23 Mart 2015 Pazartesi

Led ışıklı gözlük

Led ışıklı gözlük

Led Işıklı Kitap Okuma Gözlüğü Gece Lambası Ledli Lamba Gözlük Ders Çalışma Masa Işığı Arası Cam. Gözlük büyüteç; birbirinden farklı ölçeklerde adet merceğe sahip, saatçilerin, elektronik devre tamiri yapanların, kuyumcuların sıklıkla kullandığı led ışıklı kafa tipi gözlük büyüteçtir. Kitap ve gazetelerinizi geceleri kimseyi rahatsız etmeden artık rahatlıkla okuyabilirsiniz. Arabanızın içini veya motorunu ilave ışık kaynağına ihtiyaç duymadan kontrol edebilir, tatilde veya çadırda rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Led ışıklı gözlük

Yatarken Kitap Okuma Tembel Gözlüğü - Lazy Glasses. LED Işıklı Kitap Aydınlatma Gözlüğü - Siyah. TL 1TL (5) indirimpark 96.


Büyüteç Gözlük Tipi Led Işıklı TEK LENS Saatçi Model Lup Mercek. Artık geceleri kitap okumaya ara vermek zorunda kalmayacaksınız. Birinci sınıf plastik çerçeve. Adet CR-9V Pil ile çalışmaktadır. Piller pakete dahildir) Piller kullanıma bağlı olarak 1saate kadar dayanmaktadır; Üründe entegra cam bulunmamaktadır.


Di̇ğer Diğer fiyatı ve özellikleri, Yapı Market Bahçe kategorisinde. Yardım; Konum Konum Belirle. Bu muhteşem gözlük sizlere ister gece yürüyüşlerinde isterseniz dergi, kitap ve gazetelerinizi rahatlıkla okuma kolaylığı sağlar.


Evde, arabada, otobüste, çadırda ve tatilde kolaylıkla kullanabilirsiniz. Işıklı Gözlük Büyüteçler Değiştirilebilir Mercekli Gözlük Tipi Led Işıklı Büyüteç. Kitap okumayı sevenler için led ışıklı kitap okuma lambası tasarım harikası bir ürün.


Yatak odanızda, seyahatlerde veya ışığın diğer insanları rahatsız ettiği tüm mekanlarda rahatlıkla bu ürün sayesinde kitap okuyabileceksiniz. X saat tamir led ışıklı büyüteç gözlük. Aldepo Değiştirilebilir Mercekli Gözlük Tipi Led Işıklı Büyüteç.


Değiştirilebilir Mercekli Işıklı Kafa Büyüteci Değiştirilebilir adet merceği bulunan ışıklı kafa büyüteci kafanıza tam oturuyor ve çalışırken en konforlu şekilde çalışmanızı sağlıyor. Gözlük için sipariş esnasında renk seçimi yapılmaz. LED ışıklar bulunan gözlüğün ihtiyaca göre tek tarafı yakılabilir.


Yalnız kitap okurken değil, elektrikler kesildiğinde veya gece yürüyüşlerinde de kullanılabilen ışıklı gözlük , tembel gözlüğü adıyla da anılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar