20 Mart 2017 Pazartesi

Otopark aynası

Tüm Türkiye’ye satışını gerçekleştiriyoruz. Otopark aynası açık ve kapalı park yerleri, garaj, alışveriş merkezi, site, lojman, devlet ve özel işletmelerde kullanılan bombeli güvenlik otopark aynalarıdır. Kapalı ve açık park alanlarında giriş-çıkış noktalarında, direk ve duvar kısımlarına montajı yapılarak kullanılmaktadır. Otopark aynası birçok modelleri, dekoratif, güvenlik, trafik, bombeli ayna olarak kullanım alanları, farklı çaplarda, uygun fiyatları ile satışı yapılır.


Otopark aynası

Otopark çıkış noktaları olmak üzere kavşak, yol kesişim, kör noktalarda araçların manevra, dönüş, park etme gibi otopark noktalarında güvenlik amacıyla kullanılır. TL 41TL (4) NALBURCUK 100. Güvenlik aynası olarak bilinen otopark , garaj, kavşak, otopark , araç giriş çıkış aynaları en uygun fiyatları ile garantili ve kaliteli olarak satılmaktadır. Bu aynalar güvenli, kazasız, rahat araç sürüş ve park edilmesine imkan tanıyan ayna modellerinin tamamıdır. Bize uğramadan karar vermeyin.


Göndermiş olduğumuz ürünlerin tamamı garanti kapsamındadır. Otopark Aynaları olarak sizlere hizmetini bulunduğumuz trafik güvenlik aynaları , araç altı arama aynaları sizlerin eline geçene kadar firmamız tarafından garanti altındadır. Güvenlik, korunma ve savunma ürünleri , araç altı arama aynası , trafik otopark güvenlik aynası , şerit bariyer üretim ve sat. Bombeli ayna , trafik güvenlik aynası , otopark aynası olarak kullanıma sunulan bir ayna çeşididir. Bu aynaların en büyük özelliği bombeli olması ve karşıdan bakıldığı zaman daha fazla görüş alanı sağlamak amacıyla tasarlanmıştır.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Tüm aynalarımız Şişecam ve 1. Türkiye’de ki şehirlerden ücretsiz kargo ile satın almak için bizlere ulaşabilirsiniz. Firmamızın faaliyet alanları arasında otopark aynalarıda mevcuttur. Tahmini Gönderim Süresi, Ürünün Tedarik Süresine Bağlı olarak Değişiklik Gösterebilir.


Bombeli güvenlik aynaları olarak da bilinen bu ürünler, araçların rahatlıkla yanaşmasını sağlar. Otopark aynası olarak bilinen trafik, garaj, bombeli, tümsek, güvenlik aynası modellerinin en uygun fiyatları ile satışını yapıyoruz. Tamamı kendi üretimimiz olan güvenlik aynası sistemlerini tüm yol, otopark , kavşak, kör noktalarda kullanabilirsiniz.


Teslimat Bilgileri En geç Şubat Salı günü kargoya verilir. Trafik malzemeleri yardımcınız. Otopark giriş çıkışlarınızı güvenli hale getirmeniz için yaptığımız otopark aynası montajı ile giriş çıkışlarınız artık daha güvenli. Araçların altını aramak için tasarlanmış tekerlekli, gece kullanımı için lambalı dışbükey ayna imalatı. Otoparklardaki hırsızlıkları azaltan, caydırıcı bir özelliği bulunan bu aynalar, kör noktalara konulduğunda uzak köşelerin kontrolünün tam olarak yapılabilmesine olanak verir.


Araç altı arama aynalarımızda opsiyonel olan parça ayna kısmıdır. DB Tam Kubbesel Ayna - 1cm. Fikir ve sanat eserleri kanunu gereği içerik izinsiz kopyalanamaz. Her ihtiyaca ve bütçeye uygun ürün çeşitliliğiyle, alışverişte mesafeleri ortadan kaldırıyor hayallerinizdeki dedektörü tek tıkla adresinize kadar ulaştırıyoruz.


Dış çerçeve rengi Sarı-Siyah ve Kırmızı-Beyaz. OTOPARK AYNASI en uygun fiyatlara otopark aynası satışı yapan yerler arasında tüm istanbula hizmet veriyor otopark aynası montajı yapıyoruz. Sağlam yapısıyla zorlu iklim koşullarına dayanıklıdır. Akrilik otopark aynaları 2. Fabrikaları yönlendirilen iyi Otopark Ayna satın al Ayrıca Kolayca dünya geneli Otopark Ayna kaynağı olabilir. DAİRESEL_KAPI_MOTORU_edited.


Aşağıdaki ürün gruplarımızı inceleyebilir , iletişim sekmesinden bize ulaşabilirsiniz. Dış Mekan Güvenlik Aynaları , Araç Altı Güvenlik Aynaları , Oto Güvenlik Aynaları , Çeşitli Bombelikte ve Ebatta Aynalar , Araç Altı Aynası , Arge Çalışmaları için Aynalar vb. Mobil Otopark Sistemi Otopark bariyeri, güvenlik mobası, ödeme noktası, bilet verme makinesi gibi ürünlerin kullanılamadığı seyyar olarak otopark giriş ve çıkış saatlerinin elle tutulduğu yerlerde mobil olarak kullanılır.


Otopark aynası

Görevli, araç geldiğinde, aracın plakasını yazıp çıktı alır. PPC malzemeden yapılmıştır. Ana Sayfa UYARI VE İKAZ CİHAZLARI Otopark Güvenlik Aynaları.


Kilitli Otopark Sistemleri:. Sektörümüz trafik güvenliği açısından çok önem taşıdığından dolayı,kaliteden asla. AYNACILAR KADIKÖY AYNA SATANLAR MODELLERİ otopark güvenlik aynası aynaları AYNA SİTESİ. Aynalarımız kavşak, güvenlik, trafik, otopark aynası olarak ta kullanılmaktadır. PARKKİNG Kişisel Park Sistemleri ,. Otopark geçiş kontrol sistemleri, otoparka yapılan giriş ve çıkışların daha hızlı ve güvenli olması için kullanılan sistemlerdir.


Otopark giriş sistemleri sayesinde yabancı araçların giriş ve çıkışları da engellenerek otoparklar daha güvenli alanlar haline gelecektir. Kurumsal ve bireysel müşterilerimizde 1müşteri memnuniyeti ile hizmet garanti ediyoruz. Karşılaştırma listesine ekle. Cam Reflektörlü Plastik Mini Yol Butonu. Ayna ile Pinyon Di şli Arasındaki Bo.


Motoru olan her şeye ilgi duyuyorum. Ayrıca gerçek bir Alfa Romeo ve OTOPARK tutkunuyum! LGİLİ HABERLER YAZARIN DİĞER YAZILARI. Ankara’da ‘drift’ yapan sürücüye bin lira ceza!


Otopark aynası

Ford Mustang ile Nürburgring’te şov. Için Chevrolet Captiva Cruze Yelken Epica Lova Aveo Matis Araç CCD Arka Görüş Kamerası Yedekleme Ters Kablosuz Otopark Ayna Moni.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar