4 Mart 2015 Çarşamba

E14 mum ampul

Artık konumunuzu seçerek size özel avantajlardan yararlanabilirsiniz. Konuma Özel İndiriÜrünleri adresinize özel indirimlerle satın alabilirsiniz. Aynı Gün Teslimat: Siparişiniz aynı gün içinde adresinize teslim edilir. TL 1TL (4) Ledreyon 100.


E14 mum ampul

Hem açıkken hem de kapalıyken zarif görünen bu ampul , küçük ( E) bağlantı parçalı avizelerle mükemmel uyum sağlar. W Sarı Renk ENormal Duy 13. Yuvarlak, mum şeklinde, spiral ya da düz şekillerde üretilmekte ve bu şekilde isimlendirilmektedir. Avize ya da lambader için uygun farklı ampul boyutları bulunur. Kampanyalarımızdan haberdar olmak için e-posta adresinizi girebilirsiniz.


Avizelerde Duvar bahçe apliklerinde kullanabilirsiniz. Kaliteli bir üründür yıllarca rahatlıkla kullanabilirsiniz. EMUM AMPUL DUYLARINIZA BU ADAPTÖRÜ TAKARAK. ESTANDART TİP NORMAL AMPULLERİNİZİ KULLANABİLİRSİNİZ. AYDINLATMA ARMATÜRLERİNDE KULLANIMA UYGUNDUR.


Piyasada farklı firmalar tarafından satışa sunulan mum ampuller ayarlanabilir özelliktedir ve ışık derecesini kullanıcı belirler. Bu sarı ışık yayan LED ampulde ışık istenilen dalga boyunda olduğu için renk filtresi, prizma gibi renk ayrıştırıcılara ihtiyaç yoktur. Bu ampul seçin ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyor öğrenin. Karşılaştırın, değerlendirmeleri okuyun ve çevrimiçi sipariş verin.


Philips ampul seçin ürünlerini keşfedin. Bu modellerin haricinde mum tipi denilen küçük avizeler için uyumlu ampul çeşitleri de sıklıkla tercih edilmektedir. Ampul tercihinizi yaparken seçeceğiniz parlaklık da önemli olacaktır.


LED ampuller piyasaya çıkmadan önce kutu üzerinde yazan Watt değerine bağlı olarak seçimler yapılıyordu. Led ampüllerin yapılarında cıva bulunmaz, çevre dostudur. NextNextstar-dan tasarruflu LED aydınlatma ürünleri NextLED!


Geniş ürün yelpazesiyle NextLED tüm ihtiyaçlarınızı karşılayacak. LED DEKOR MUM (BUJİ) 5W EİTHAL Karak öy Şb. Anasayfa Favorilerim Hesabım. Yıl Garantili, Next Led Bayi Faturalı. W LED MUM AMPÜL- EDUYLU.


Elektrik tasarrufu,Klasik ampül görünümlü Klasik mum tipi ampullerin görüntüsünde 40w mum tipi ampullerin gücünde 30saat kullanım ömrü Yüksek led chip kalitesine sahip Epistar Led Kullanılmıştır 120° Işık dağılımı. Sepete Ekle Dim edilebilir watt eduylu ledli rustik ampul. Eduylu soft camlı düz led mum ampul. Led Ampül Online Sipariş Edin. Serander Elektrik Aydınlatma San.


En yeni Eled ampul mu arıyorsunuz? Gearbest TR size en iyi Eled ampul ürünleri online alışverişte sunar. Tüplü Televizyon Kumandaları Online Sipariş Edin.


E14 mum ampul

Technical Specifications Ampul Armatür E. GAmpul Tipli Lambalar. MRAmpul Tipli Lambalar. PARAmpul Tipli Lambalar. PARAmpul Tipli Lambalar. Mum Ampul Tipli Lambalar.


NextLED eLED mum ampul serisinden tasarruflu LED watt sıcak kuyruksuz ürünü. ELED MUM AMPUL 2W SICAK KUYRUKSUZ. Dediginizi duyar gibi olduk ve Next LED’i gelistirdik!


NextLED piyasadaki diger LED ampüllere göre daha fazla tasarruf saglar. LEDOLET LED MUM AMPUL E DUY. Kategoriye bağlı diğer ürünler. LED AMPUL HAREKET SENSÖRLÜ EDUY.


GÜVENLİ ÖDEME 2bit SSL Sertifikası İle Güvenli Alışveriş İmkanı. Stok Durumu veya altında olan ürünler için, Lütfen Fiyat ve Stok sorunuz. TL ve üzeri ÜCRETSİZ KARGO.


Koşullarını öğrenmek için tıklayınız! Satın aldığınız ürünü teslim almadan önce lütfen kontrol ediniz. Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar