18 Mart 2015 Çarşamba

Cam abajur şapkası

Cam abajur şapkası

Genelde yuvarlak hatlı olan abajur şapkalarını günümüzde farklı geometrik şekillerde bulmak mümkün. Onlarca alternatif vintage dekoratif ürünler arasından dekorasyon stilinize uygun abajur şapkası ve abajur aya. Ama cam veya kağıt versiyonları da vardır. Kablo, duy, elektrik bandı, lamba, açma kapama düğmesi ve uygun renkte şerit danteller kullandım.


Tüm klasik ya da modern abajur çeşitlerinin yanında çocuk ya da genç odası takımlarına uygun olabilecek abajur modelleri de Evidea’da. Eğlenceli ve tasarım abajur çeşitleri ile hem çocuğunuzun seveceği abajur modellerini bulabilecek hem de yetersiz aydınlatma sorununu gidermiş olacaksınız. Pirinç , ahşap , çelik ,cam , plastik gibi abajur ayakları vardır. Metal bir abajur ayağı seçiyorsanız kararma ve paslanma yapmayacak ürünleri tercih etmeli ve buna uygun bir şekilde temizliğini yapmanız gerekir. Eğer hafif malzemelerden üretilen bir abajur ayağı alacaksanız devrilmeyecek kadar sağlam bir abajur seçmelisiniz.


DV VC Blu-ray DVD Film Blu-ray Poster, Afiş, Hatıralar, Sinema TV Tümünü Gör. Seramik ve ahşap yüzeyler için nemli bir bez yeterli olacaktır. Bunun yanı sıra abajur şapkası modelini seçtikten sonra masa lambası modellerine de göz atabilirsiniz.


Yancheng Jingxin Glassware Co. Siparişlerim Günün Fırsatlar. Cam Temizleme Makinaları. Kısa bir süre kullanıldığından oldukça temiz olup çalışır durumdadır. Modellerimizi Görmek için Fotoğraf Galerimizi Ziyaret Edebilirsiniz.


Tasarım ürünü abajur lamba: 2TL. Kumaş şapkası ve metal gövdesi 1. Teslimat Bilgileri En geç Şubat Pazartesi günü kargoya verilir. Avize şapkası için karton, kurdele ya da kumaş, - Stant için cam kavanoz ya da vazo, - Sıva üstü duy, - metre 0. SERV AYAKLI TRİPOD ABAJUR ÇAM AYAK KOT ŞAPKA. Ben de yapmazsam olmaz dediğim bir şeydi bu abajurlar , öyle çok beğeniyorum bu modelleri.


Ekstra indirimli fiyat. Aydınlatma mağazalarında abajur şapkası yapmak için teller satılıyor, farklı boyutlarda ve şekillerde. Telleri kumaşla kaplayıp, evinizde bulunan süsleme malzemeleriyle kendi abajurunuzu kendiniz tasarlayabilirsiniz.


JUMBO KONİK ŞEFFAF KRİSTAL CAM ABAJUR (PQ3-125) Ürün Özellikleri Ürünün şapkası PVC, gövdesi kristal şeffaf cam , şapkayı taşıyan üçgen aparat satine kromdur. Kırmızı ipli kablo kullanılmıştır. Ampuller ürüne dahil değildir.


Cam abajur şapkası

Emax 1watt ampul ile kullanabilirsiniz. En uygun fiyatlı Lambader Şapkası modellerini sizler için derledik, Lambader Şapkası kategorisini gezmek için tıklayınız. Yeni abajur ayakları modellerimiz eklenecektir.


Abajur İmalatı, Abajur , Avize, 0. Evdeki cam parçayı da yapıştırdım birleşme kısmına. En şık, tarz ve uygun fiyatlı aydınlatmaları satın al. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Eski ve nadide bir üründür.


Elektrik aksamı yenilenmiştir. ABAJUR ŞAPKASI İMALATI, ABAJUR ŞAPKASI TELİ İMALATI, DEĞİŞİK RENKLERDE VE BOYLARDA ABAJUR ŞAPKASI YAPILIR. Bunun yanında örme abajur şapkası modellerinde de aynı şekilde bir temizlik yöntemi uygulanabilir.


Vanilya Çiçeği Boya Rengi ile Dört Dörtlük Evler. Evleri için Görmeniz Gereken Dekor. Hem abajur hem sarkıt olarak kullanılabilir. Haber listemize kaydolarak tüm yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.


ENAMEL MAT CAM PORSELEN BOYA. IŞIKLI (LED) AHŞAP ARABA. CADENCE PARMAK YALDIZLAR. Yakınlaştırmak için hafifçe dokunun veya fareyle üzerine gelin.


Toplam 15TL alış verişlerinizde kargonuz ücretsiz. Modelight Tripod Lambader Şapkası Gül Kurusu. Com – Kolayca Yapılabilecek Herşey. Hangi başlığı seçerseniz seçin yanmaz bir malzemeden yapılmış olması ve bu malzemenin ışığı loş bir şekilde dağıtacak geçirgenlikte olması şart.


Cam abajur şapkası

Led ampul fiyata dahildir. Bronz gövde üzerine cam boru geçişli bu küçük abajur , estetik duruşuyla mekana anlam kazandırıyor. Bambu dokusundan ilham alınarak tasarlanan şapkası ise, görünümü tamamlıyor. Yatak odasına, salona güllü dallı , çiçekli kumaş desenlerinden veya patchwork d. Ayaklı abajur sayesinde istediğiniz abajur şapkası ile tarzınıza uygun bir ayakla beraber kullanabilirsiniz.


Kablo uzunluğu, abajur tercihinde önemli olan bir diğer maddedir. Kullanım alanınıza en uygun kablo uzunluğunu seçmek size daha kolay bir kullanım sağlar. Turuncu rengi cam ve şeffaf kablosu ile kullanıldığı mekana sıcak bir hava katar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar