9 Mart 2015 Pazartesi

Evde abajur yapımı

Evde abajur yapımı

El yapımı abajur modelleri ve yapılışları arıyorsanız tane abajur nasıl yapılır resimli anlatım. Lafı daha fazla uzatmadan sizi evde abajur yapımı için değerlendirebileceğiniz diy projeleri ile başbaşa bırakalım. Kuruduğu için çöpe atılan Örgülü Benjamin cinsi çiçeğin gövdesini değerlendirerek, evde kendi tasarladığım el emeği abajur haline dönüştürülmesinin hikayesi. Abajur başlığı yapımı , abajur şapkası yapımı , abajur yapımı herkesin ilgisini çekmektedir.


Abajurlar hem görünüm hem de kullanım açısından size fayda sağlamaktadır. Bugün sizlerle kendin yap abajur fikirlerimi paylaşmak istiyorum. Sorusuna cevap aramaya çalışacağız. Tüm klasik ya da modern abajur çeşitlerinin yanında çocuk ya da genç odası takımlarına uygun olabilecek abajur modelleri de Evidea’da.


Eğlenceli ve tasarım abajur çeşitleri ile hem çocuğunuzun seveceği abajur modellerini bulabilecek hem de yetersiz aydınlatma sorununu gidermiş olacaksınız. ABAJUR ÇERÇEVESİNİN HAZIRLANMASI - Eğer elinizde malzeme olarak hazır avize telleri yok ise, tel giysi askılarını pense yardımıyla askılar açılarak düz hale getirilir. Artık evde avize yapmak oldukça kolay. Diğer avize yapımı videolar için kanalımıza abone olmayı unutmayınız. El Yapımı Siluet Abajur 17.


Evde Nasıl Lav Lambası Yapılır? Plastik Kaşıktan Avize Nasıl Yapılır ? Ayakkabı Kuruşa Nasıl Su Geçirmez Hale Gelir? Okul Ödevi Ev de Avize ve Abajur yapmak olan Öğrencilere bu Proje.


Malzemeler:Zincir,Avizeler için malzemeler,Kerpeten,makas,yağlı kağıt boyamak için sprey boya. Bu videoda kurdele ile abajur süslemeyi göstermeye çalıştım sizlerde kendi abajurunuzu zevkinize göre çok yapabilirsiniz. Abajur üzerindeki çiçeğin yapımı ise diğer videolarımda mevcuttur. Ikea Udan Aydinlatma Urunleri Masa Lambalari Abajurlar Sarkitlar.


Evlerimizi gündüz renkleriyle şekliyle süsleyen abajurlar evimizi enstantirik şekilleriyle aydınlatıyorlar. Eskimiş Abajurumuzu Nasıl Yenileyebiliriz? Ayrıca evlerimizde bulunan plastik saksılardan da yapabiliriz. Farklı malzeme ile yapmak istediğimizde balonlar da ayrı bir abajur elde etmemize yardımcı olacaktır. Sizler de daha farklı malzemeleri seçebilirsiniz.


Kesinlikle bu abajur fikirlerini incelemeli ve evleriniz için kendi emeğiniz ile mükemmel abajurlar yapabilirsiniz. Duyunuzu hazırladığınız deliğe takıp asabilir veya abajur olarakta tasarlıyabilirsiniz. NOT: Uğraşmak istemeyenler çeşitli avize modellerini buradan inceliyebilir. Cam şişeden abajur yapımı çalışmam ile karşınızdayım. Ben de yapmazsam olmaz dediğim bir şeydi bu abajurlar, öyle çok beğeniyorum bu modelleri.


Mevsimlerden hazan – abajur yapımı. Bir cevap yazın Cevabı iptal et. Yorum yapabilmeniz için giriş yapmanız gerekmektedir. Genel olarak abajur yapımı.


Abajurunuzun şapkasını kendiniz yapacaksanız nasıl bir abajur yapmak istediğinize karar vermelisiniz. Abajur şapkasının iç iskeletini temin edebilirsiniz. Abajur teli olarak satılan bu iç iskeletin üzerine kumaş, tül, ısıya dayanıklı kağıt, vb.


Evde abajur yapımı

Kalem Kutusu Yapımı Ve Süsleme. Modern görünümlü büyük bir lamba yapacağız. Diğer pet şişe değerlendirme projelerimize de göz atmayı unutmayın. Abajur seçimi bir oda ya da salona çok farklı hava katar. Bu nedenle farklı abajur seçimleri modern ortamları daha modern hale getirir.


Avize yapımı modellerinden çok güzel örnek yapılışı hazırladık. Uzunluğunu istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Bu proje için evde kalan iplerinizi kullanabilirsiniz. Sevdiğiniz , beğendiğiniz markaların iplerini kullanabilirsiniz. Arkadaşlar evde abajur nasıl yapılır ende abajur için ne malzemelerle kullanıldığı hakkında güzel bir video verir misiniz ? Kaşık Çatalla Yapılabilecek Sıra Dışı Fikirler.


Please enter your comment! Bu hafta sonu çocuklarınızla birlikte evde çim ada. Evinize olan sevginizi, tarzınızın ön plana çıktığ. Oyun çadırı yapımı ile çocuklarınıza yeni bir oyun. Mesela bir kavanoz ile bir sarkıt lamba yapmak isteyebilir yada hazır bir avizeyi alıp dilediğiniz kalınlıktaki halat ile giydirme yapabilir veya en basit şekli ile bir elektrikçiye gider istediğiniz uzunlukta ve ucunda duy olan bir kablo yaptırabilir, evde halat ile kabloyu sarabilir ve Edison ampül ile rustik bir hasır halat avize.


Bunu E-postayla Gönder BlogThis! Abajurun gerektiği gibi ışık yaymasına yardımcı olmanın yanı sıra ev dekorasyonunuza en fazla etkisi olan parçadır. Ama cam veya kağıt versiyonları da vardır. Abajur Yapımı Gönderen MaLcoLmXzaman: 21:33. En şık, tarz ve uygun fiyatlı aydınlatmaları satın al.


Evde abajur yapımı

Kuruyan ve kullanıma hazır duruma gelen abajur gövdesinin üstünden pet şişeyi sıyırın. Abajurunuzun gövdesinin yan tarafından bir delik açın ve buradan elektrik kablosunu geçirin. Bu kablonun duy ile bağlantısını sağlayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar