5 Mart 2015 Perşembe

Feza yangın kapısı

Artan nüfusla birlikte konut ihtiyacı da artmış ve bu durumda yüksek binaların sayılarının artmasına yol açmıştır. Eskiye oranla yüksek binaların artması beraberinde de bir takım önlemlerin alınmasına yol açmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı olabilir. Herhangi bir büyük yangın anında yüksek binalardaki en güvenli çıkış yolu kesinlikle yangın merdivenleridir. Kale Çelik Eşya bayilerinde sizleri bekliyor.


Binalardaki kazaların en başında ise kuşkusuz yangın olayı gelmektedir. Son yıllarda çıkarılan kanunlar sayesinde yeni yapılarda yangın merdiveni, yangın söndürücü tüpler ve bina yangın sistemi gibi özellikler aranmaktadır. Bu özelliklerin en başında ise yangın merdivenleri gelmektedir.


Firmamız Türkiyede CE ve TSE belgeli üretim yapabilen ender firmalar arasındadır, Sertifikalarımıza buradan ulaşabilirsiniz. Firma politikası olarak her zaman müşteri. Yangın Kapısı Ülke Group olarak Yangın Kapısı üretim ve montajını yapmaktayız.


Feza yangın kapısı

Zeytinburnu Topkapı Mahallesi Fazılpaşa Cad. Ailebahçe Litrosyolu Sok adresi, nerede, konumu, çalışma saatleri, nasıl giderim, yol tarifi. Reddoor Yangın çıkış kapıları 1dakika sertifikalıdır.


Kampanya 90x210cm ve 100x210cm ebadındaki dakika yangına dayanımlı (Esertifikalı) yarım kasalı, panikbarlı yangın kapılarında adet ve üzeri siparişlerde nakit ödeme için geçerlidir. Tek kasa veya ayarlı geçme kasa şeklinde uygulanabilinir. Kendinden kapanmasını sağlayan patentli yaylı menteşesi mevcuttur. Standart veya ölçüye göre üretim yapılmaktadır, istenilen RAL rengi uygulanabilinir.


Feza yangın kapısı

Fabrika teslim satış veya montajlı olarak sunulmaktadır. Tek kanatlı yangın kapısı özellikle binalarda yoğun kullanılan bir sistemdir. Kalite adına kendimize çizdiğimiz kırmızı çizgimizden asla bugüne kadar ödün vermedik, bundan sonrada aynı kararlılık ile yangın kapısı , yangın merdiveni, aydınlatma armatörü ve benzeri birçok ürün ile insanlara kaliteli bir yaşam hakkı sunmaktayız. Metal malzemeler kullanılarak üretilirler ve kullanım alanına göre alevlere 3 6 ve 1dakikaya kadar dayanabilmektedir.


Kanat içerisinde kapının yangın sınıfına uygun özel izolasyon malzemeleri kullanılmaktadır. Kapı hem görsellik hem de dış etkenlere karşı yüksek koruma sağlamak için epoksi polyester toz boya ile boyanmaktadır. Yangın kapısı kanatları 1mm DKP sacdan üretilmektedir. This domain is years old.


Kapılar istenilen renkte boyanmaktadır. We see that fezacelikkapi. CANSAN Yangın Söndürme Sistemleri olarak yangın korunum sistemleri ekipmanlarını, Yangın Tüpleri satışı, dolumu ve bakımı olarak tüm müşterilerimize hızlı ve yerinde hizmet vermektedir.


Apartman Dış Kapısı Modellerimizi görmek için lütfen tıklayınız. Birbirinden eşsiz ve kaliteli yangın kapılarımıza ait görsellere ulaşabilir, teknik özelliklere ve kapımıza ait bilgilere bu sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Hastanelerde İş Müfettişleri Teftişlere Başlıyor.


Feza yangın kapısı

All this time it was owned by FEZA SAC ÝÞLERÝ ADEM UZAK, it was hosted by IHS-LIN-1. Daire çelik kapısı , villa ve bina giriş kapısı , oda kapısı , yangın kapısı , garaj ve bahçe kapısı , mutfak ve banyo sistemleri denilince akla gelen ilk marka. Feza Çelik Kapı adlı kişinin profilinde iş ilanı bulunuyor. Projelerinizde ya da evlerinizde yüksek kalite standartlarında çelik kapı, villa kapısı , yangın kapısı , şaft kapağı ve saç kapı.


Gerekli bilgi için ulaşmanız yeterlidir. Duman sızdırmaz özelliğe sahip olmaları dolayısı ile yangın. Anahtar Taşımanıza gerek kalmadan, bu özel teknoloji Parmak izi Sistemiyle, kaliteli yaşamın kapısını aralayın. ZKAPSAN Çelik Kapı yurt içinde edindiği saygınlığı ile gelişen teknolojinin sürekli uygulayıcısı olarak, değişen beklentilere en doğru çözümlerle yanıtlar üretmek, sürekli kendini. Slovakya nın Avrupa Birliği akreditesine sahip önde gelen yangın test kuruluşu olan FIRES co dan 1dakikalık yangın test sertifikası almaya hak kazanmıştır.


Feza yangın kapısı

Yılından İtibaren yangın kapısı üretimi ve satışı yapmaktadır. Kapağı üretimi ve Satışı yapmaktadır. AnadoluHisarı Bina Kapısı Modelleri Apartman Kapısı. Optima Plus polimerik kaplamalı modelleri ve renk alternatifleri ile hayal dünyanızda yeni kapılar açıyor.


Sac kapı kasaları detayda imalat yapılmaktadır. Acil çıkış kapıları ( yangın kapısı ). Menteşe (pomel ve german) olarak. Trafo kapıları ve kabinleri.


Karan Camlı Maun Ahşap Kapı 4. Kabartma Eskİtme LEXA Kabartma Lamİnat LEXA. Kalite, uygunluk, sağlamlık, ekonomik ve ergonominin yanında müşteri beklerinde uygun renk seçenekleri ile estetik olarak ta yaşam alanlarınızı destekliyor. Resmi sosyal medya sayfalarımız üzerinden bizi takip edebilirsiniz. Telefon numaranızı yazıp gönderin biz sizi arayalım.


Modern serisi çelik kapı modelleri, çelik kapı modelleri ve çelik kapı fiyatları hakkında bilgi alabileceğiniz websayfasıdır. Feza çelik Kapı İstanbul ili Beylikdüzü ilçesinde Faaliyet Göstermektedir. Müşterilerimize en üst düzeyde değerler yaratmak ve bu doğrultuda Yangın Söndürücü Ekipmanlarının üretimini, satışını ve bakımını yaparak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak hedefimizdir.


DOĞUKAN UZAK FEZA ÇELİK KAPI. AİLE BAHÇESİ LİTROS YOLU SOK. Merih Asansör, yıllık tecrübesi ile otomatik asansör kapısı imalatıyla asansör sektörüne hizmet etmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar