6 Mart 2015 Cuma

Osakalight 10w led ampul beyaz işık

Osakalight 10w led ampul beyaz işık

Favori Listenize en fazla 6ürün ekleyebilirsiniz. Favorilere Ekle Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir. Aynı Gün Kargo Sıfır Ürün. Renk sıcaklığı kıyaslamak pek doğru olmaz çünkü biri beyaz diğeri ise sarı. Arkadaşlar 10w 8lm osram led ampul aldım.


Philips tasarruflu ampul ile aynı ışığı veriyor. Ben led ampuller az ışık veriyor diye biliyordum. TORCH 6W- 10W -15W-20W-30W-40W-50W WATT LED AMPUL BEYAZ VE GÜNIŞIĞI RF TEKNOLOJİ. Daha önce aldığım osakalight 10w led ampul ay dayandı.


Kutu İçeriğinde Adet Bulunmaktadır. PETRİX 10W TASARRUFLU LED AMPÜL TOPTAN SATIŞ AVANTAJLI FİYAT. Işık açıları max 1derecedir,yansıma ile yanlara ve duvarlara ışık verirler.


En uygun fiyatlar-ödeme seçenekleri, aradığınız her ürüne en hızlı şekilde ulaşın. Artık günlük sık olarak kullanılan aydınlatma ürünlerinde tasarruflu ürünler tercih ediliyor. Hem kişilerin fatura miktarlarını düşüren bu seçim, hem de genel olarak bir tasarruf sağlamaktadır. Renk Sıcaklığı: KIRMIZI - YEŞİL - MAVİ.


Renksel Geriverim İndeksi: 80. W SESE DUYARLI LED AMPUL ( BEYAZ ) 12W SENSÖRLÜ LED AMPUL ( BEYAZ ) 8W LEDLİ GLOP AMPUL. LED ampül çoğunlukla beyaz ışık yaysa da, her türlü renk seçenekleri bulunur. Diğer ampul çeşitlerinden daha az enerji harcarlar. Cata Bu markanın tüm ürünlerini görüntüle 51.


Osakalight 10w led ampul beyaz işık

CATA led ampul odanızı anahtarı açtığınız anda en yüksek performansı ile aydınlatır. Dükkana gelip Elden Alabilir veya EFT Sonrası Kargolanır. Lütfen sipariş geçerken ÖZEL NOT bölümünden hangi renk olduğunu belirtiniz. BANKA HESAP BILGILERIMIZ. MarkaNext LedModelDIMLI YE-ETD-5WN Güç5WRenkBEYAZÖmür25.


SaatEnerji TasarrufuTip. Göz alıcıdır ve maksimum emniyet düşünülmüştür. GHalojen Lamba JC Tipi 12v 20w. GDuy Kablolu Soket Tutucu. Duy Dönüştürücü Soket EE27.


Osakalight 10w led ampul beyaz işık

W LED Projektör 20W LED Projektör 30W LED Projektör 50W LED Projektör 100W - 140W - 150W LED Projektör. Küçük ebatlı armatürler geliştirilir, ışık kolayca yönlendirilebilir. Sizler İçin Özel Olarak Hazırladığımız Fırsat Kategorimizi Mutlaka İnceleyiniz.


Ampul ışık akısı (lm): 750. Tahmini Kargo Ücreti: Ücretsiz Kargo. Bu ampul ihtiyaçlarınızı nasıl karşılıyor öğrenin. SEPETE EKLE Ödeme Seçenekleri.


Karşılaştırın, değerlendirmeleri okuyun ve çevrimiçi sipariş verin. Panel Led Sıva Üstü Kasa. TL : Maxima Eco Classic SOFT Candle 28W. TL: Maxima LED Gece Lambası -Ördek. LED ampul faturanıza 90’a varan bir tasarruf sağlar.


Ayrıca eski tip ampuller gibi cıva içermediğinden dolayı sağlığınıza herhangi bir zarar verebilecek etken içermez. Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Dim edilen model ise daha pahalıdır.


Osakalight 10w led ampul beyaz işık

Ev veya ofislerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz ve 10. Bitenekadar İç Giyim Özel. Be the first to review “ 10W PARLED AMPUL ” Cevabı iptal et. Beyaz ışık veren vestel guampul 6. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Lümen değeri yüksek bir ampul daha parlak ışık verir.


Bu hesaplamayı yapıp, en yüksek olana yönelebilirsiniz. Bu tamamen tüketicinin ihtiyacı ve. Enerji tasarrufu sağlar ve bakıma ihtiyaç duymaz. Fiyat: 2TL 1TL.


Dekoratif LED ışık telleri ile evinizin her noktasında dilediğiniz gibi ışıklandırma yaparak süsleme. Yaptıgım bir inşaatın salonunu led spot 10W holunu ise tasarruflu ampul ile duz spot koydum ve sonucunda ısıkları gordugumdee led normal spota gore nerdeyse kat ısık yapıyordu. Ama bunun led ampülde de gecerlımı bılemıyorumm.


W led spota TL odemıslerdı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar