dilerseniz kumanda vasıtası ile ayarlayabilirisniz. Sepette Ürün Ürün ürün yok. Uzaktan kumandalı led çakar modulü fonksiyonlu, Kgn marka. Belirlenecek Gönderim Ücreti.


Space 9X Power Ledli Cam İçi Çakar Led Lamba (Fonksiyon) ve daha binlerce ürün otomarketim. Röleler de butonlar ve lamba düğmeleri gibi bir devreyi açıp kapatırlar. Bu uzak mesafeden rölenin kumanda devresi yine mekanik bir anahtar ile açılıp.


Kumandalı çakar lamba

Pendik içinde Çakar lamba seti uzaktan kumandalı modlu. Bu ilanı arkadaşlarınla paylaş, Çakar lamba seti uzaktan kumandalı modlu. Volt Tüm Araçlarda Kullanılabilir.


Ambulanslarda resmi araçlarda özel güvenlik araçlarında kullanılabilir. Modülü Far Sistemine Mutlaka Bağlamanız Gerekmektedir. LED Çakar Modüller (3) LED Ampul Arıza Engelleyici Dekoder (5) LED - Xenon Ampul Sabitleme Aparatları (20). ESNEK ŞERİT LED LAMBA SİLİKON KAPLAMADIR, SU GEÇİRMEZ.


ARKASINDA BULUNAN ÇİFT TARAFLI BANT İLE KOLAY MONTAJ YAPILIR. Tepe Lambası ve siren Anons sistemi bir çok kamu kuruluşu olan bütün ekip otomotivlerde yapılmaktadır. Zabıta araçlarında tepe lambalarının renkleri Sari mavi olarak bilinir.


Lamba her marka ve modele uygun çeşitleri ile taksit imkanı ve aynı gün kargo avantajı ile Araba Aksesuar Marketinde. Oto Aksesuarcim taksit seçenekleriyle ve indirimli fiyatla sipariş verebilirsiniz. Sis, stop lambası gibi veya elektrikli bağladığınız her led lambayı flaşlı olarak yanmasını sağlar. Carub Lamba Çakar 12V Ledli 2Li Sarı-Sarı 6TL 5TL.


CARUB Lamba 12v FÇakar Ledli Üçgen Mavi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar