30 Mart 2015 Pazartesi

Yangina dayanikli kapi

Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Camlarla birlikte gerekli cam fitilleri ve cam tabanlıkları ile birlikte tedarik edilmektedir. Günümüzde yapısal yangın güvenliği ciddi anlamda önem kazanmıştır. YANGINA DAYANIKLI KAPI Projelerimiz.


Yangina dayanikli kapi

Kurumsal gereksinimler ve yasal zorunluluklar yangına dayanımlı cam ve kapıların binalarda kullanım oranını artırmıştır. Ayrıca, oluşan alev ve dumanın odadan çıkarak binanın diğer bölgelerine yayılmasını önleyerek can ve mal güvenliği sağlamaktadır. Yeni oluşan dünya düzeninde.


Cam yangın kapıları, boyalı çelik veya paslanmaz çelik profil çerçeve içinde, yangın dayanımlı özel camlarla oluşan kapılardır. Ortam sıcaklığının yangın başlangıç ısısı olan 74° ye ulaştığı an hemen kapanarak alev ve dumanın yayılmasını önler. Yangına Dayanıklı Kapı Üretimimiz Yakında Faaliyete Geçecektir.


Bs4Satandartlara uygun şekilde testleri yapılmıştır. Yangına daynıklı sarmal kapılar firmamızca temin edilmektedir. Sarmal şekilde bulunan yangın kapısı anında sıcaklık dereceyi aştıgı zamanlarda, otomatik. Pyroplex Rigid Box(fırçasız) fitilleri duman kontrolü gerekmeyen kapılarda kullanılır. Bu kapıların genel özellikleri aşağıda listelenmiştir.


LTS Bilişim, yangın kapısı çözümlerinde uluslar arası kalite standartları doğrultusunda yerli ve yabancı markaları. DIERRE, TARZ VE GÜVENİLİRLİK İLE. Güvenilir ve dayanıklı kapatma sistemleri seçimi ile sizle ve çevrenizle ilgilenir. Ve kendine özgü bir tarzı ile ortamı farklı kılar.


Yangina dayanikli kapi

Projelerinizin elle tutulur, gözle görünen yüzü kapı larınız. Sıkıntılı anınızda güven duyacağınız ve projelerinizdeki estetik kaygılarınızı da çözümleyen yangın kapısı. HİDROLİK KAPI YAYI ( KAPI POMPASI, KAPI YAYI, KAPI HİDROLİĞİ) NASIL AYARLANIR? Granit evyelerde en kaliteli ve uygun fiyatlı evye markası hangisidir? Niye granit evyeleri tercih etmelisiniz?


Marka: İkon Camlı yangın kapıları, içi dolgulu veya dolgusuz çelik profil çerçeve içinde, yangın dayanımlı özel camlardan oluşan kapılardır. Hepimiz evlerimizin şık ve rahat bir görünüme sahip olmasını önemsiyoruz. Zevkimize göre döşediğimiz evimizi bir de güvenlik açısından değerlendirmek ise çoğumuzun aklına bile gelmiyor.


YONGA LEVHA (SUNTA): Yonga levha (sunta), odun veya odunlanmış lingoselülozik bitkilerin yongalarının, yapay reçine tutkalları (üre formal dehit) ile karıştırılıp, yüksek sıcaklık ve basınçta preslenmesi sonucunda elde edilen malzemeye verilen isimdir. SLX-SB modeli dakika yangına dayanıklılık ve duman sızdırmazlık sertifikaları ile amaca bağlı iki özellik bir arada veya tek bir özellik olarak tercih edilebilmektedir. ELİK KAP MODELLRİ ODA KAPISI MODELLERİ AKORDİYON( KATLANIR ) KAPI Kapılar, hayat alanlarının girişinde yer alan, iç mek. Bursa İmza Grup Otamatik Kapı Sitemleri.


Türkiye ve Orta doğunun en yüksek kapasiteli ve en modern tesislerine sahip olan BAKIŞDOOR olarak, ‘Yaşamın olduğu her yerde hayatı korumaya yardımcı olmak için gelişiyor, geliştiriyoruz…’’ sloganı ile yeni bir misyon yüklenerek yangın kapısı (yanma dayanımlı kapı) üretimine başladık. Yangın güvenliği ve otomatik kapı bir arada. Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik.


Sistem üreticisi veya yetkilendirdiği bir firma, sistem üreticisinin üretim. Bu nedenle piyasada yer alan ve yangın kapısı satışı yapan firmalar içerisinde en ucuz yangın kapısı modellerini temin etmek isteyenlere detaylı bir piyasa araştırması yapmadan herhangi bir ürün satın almamaları tavsiye edilmektedir. GENSAN OTOMATİK KAPI OTOMASYON SİSTEMLERİ. Konaklama amacı taşıyan(otel, pansiyon vs.) binalar verdikleri hizmet sebebi ile insan yoğunluğunun yüksek olduğu binalardır.


Koli (Panik bar Mekanizmali), Mal alimi. Questo sito utilizza cookies tecnici e di terze parti, per migliorare la tua esperienza e offrire servizi in linea con le tue preferenze. Ay Parke olarak uzun yıllardan beri faaliyet gösteren bir aile şirketiyiz.


Yangina dayanikli kapi

Türkiye’nin en seçkin üretici firmalarıyla çalışıp, ürünlerimizi, üstün hizmet ve kalite anlayışımız doğrultusunda, yüksek. RENK ÇELİK KAPI SAN VE TİC (RENK KAPI ) KERESTECİLER SAN SİTESİ 2SOKAK D- BLOK NO:Ostim, Yenimahalle, Ankara. ANKARA - YENİMAHALLE - OSTİM.


Pendik sene içinde depreme dayanıklı hale gelecek! Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın. Gerekli bilgi için ulaşmanız yeterlidir. KAPI MENTEŞELERİ:Yarı otomatik yaylı çalışan menteşeler DIN sertifikalıdır.


Depo ve yanıcı maddelerin bulunduğu yerlerde, yangına dayanıklı kapı gerçekten çok önemli bir gerekliliktir. Homag Group’un ürettiği KAL 3serisi makinamızda her kalınlık ve ebatta kenar bandını, kusursuz şekilde işleme almaktayız. Global sertifikasyonlu ahşap akustik kapı setlerimiz ile kapılarınızı MAYK SERTİFİKALI yerel. COMPACT MASA TABLASI ve KAPI. ADRES : ÖRNEK SANAYİ SİTESİ 2. ALÜMİNYUM KAPI VE PENCERE.


Dekodoor hayatınızı, güvenliğinizi, önemser. Alüminyum Kapı Kasası (3) Alüminyum Kapı Kasası hakkında yazılan blog yazıları burada. Yangından korunmanın önemli olduğu mekânlar için tasarlanmış en iyi çözümdür.


Yangina dayanikli kapi

Ateşin merkezi ile korunması gereken mekân arasında emniyet bariyeri oluşturur. Uluslar arası yangın şartnamelerine uygun olarak üretilir. Verilerin belirlenmesi ve depolanması var. Bu sitede çerezler kullanılıyor.


Veri işleme ve bunun reddedilme olasılığı hakkında bilgi gizlilik politikasına dahildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar