17 Mart 2015 Salı

Abajur modelleri el yapımı

Sıfırdan yapmak yerine işleyerek dönüştürmek zaten her kendin yap meraklısının ilk aklına gelen işlem oluyor. Bu eşyalar kimi zaman evimizin havasını değiştiren objeler haline gelmektedir. Değişen ve gelişen dekorasyon. Malzemeler:Zincir,Avizeler için malzemeler,Kerpeten,makas,yağlı kağıt boyamak için sprey boya.


Bebek Kazak Ve Hırkaları. Hızlı bir şekilde ikinci el abajur sat veya satın al. Ayaklı abajur modelleri arasından siz de en şık abajuru seçebilirsiniz. El Çantası Cüzdan Omuz Çantası.


Küçük El Aleti Servis Aleti Süzgeçler. Ev dekorasyonunda aydınlatmanın en önemli ve en estetik parçalarından biridir abajurlar. Komodine, yere, konsol üstüne konularak zengin bir görünüm sağlamanıza yardımcı olurlar. Aynı zamanda Feng Shui ilkelerine göre de, yukarıdan değil, yerden aydınlık. U da x Vweioa - Maxresdefault.


Abajur modelleri el yapımı

Merhaba hanımlar en güzel örgü çiçek yapımı modelleri ve örgü gül örneği sizler için derledik. Balondan abajur yapımı veya ipten abajur yapımı videomuz hazır. Abajur Yapımı Ve Binbir Model ! Gerçekten ipten yapılmış abajur ilginizi çekecektir. Cam şişeden abajur yapımı çalışmam ile karşınızdayım. Ben de yapmazsam olmaz dediğim bir şeydi bu abajurlar , öyle çok beğeniyorum bu modelleri.


Aslında el örgüsü abajur yapımı görüldüğü kadar zor bir iş değildir. Zevk alarak yaptığımız abajurlarımız, bayanların el emeği göz nurudur. Hem keyif için eğlenerek abajur örerken, hem de satarak para kazanmak hanımlara oldukça keyif vermektedir. Tabi bu arada çok güzel Ponponlu ipler,sakallı e saçaklı bir çok değişik ilginç ip modelleri var onlardan kullanabilirsiniz.


El yapımı özel tasarım nikah şapkalar. Eskimiş bir abajuru yenileyebilir ya da mobilyalarınız ile uyumlu harika bir model oluşturabilirsiniz. Zeytin ağacından el yapımı. Montajsız gelen abajur modelleri için ise öncelikle başlık kumaşını uygun şekilde takın.


Ardından abajur başlığını iskelet üzerine takın ve ahşap ayakları cıvata somun ile bağlantı parçasına vidalayın. Ayakların üzerine, hazırladığınız başlığı yerleştirin ve son olarak duyun somununu. Popcorn örgü modelleri nden.


Abajur modelleri el yapımı

Daha önce sizlere tığ işi abajur yapımı ndan bahsetmiştik. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle. Oyası, El işleri, Hobi dünyası, Pratik Bilgiler ve daha fazlası. Avize yapımı modellerinden çok güzel örnek yapılışı hazırladık. Uzunluğunu istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.


Güvenli e-Ticaret ile satıcının belirlemiş olduğu fiyattan satın alabilirsiniz. Evdeki kısıtlı imkanlarla harika bir aydınlatma ünitesi yapmak için sizlere muhteşem abajur yapımı fikri hazırladım. EL YAPIMI DOĞAL SU KABAĞI ABAJUR ( MODEL 11) 1TL. Detayları görmek için tıklayın. El Şeklinde Eldivenden Çiçeklik Yapımı.


Abajur modelleri el yapımı

Görünce Donup Kalacağınız İlginç Yan Sehpa Modeli. Netten bulduğum abajur modelleri. Kendi uğraşınızla evinizde güzel bir dekorasyon oluşturabilirveya mevcut abajurunuz üzerinde değişiklikler ve süslemeler yapabilirsiniz. Dikeni Modeli iğne Oyası Yapımı El Sanatları ve Hobi 127. Dekoratif abajur modelleri , ev dekorasyonu için olmazsa olmaz modern aydınlatma çeşididir.


Birbirinden farklı ve şık birçok modelde klasik, modern ve el yapımı abajur bulunmaktadır. Bu şekilde daha zarif ve kendine özgü tasarımlar ortaya çıkıyor. AdıFotoğrafların asetat üzerine baskılarını alın. Son dönemlerde halattan el işçiliğinin yoğun olarak kullanıldığı abajur ve lambalar moda. Bu tarz abajurların elektrik tesisatı halat içerisine gizleniyor ve kötü görünümden de uzaklaşılıyor.


Abajur modelleri el yapımı

Eğer komodin üstünde abajurlardan sıkıldıysanız lambader abajur modelleri sizin için bulunmaz bir fırsat. Makrome ipi ile abajur yapımı oldukça sevilen ve basit uygulaması ve her evde olan malzemeler ile rengarenk avizeler yapabilirsiniz. Avize modelleri sınır yok sizin hayal gücünüz ve önceki yapılan modellerden örnek alabilirsiniz.


Dekorasyonlarınız için modern ve sanatsal masa cam abajur modelleri , fikirleri. Zarif abajurlar ile mekanlarınız için lüks bir dekorasyon modeli sunar. Her bir lamba, benzersiz şekillerde el yapımı ipek kumaş ile kaplanmış ve çeşitli renkler ve desenleri ile tasarlanmış, mekanlarınızın her. Sevgili bayanlar bugün çok pratik bir abajur ve eli yapımı kase yapımı yapımı tarifini veriyorum. Bir iplik,kalıp ve yapıştırıcıyla çok şık bir abajur ve kase yapımını veriyorum.


Günün ruhuna uygun şekil verin! El Yapımı Lambader, El Yapımı Portatif Ahşap Lambader 5. Dantelden Avize Yapımı ve Dantelli Avize Modelleri. Bulduğum modelleri o kadar çok beğendim ki en kısa sürede dantel ya da iplerden kendime avize yapmaya karar verdim. Aslında dantelden yaratıcılığınızı kullanarak aklınıza gelebilecek her şeyi yapabilirsiniz.


Odaları şıklığı ile aydınlatan abajurların hazır olarak satılanlarının yanı sıra el emeği ile yapılan modelleri de vardır. Dantel abajur modelleri oldukça çeşitlidir. Anlatımlı Örgü Puf Yapımı. Arkadaşlar el işi abajur şapkası nasıl yapılır abajur şapkasiçin gerekli olan malzemelerin neler olduğu hakkında eğitici bir video paylaşabilir misiniz ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar