17 Mart 2015 Salı

Far bi xenon

Bi Xenon Far modelleri, Bi Xenon Far çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile satın alın. Gelişen teknoloji sayesinde ateşleyici entegre edilmiş xenon ampul ve balast kullanılan bi - xenon farlar çok daha kısa sürede tam performans gösterebilmektedir. Xenon farlar genelde kısa farlarda kullanılır ve ışık dağılımının düzenli ve net olabilmesi için mercekli elipsoidal projektörler kullanılmaktadır. Xenon farların ısınma süreleri uzun olduğu için uzun farlarda normal halojen far ampülleri kullanılmaktadır. H H H H H HHoto xenon far modelleri, bi - xenon far çeşitleri n11.


Mercekli halojen farlar. Xenon far , kısa mesafelerde yoğun ışık sağlayarak güçlü aydınlatma gerçekleştiren far çeşididir. Diğer farlara göre oranında daha fazla gün ışığına. XENON ve Bi - XENON Farları Taktırmak.


Her marka ve model araç için ayrı far kodları bulunuyor. Kendi aracınıza uygun far kodunu bulmadan, sipariş vermemeniz gerekiyor. Xenon Far Kit bölümünden tüm modelleri, özellikleri ve fiyatlarıyla birlikte inceledikten sonra sepete eklediğiniz üründen kaç adet almak istediğinizi girdikten sonra teslim edilecek olan adresi eksiksiz olarak girmeniz gerekiyor. Xenon far için ilginç birşey okudum, farın önündeki cam kirlendiği zaman diğer farlardan daha az aydınlatıyormuş nedeni ise xenon far ışınlarının kirlenen yüzey yüzünden diğer farlara göre daha çok kırılması. Xenon fardan farkı, uzun far ışığını da Xenon ampulden üretebilmesidir.


Sadece kısa far açıkken Bi - Xenon özelliği çalışır, kısa far kapalıyken sellektör yapılabilmesi için ayrı bir halojen far ampulu kullanılması gerekir diye hatırlıyorum. Normalde far yüksekliği ayarlandıkça içerideki parlak reflektör kısım hareket eder. Engin beyin (Efesay) bilgilendirmesiyle aramaya başladığım golf ın yeni bi - xenon far resimlerini sonunda bulabildim.


Değişliklerin arasında bu yeni led gündüz farlarıda mevcut. Uzun ve kısa huzmeli far fonksiyonu tek bir ampul ile sağlanır. Tabi en merak ettiğim şey farın markası ve bi - xenon olup olmadığıydı. Bi - xenon denince akla ampül varmış gibi geliyor. Mako bir kaç yıl önce Automotive Lighting bünyesine geçti bir çok alman aracına oem sis farı üreten bir firma.


Far bi xenon

HID Xenon bi Xenon projektör lens Güçlendirme Araba tasarım Far DIY Lamba Hiçin Ampul ile Gümüş Shrouds HHSoket US $16. Bi - Xenon HID farlara sahip Ford Aydınlatma Teknolojisi, yolun seyri nasıl olursa olsun sizi güvende tutmak üzere tasarlanmıştır. Diğer sürücülerin gözlerini kamaştırmadan yolu görmenize yardımcı olur. Bazı xenon farlarda kullanılan civa gibi metaller insan sağlığı için sorunlar oluşturmakta. Far (Bi-Xenon - Halogen) dir.


Seçeneklerden İhtiyacınız Olan Tarafı ve Halogen veya Bi Xenon ihtiyacınızı, Seçiniz. Tüm motor hacim ve opsiyonlu araçlara uyumludur. Teknik Resimlerdeki numaralı parçadır. Stop lambası nasıl temizlenir? Otomobil farlarının içi nasıl temizlenir?


Far bi xenon

Arızalı stop lambası nasıl onarılır? Araçlarda sinyal lambası nasıl değiştirilir? Xenon yedek ampülleri uygun fiyat ve indirim fırsatlarıyla burada.


Tıkla, en ucuz xenon yedek ampüller ayağına gelsin. Xenon Ultima H 1Fazla Işık 12v 55w - Far Ampul Seti. Far Ampülleri ürünleri, fiyatları ve çeşitleri MODA.


Far bi xenon

Toptan fiyatına perakende satış. Xenon far sistemi, sürücünün önünü daha iyi görebilmesi ve karşıdan gelen sürücülerinde gözünü almaması, rahat etmesi için tasarlanmış bir sistemdir. Geçen günlerde bi xenon hatasıyla ilgili bir konu açmış ve soluğu serviste almıştım. En iyi halojen ampul ile kıyaslandığında dahi led xenon daha fazla. Bi - Xenon Plus Bi - Xenon Basic tipindeki far sisteminin, aydınlatma yetenekleri geliştirilmiş versiyonudur.


Bi - Xenon Plus farlar , normalde tüm Bi - Xenon Basic farlarda bulunan otomatik far yükseklik ayarına sahip olmalarının yanı sıra, modelden modele farklılık göstermekle birlikte, dinamik viraj aydınlatmasına ve Gelişmiş Ön Aydınlatma Sistemi “AFS”ye de sahiptir. All trademarks and registered trademarks are the property of their respective owners. Selamun aleyküm arkadaşlar bugün d2s bi xenon merceği muayene olduğu için halojene çevirmek zorunda kaldım. Geçen sene xenon farlara ilgim olduğundan foruma üye oldum ve arabamın farını xenona çevirmek istedim. Günümüz otomobil teknolojilerinde kullanılan olmazsa olmaz tekniklerden birisi olarak dikkat çektiğini de net olarak söyleyebiliriz.


Far bi xenon

Xenon lambalar, standart Halojen lambalara göre 3‘e kadar daha fazla gelişmiş bir görünüm sağlamaktadır. Bu nedenle, Xenon Far Aydınlatma sistemi her koşulda çok daha fazla görüş alanı ve mesafesi sunması nedeni ile can ve mal emniyetinizi sağlamaktadır. Bi - Xenon Far Takımları fiyatları, peşin fiyatına bol taksit, açık artırma, pazarlık ile Sanalpazar. Elektronik kontrollü xenon çift işlevli yönlü farlar , sürücünün önündeki yolu, diğer yol kullanıcılarını ve olası engelleri daha erken görebilmesi için aracın direksiyon açısını takip eder. Bu sistemde tek bir far ile hem kısa hem de uzun far ışığı üretilebilir.


Hareketli blendaj (shutter), kısa fara geçiş yaparken ışık hüzmesinin bir kısmını perdeler. Adaptif far sisteminin en önemli parçası far gövdelerinin yan taraflarında bulunan hareket edebilen iki Bi - Xenon modüldür. Bi - Xenon far ( Bi = İki), Xenon farın geliştirilmiş bir versiyonudur.


Selamlar elimde Passat Bbi - xenon dolu sekilde eksiksiz direk al tak şeklinde far bulunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar