20 Mart 2015 Cuma

85 Watt tasarruflu ampul

Düşük watt gücü ile yüksek aydınlatma sağlayan ampul çeşitleri enerji tasarruflu ampuller kategorisinde yer alıyor. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Bunun yanında farklı watt değerine sahip bu ürünler arasında kullanım süreleri farklı olan ampul çeşitlerini inceleyerek doğru ürüne kolayca ulaşabilirsiniz. Aynı Gün Kargo Ücretsiz - Aynı Gün Kargo.


Cata 5W-7W-8W Kıvrık İnce EDuy Mum Buji Led Ampul. Ekstra indirimli fiyat. Utorch LED Alev Efektli Ampul EDuylu - 265V - BEYAZ ELED alev lambası, iç ve dış mekan dekorasyonlarında yaygın olarak kullanılan parlak. Watt : 5W Voltaj: -265V. Akkor ampullerde enerji kaybı, ışık üretilirken ortaya çok fazla ısı çıkmasından kaynaklanıyor.


Ampuller verdikleri ışık bakımından sarı ve beyaz olarak gruplandırılmaktadır. Bunlara ek olarak şekillerine göre de ayrılmaktadır. Ampul Aydınlatma Yapı Malzemeleri uygun fiyatları ve GeT taksitli alışveriş seçenekleriyle sahibinden.


Tasarruflu ampul fiyatları ile normal ampul fiyatlar. GE marka: Floresan: TL. Bilgisayar Aksesuar ve Usb Çevre Birimleri. FLASH BELLEK - HAFIZA KARTI. KART READER -HAFIZA KART ADAPTÖRÜ.


TASARRUF AMPUL - LED AMPUL. Ardından tasarruflu ampul olarak bilinen kompakt floresan lambalara (CFL) geçiş başladı ve hemen hemen her evde kullanılmaya başlandı. Günümüzde LED’ler, en fazla enerji tasarrufu sağlayan aydınlatma teknolojisi olarak öne çıkmaktadır. Spiral Ampul beyaz yüksek beyaz ışığı sayesinde bulunduğu alanda yüksek verim sağlar.


Bu ürünle ilgilenen kullanıcılar bunlarla da ilgilendi. Tek elektrik faturasını düşünen ve bunun için çözüm arayan insanlar için yine birbirinden kaliteli tasarruflu ampul seçenekleri bulunmaktadır. Giderek bu konuda gelişimi destekleyen üretim ve teknoloji anlayışı akkor flamanla ampul modelleri karşımıza çıkarmış durumda.


TL 18W PLC Ampül Pin 8Günışığı. Profesyonel tasarruflu ampul olarak geçer. Daha çok elektrik malzemesi satan dükkanlarda satılıyor. CRI değeri 70’den yüksek olan ampuller yaşam alanları için uygundur. Philips ampul ürünlerini keşfedin.


LED ampullerin değeri – arasıdır. Bu ampul ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyor öğrenin. Karşılaştırın, değerlendirmeleri okuyun ve çevrimiçi sipariş verin. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle.


Ayrıca bir ampul , iyi bir aydınlatma için, watt değerinde güç ile lümenlik bir aydınlatma sağlamalıdır. Bunları düşün ona göre al :) sorun olursa sorabilirsin. Eviniz, ofisiniz ve daha fazlası için LE halojen ve floresan ampulleri inceleyin.


85 Watt tasarruflu ampul

CFL) çekici bir ortam için konforlu ve loş ışık sunar. CFL ampuller yüksek performanslı, enerji tasarruflu ve uzun ömürlü ışık sağlar. Elektrik miktarını düşürmek için zaman içerisinde öncelikle tasarruflu ampullere geçiş yapılmış, son yıllarda ise LED teknolojisi ile üretilen aydınlatma ürünlerine ağırlık verilmeye başlanmıştır. Tıklayın, telefonunuzu bırakın. Bir lambanın her watt gücü başına düşen lümen sayısı bizim verim kriterimiz olacak.


Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd. Beyaz ışık, sari ışık kaynağı olan Led ampül modelleri uzun ömürlü ve enerji tassarfu sağlamaya yardımcı olur. Kaliteli iskelet yapısı ve tasarruf sağlayan ampul fırsatını sakın kaçırmayın! Enerji tasarruflu ampuller ile uzun ömürlü kullanım sağlayacaksınız!


Klasik duy uyumlu bu mucize ampulu aydınlatma gereken her yerde güvenle kullanabilirsiniz! Kampanya ve fırsatlardan haberdar olmak için siz de e-bültenimize kolayca abone olun ! Bakın floresan olarak bilinen tasarruflu ampuller aslında daha az elektrik ile daha çok ışık veriyor. Yani watt başına daha az ışık veriyor, fiyatı da cabası.


Daha sonra ampulü günde kaç saat yakacaksanız 0. LEDAY 24W ENDÜSTRİYEL LED AMPUL BEYAZ. LİSANS Elektrik Mühendislik Müşavirlik Enerji Projeleri Ankara. Tahmini Gönderim Süresi, Ürünün Tedarik Süresine Bağlı olarak Değişiklik Gösterebilir.


85 Watt tasarruflu ampul

Slim Model Şerit Led Trafo 2A 25W (Çip Mt) 23. X40A 3mA Kaçak Akım Koruma Rölesi Easy-9. Led Panel Armatürü Saç Kasa.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar