24 Mart 2015 Salı

Tasarruflu led aydınlatma

Enerji tasarruflu LED aydınlatma çözümleri. Mimari aydınlatma projesi. Ardından tasarruflu ampul olarak bilinen kompakt floresan lambalara (CFL) geçiş başladı ve hemen hemen her evde kullanılmaya başlandı. Tasarruflu ampullere alışmışken, LED teknolojisi kapımızı çaldı.


Hal böyle olunca tasarruflu ampul ile LED ampul arasında bir tercih yapmak gerekti. LED projektör 50W hareket sensörlü lamba ampül akıllı aydınlatma. W parlak metrekare alani aydınlatır çalişma süresi 9-10saat. PETRİX 10W TASARRUFLU LED AMPÜL TOPTAN SATIŞ AVANTAJLI FİYAT.


Led lambalar bir tüp içerisinde yer almadığından dolayı kırılma ya da patlama sorunları yaşanmaz. Entegre olmayan tasarruflu ampuller ise aydınlatma ürünlerine kalıcı olarak takılır ve ancak floresan tüpün ömrü bittiğinde sadece ampul değiştirilir. Balast direkt aydınlatma ürününün duyuna yerleştirildiği için entegre olanlara kıyasla daha büyüktür ve daha pahalıdır. CFL, halk arasında tasarruflu ampul olarak bilinen lamba türüdür.


Tam CFL‘ye alışırken, evlerimizde aydınlatmaları CFL lambalar ile dönüştürürken LED teknolojisiyle donatılmış,. Evinizin her alanında aydınlatma için LED ampul kullanmanız doğru bir tercih olacaktır. Yine aynı doğrudan hareketle, LED aydınlatma aygıtının verimliliği de kullanılan lens, driver, reflektör, soğutucu gibi sistem parçalarının verimliliğinden ve çalışma performansından doğrudan etkilenecek, buna bağlı olarak artacak ya da azalacaktır. Ev, Dekorasyon, Bahçe kategorimizde LED Ampul ürünlerini bulabilirsiniz.


Yıldız Fırsatlar Tüm Kampanyalar Cadde Yurt Dışı Alışveri. Essential LED Lamba, eski teknoloji lambalar ile kolayca değiştirilerek, LED verimliliği ve tasarrufuna hızlı bir geçiş yapabilmeniz için Philips tarafından Türk tüketicisinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlandı. Günde saat ortalama kullanım ömrü olduğu varsayıldığında, adet LED lamba, adet tasarruflu , adet halojen ve adet şeffaf enkandesan lambaya eşit kullanım ömrüne sahiptir. Efsane 4: LED lambalar hiç ısınmaz.


Tasarruflu led aydınlatma

Piyasaya göre son derece uygun olan led ampul modellerimiz ve çeşitlerimiz evinizin aydınlatma ihtiyacını en tasarruflu şekilde karşılamaya devam ediyor. Burada normal standartlara uygun fiyatların yanı sıra pek çok üründe kampanyalar sizi şaşırtacak şekilde fırsat yaratıyor. DAHA FAZLASI Petrol istasyonunuzda, iyi bir aydınlatma ile sürücülerin sizi farketmesini arttırabilir, böylece rakiplerinize karşı öne çıkmış olursunuz. Evde LED aydınlatma , dekorasyon amacıyla kullanıldığında da oldukça çarpıcı sonuçlar verebiliyor. Johnson Led Vision’un yöneticilerinden Abdulmelik Yıldız, normal tip, flüoresan ya da tasarruflu aydınlatma armatürleri ile LED aydınlatma ürünlerinin teknik ve çalışma prensibi.


GE Lighting, çeşitli uygulamalarda kullanılabilecek, enerji verimliliği sağlayan LED aydınlatma lambaları, enerji tasarruflu lambalar (CFL) ile iç aydınlatmada aradığınız konfor ve aydınlatma düzeyini size sunuyor. Ledmarket güvencesiyle en kaliteli ürünleri en uygun fiyatla alın. Led Aydınlatma ile ilgili aklınıza gelebilecek her şeyi burada bulabilirsiniz.


Tasarruflu led aydınlatma

Yeni jenerasyon aydınlatma ürünleri. Otomotiv Aydınlatma Ürünleri. Daha çok yeni jenerasyon araçlara yönelik aydınlatma ürünleri. LED ampul ve enerji tasarruflu ampul arasındaki farkı gösteren ve LED ile enerji tasarruflu ampullerin tartışmalarını sona erdiren faktörlerin bir listesi. Alanın büyüklüğü, işlevi, kullanım amacı gibi pek çok özellik tercihinizi etkileyecektir.


LED aydınlatma ürünleri konusunda çevre dostu, tasarruflu ve konforlu aydınlatma projeleri sunan Eae Aydınlatma , günümüz teknoloji ve aydınlatma tekniklerine uygun çözümler sunmaktadır. Yeni nesil LED aydınlatma elemanları sadece tasarruf imkanı sağlamıyor, aynı zamanda odanın ışık renginin de yeşil, sarı, kırmızı olarak ayarlanabilmesine de imkan tanıyor. Daha önce led aydınlatma ile ilgili enerji tasarruflu led lamba projemi paylaşmıştım basit bir devre ile şebeke voltajını düşürüp, doğrultup beyaz led çalıştırılıyordu. Bu yazıda verilen devrelerde aynı yapıda led lamba, led lamba ve 1led lamba devreleri var devreler çin malı lambalardan çıkartılmış. Evlerimizde kullandığımız alanın tipine göre ışığın rengi, aydınlatma seviyesi ve yönlendirmesi ayrı ayrı seçilmelidir.


Tüm odalarda LED ampuller, şerit LED ’ler tercih edilebilir. Görsellik planlanan şerit LED ’ler, kalıcı olarak yerleştiriliyorsa. LEDAY Led Armatürlerde, floresan lambalar ve tasarruflu ampüllerde bulunan civa buharı ve sağlığa zararlı diğer gazlar yoktur.


Civa buharına maruz kalmak, merkezi sinir sistemi, akciğer ve deri rahatsızlıklarına yol açmaktadır. Led Tavan Armatürü LEDAY Led Tavan Armatürü. En verimli ve en tasarruflu iç mekân aydınlatma ürünüdür. Led aydınlatma sağlıklıdır.


Klasik duy uyumlu bu mucize ampulu aydınlatma gereken her yerde güvenle kullanın! Ampul en ihtiyaç duyulan aydınlatma ürünlerinden biridir. Piyasada bulunan yada yeni çıkan teknolojik aletler, bunların incelemesi ve tartışmalar.


Aslında burada en önemli alanlara ve uygulamalara odaklanmış olsak da aydınlatma çözümlerinin çoğu evinizin veya dairenizin farklı a. LED ( Soğuk) ışığın üretimi yüksek etkiye yol açar, enerjinin büyük bir kısmı görünen spektrum içerisinde ışın yayar. Floresan lambaları ve elektrogazışıl aletleri gibi diğer yaygın yüksek verimli ışık kaynakları da, görünen spektrum dışarısında fazla termik radyasyon olmadan ışık üretir. Her alana, projeye ve bütçeye uygun İç mekan ve dış mekan aydınlatma ürünleri en uygun fiyat ve kampanya seçenekleriyle ledaydinlatma. KLİTE ENERJİ TASARRUFLU AMPUL VE LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ. Pleksi Aydınlatma Ve Tasarım.


Tasarruflu led aydınlatma

Osram, yenilikçi ve sürdürülebilir aydınlatma çözümleri sunar. Bu web sitesi size bazı hizmetleri sunmak ve kullanıcı deneyiminizi iyileştirmek için çerez kullanır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar