30 Mart 2015 Pazartesi

13 Watt led ampul

Bunun yanında farklı watt değerine sahip bu ürünler arasında kullanım süreleri farklı olan ampul çeşitlerini inceleyerek doğru ürüne kolayca ulaşabilirsiniz. Philips LED ampullerin oldukça uygun fiyatlarla tüketicilerin kullanımına sunulması en dikkat çekici özelliklerinden birisi oluyor. WATT LED AMPUL EDUY GÜNIŞIĞI.


Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az. Misafir Kullanıcı 2Cevap. LED ampül teknolojisi düşük maliyet ile uzun süreli kullanım ve yüksek renk çeşitliliği sağlar.


MediaMarkt dünyanın en önemli ampül markalarını en uygun LED ampül fiyatları ile kullanıcılarla buluşturur. En avantajlı Solar ürünlerinde Türkiyenin lider markası. Haber listemize kaydolarak tüm yeniliklerden haberdar olabilirsiniz. Mesafeli Satış Sözleşmesi.


NORMAL DUYLARA UYUMLUDUR. GÜNEŞ PANELİ UYGULAMALARINDA. Tahmini Gönderim Süresi, Ürünün Tedarik Süresine Bağlı olarak Değişiklik Gösterebilir. Eviniz, ofisiniz ve daha fazlası için LED , halojen ve floresan ampulleri inceleyin.


Farklı şekilleri, duy seçenekleri ve çeşitli tarzları ile geniş ürün yelpazesi. Piyasaya göre son derece uygun olan led ampul modellerimiz ve çeşitlerimiz evinizin aydınlatma ihtiyacını en tasarruflu şekilde karşılamaya devam ediyor ve normal standartlara uygun fiyatların yanı sıra pek çok. Adresimizden kolayca bulabilirsiniz.


13 Watt led ampul

Genel Bilgiler Teknik özellikler Destek Technical Specifications. THALATÇI FİRMADAN TOPTAN FİYATA! En şık rustik ampuller için tıklayın. Bir tasarruflu ampul yani CFL ile sıradan bir LED ampulün fiyatı neredeyse eşitlendi. Hatta bazen altına bile iniyor.


LED lamba avantajları: Standart ampüllerin watt başına lümen, florasan lambaların lümen, beyaz LED ’lerin ise lümen ışık şiddetine. Sitenizden led ampullerde watt -lümen ilişkisi konusunda yararlandım. Emeğiniz için teşekkürler. Ben piyasadan ev aydınlatması için ampul alırken watt için optimal kaç lümen olursa o ampulü tercih etmeliyim onu öğrenmek isterim.


Stoklarımızda bulunan binlerce üründe kargo bedava. W GLED AMPUL 220VOLT” için yorum yapan ilk kişi siz olun Cevabı iptal et E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gelişen led teknolojisi ile led bant armatür ve led floresanlar artık eski tiplerin unutulduğu günümüzde sık kullanımı ile karşımıza çıkan ürün. Takım ve hazır olarak gönderile Tled kullanıma hazırdır. Tek yapmanız gereken fişe takıp çalıştırmak.


LED armatür, watt geleneksel ampul kadar enerji üretir. Bu nedenle bir LED , enerji tasarruflu ampule kıyasla elektrik miktarının yarısını kullanır. Aydınlatma Türü: Işık Şerid. Karşılaştırma listesine ekle.


13 Watt led ampul

Enerji verimli, çevre dostu ve uzun ömürlüdür. Tam şarj olduğunda, sıcak sarı ışığın çalı. Vestel led lamba kampanya dahilinde 1tl yerine tl’den satılmaktadır.


GEREKSİZ ELEŞTİRİ GİZLİ HAYRANLIKTIR. Firmamız led projektör, wallwasher,. Yaşam yerlerinizi aydınlatması ve hoş tasarımıyla bambaşka bir mekâna çevirecek rustik led ampul sitemizde sizlere sunuluyor. W Sıva Altı Flat LED Panel Armatür 24W Sıva Altı FlatLED Panel Armatür COB LED Spot Armatür. W COB LED Spot Armatür 8W COB LED Spot Armatür.


TL (KDV Dahil) İndirimli 3TL (KDV Dahil) Havale ile 3TL (KDV Dahil ) Kategori:. TL Kdv Dahil KAMPANYALARIMIZDAN HABERDAR OLUN. Toptan satış led watt Ucuz led watt Partilerden, Güvenilir led watt Toptancılardan satın alın. Ampul Boş Kasa Çeşitleri.


Sepetinizde daha fazla ürün yok. Eduylu watt led ampul Haberdar Olun! Yani watt başına daha az ışık veriyor, fiyatı da cabası. Karartma ampul watt led ampul rengi değişti bombillas led US $2.


Kalite Uzun Çalıma Süresi. Kredi Kartı ile Tek Çeki13. Daha sağıklılar çünkü civa içermiyor ve ısınmıyorlar. Aynı lümen değerindeki diğer lamba türlerine göre en az daha tasarrufludurlar.


Depots Metal Takım Çantası. Led spotlar, ekonomiktir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar