10 Mart 2015 Salı

Silikonlu 3 çipli şerit led

LED çeşitleri en çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. LED modelleri arasında silikonlu olanları ve silikonsuz olanları bulunmaktadır. Dilediğinizi satın alarak LED aydınlatma işlemini tamamlayabilirsiniz. Stoklara giriş tarihi hakkında bilgi almak için İletişim Bilgileri sayfamızdaki form aracılığı ile bizlere ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz.


Silkonlu şerit led , şerit led , led şerit , şerit ,rgb led ,rgb şerit led led fiyatlar, ucuz led , silikonlu led , led strip, oarak aratılır. Volt Şerit Led Dış Mekan Slikonlu. Double Pcb çipli dirençli şerit led.


Uygulama : Ürün IPİç mekan kullanımına uygun üründür. Aşırı nemli ve ıslak yerlerde kullanmayınız. ERİT LED - çip Şerit Led.


Silikonlu 3 çipli şerit led

Led Çipli İç Mekan Yeşil ₺ 5. SMD Led ( çipli ) Yüksek ışık gücü. Ledwell Rgb Led Kontrol Cihazı ve Kumanda Digiworld. Aynı Gün KArgo İmkanı Türkiyenin Her Yerine KArgo İle Teslimat Yapmaktayız. Renk ve aydınlanma farkı ile birlikte görüntü konusunda mükemmel sonuçlar ortaya koyan silikonlu çeşitler, gün ışığı ve farklı ışık tonları ile birlikte siz değerli müşterilerine gerçekten iyi bir fırsat yaratmaya devam etmektedir.


Toplamda metrede 3led vardır. Her ledde bir kesilebilir veya ekleme yapılabilir. Metrelik Top Halinde Gönderilir. Silikonlu olduğundan iç ve dış mekanda kullanılabilir. Dekorasyon ve aydınlatma işleri için tercih edilebilecek çipli şerit led modelidir.


Silikonlu 3 çipli şerit led

Genellikle beyaz, gün ışığı, sarı, kırmızı, mavi ve yeşil olarak ana rengi bulunur. Led Sayısı 3X3ADET (metre için). Yazımızın başında şerit LED ’leri tanımlarken SMD paketlerden söz etmiştik.


Silikon Ve Bant Çeşitleri 3M Wallwasher Çeşitleri 12W WALL WASHER 18W WALL WASHER 24W WALL WASHER. Anasayfa Portal Forum Kuralları Sık Sorulan. Her ledde bir ekleme ve kesme yapılabilir. Dış mekanınızı mükemmel bir şekilde ışıklandırın.


Led Ürünler Online Sipariş Edin. TL Vergiler Hariç: 258TL. Karşılaştırma listesine ekle. Beyaz, Gün Işığı, Amber,.


Kesin değerler her ledin kendi sipariş sayfasında belirtilmektedir. LED ‘in metresinin çekeceği akım miktarı LED üreticileri tarafından sağlanır. Cata 2Volt Çipli Şerit LedCata 2Volt Çipli Şerit Led Çeşitleri Stoklarımızdadır. ToptanFiyatına Prakende satış ( SİPARİŞ ÖNCESİ ALTTAKİ AÇIKLAMAYI OKUYUNUZ).


Silikonlu 3 çipli şerit led

Aksi Halde Sipariş Kabul Edilmez Adaptör istersenizalttaki linkte 5mt ye Kadar Destekleyen Adaptör İle Alabiliriniz Ürün Tek. Firmamız led projektör, wallwasher, havuz armatürü ürünlerinin yedek parça olarak power led , driver lens ve benzeri birçok ürünün ithalatını ve üretimini yapmaktadır. Yüksek kalitesi ve uygun fiyatlarıyla EasyLED Şerit Led ürünleri, enerji tasarrufu sağlarken aynı zamanda size şık ve aydınlık bir ortam sunuyor.


Tüm led çeşitlerinin (RGB, Üç çipli , Tek çipli ) silikonlu modeli bulunmaktadır. LED ’lere iç ve dış mekan kullanımına uygunluk açısından bakalım. Yüksek ışık gücü, düşük enerji tasarrufu ile su geçirmez IP koruma sınıflı Cata şerit hortum led çeşitleri ledavm. Genellikle kaliteli bir çipli şerit LED için metrede amper akım gereklidir.


Tek çiplilerde yaptığımız tavsiye burda da geçerli, eğer günde saaten uzun kullanılacaksa yada amperlik bir adaptör seçmek daha doğru olacaktır. W eder ve benim kullandığım şerit led çipli ve metrede tane dışı silikonlu olandan. Ledler Online Sipariş Edin. Genel Amaçlı Hijyenik Silikon Şeffaf 280ml. RGB Şerit Led led (5metre), çipli şerit led iç mekan, çipli silikonlu şerit led fiyatları, çipli rgb şerit led fiyatları, çipli dış mekan şerit led ,çipli şerit led fiyatları, çipli şerit led kaç amper, çipli şerit led adaptörü, çipli led nedir, En uygun Elektrik Malzemeleri İç Mekan.


Tüm Ledli Aydınlatma Ürünlerini İster Nakit, İster Kapıda Ödeme ile Sitemizde Bulabilirsiniz. Bu konuda firmayı tebrik ederiz. LED alırken en önemli faktörler den biride çalıştırmak için kullanacağınız adaptör tipi ve gücüdür. Led metrede led iç Mekan 5-TL Mantar Led Kırmızı - Led Mantar Kırmızı. Arka tarafında 3M band bulunmakta istediğiniz yüzeyde kolayca yapıştıra bilirsiniz.


Led İç Mekan ürünlerinde online satış ! Yapışkanlıdır, kolay montaj imkanı sunar. Uygun fiyat,ekonomik çözüm üç çipli kırmızı şerit led modeli enerji tasarruflu ve silikonlu. Ledin iyisi,fiyatın iyisi. Merhaba “Ziyaretçi” Hoş Geldiniz!


Mekan Şerit Led çeşitleri ve markalarını uygun fiyatları ile sipariş edin. On systeşeirt led , 24v şerit led ,12v şerit , led trafosu , led projektör, led trafosu , led ampül. Led küçük led ampüllerin ince bir şerit üzerine dizilmesiyle oluşturulan ledlerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar