29 Mart 2017 Çarşamba

Mum ampul e14

Mum ampul e14

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir.


Mum ampul e14

Yuvarlak, mum şeklinde, spiral ya da düz şekillerde üretilmekte ve bu şekilde isimlendirilmektedir. Avize ya da lambader için uygun farklı ampul boyutları bulunur. Philips LED şeffaf mumlar, hoş bir sıcak beyaz ışık etkisi ve son derece uzun ömür sağlar. Hem açıkken hem de kapalıyken zarif görünen bu ampul , küçük ( E) bağlantı parçalı avizelerle mükemmel uyum sağlar.


EAmpul fiyat avantajını yakala! Mum Ampul Ebulunduğu alana yüksek ışık verebilen bir üründür. Mum ampul tarzındaki ampuller de uygun fiyatlı çeşitlerdendir.


Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz. Eduy tipleri standartın dışında olan, duy tip modelidir. Avizelerde Duvar bahçe apliklerinde kullanabilirsiniz.


Kaliteli bir üründür yıllarca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yüksek ışık gücü ve lümenli mum led ampul çeşitleri, düşük enerji tasarruflu ürünlerimize ledavm. Mum Stili Voltaj: 2V Genişlik: mm Yükseklik: 1mm.


Sevkiyat süresi 1-iş günü. BU ÜRÜN HAKKINDA AÇIKLAMA YA DA TEKNİK BİLGİ BULUNMAMAKTADIR. Benzer ürünler bul Philips Halogen Classic serisi geleneksel şekilli ampuller parlak, doğal, kısılabilir ışık verir. Eduy ledli mum ampulleri genellikle, 3-watt ledli mum ampul ve watt ledli mum ampul olarak satılmaktadır. Eçapı 14mm olan vida tutucu olan vida sahibidir.


E2 Epiyasada bulunmaktadır. Ancak, Eve Eyüksek gerilim altında kullanılan en popüler türü vardır. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir.


EMUM AMPUL DUYLARINIZA BU ADAPTÖRÜ TAKARAK. ESTANDART TİP NORMAL AMPULLERİNİZİ KULLANABİLİRSİNİZ. Beyaz-Günışığı Seçenekleri. AYDINLATMA ARMATÜRLERİNDE KULLANIMA UYGUNDUR.


Popular led mum ampul eof Good Quality and at Affordable Prices You can Buy on AliExpress. We believe in helping you find the product that is right for you. Led ampüllerin yapılarında cıva bulunmaz, çevre dostudur.


Mum ampul e14

Bu modellerin haricinde mum tipi denilen küçük avizeler için uyumlu ampul çeşitleri de sıklıkla tercih edilmektedir. Ampul tercihinizi yaparken seçeceğiniz parlaklık da önemli olacaktır. LED ampuller piyasaya çıkmadan önce kutu üzerinde yazan Watt değerine bağlı olarak seçimler yapılıyordu. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz.


LED DEKOR MUM (BUJİ) 5W EİTHAL Karak öy Şb. Anasayfa Favorilerim Hesabım. Yıl Garantili, Next Led Bayi Faturalı. NextLED ELED MUM AMPUL 5W NATURE.


MarkaNext LedModelYE- EBULB-5WNGüç5WRenkNaturelÖmür25. SaatEnerji TasarrufuTipE14Işık Akısı. W LED MUM AMPÜL- EDUYLU. Elektrik tasarrufu,Klasik ampül görünümlü Klasik mum tipi ampullerin görüntüsünde 40w mum tipi ampullerin gücünde 30saat kullanım ömrü Yüksek led chip kalitesine sahip Epistar Led Kullanılmıştır 120° Işık dağılımı.


Yıldız Küçük Sarı EMum Duy Dekoratif Standart Avize Ampul Duyu. Nipel ayrıca satılmaktadır. Xiaomi Philips Zhirui Akıllı LED Ampul EMum Lamba 2- 240V arıyorsan site site dolaşma! Led Ampül Online Sipariş Edin.


Philips Hue sisteminize, beyaz ve renkli ambiyanslı bir Philips Hue mum ekleyerek size sınırsız imkanlar tanıyan beyaz ve renkli ışığın yüksek kalitesini deneyimleyin. Technical Specifications Ampul Armatür E. GAmpul Tipli Lambalar. MRAmpul Tipli Lambalar. PARAmpul Tipli Lambalar.


PARAmpul Tipli Lambalar. Stok Durumu veya altında olan ürünler için, Lütfen Fiyat ve Stok sorunuz. Ampul ürünlerini, Migros mağazasındaki fiyat, kampanya ve avantajlar ile online sipariş verebilir, kapıya teslim edilmesini sağlayabilirsiniz. Ampuller Alışveriş deneyiminizi iyileştirmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler kullanıyoruz.


En yeni Led ampul emu arıyorsunuz? Gearbest TR size en iyi Led ampul eürünleri online alışverişte sunar. Akkor kategorisi için mi bakıyorsunuz ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar