7 Şubat 2018 Çarşamba

Akvaryum içi aydınlatma

Akvaryum içi aydınlatma

Aynı zamanda iyi bir aydınlatma akvaryumunuzda ciddi alg oluşumunu da önleyecektir. Hazırsanız akvaryum bitki aydınlatması hakkında bildiklerimizi anlatmaya başlayalım. SOSYAL MEDYADA BİZİ TAKİP EDİN. Sosyal medyaya özel indirim ve kampanyalardan ilk sen haberdar ol, fırsatları yakala! Konu aydınlatmaya geldiği zaman kapak armatür çeşitlerinin yanı sıra sıklıkla tercih edilen bir diğer akvaryum aydınlatma yöntemi de su içi lamba çeşitleridir.


Akvaryum içi aydınlatma

Su içi lambalar, hem kullanışlı hem estetik olma özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Akvaryumunuza Özel Su İçi Lamba Modelleri. Tuzlu su canlılarının kendilerine has bir aydınlatma ihtiyacı vardır.


Tuzlu su akvaryumlarından genellikle mavi renk aydınlatmalar tercih edilir. Kaç adet power led alacagım bunların kaçı kırmızı kaçı mavi kaçı beyaz olacak hangi aliminyum sogutucudan kaç adet alacagım hangi adaptörü alacagım hangi kabloyu. Merhaba herkese, Forumda yaptığım araştırmalar sonucunda tuzlu su akvaryumları için led aydınlatma konusunda çok fazla bilgiye ulaşamadım, belki de ben bulamadım bilmiyorum. Ancak unutmayınız ki yapılacak hatalar akvaryum balıkları üzerinde geri dönüşü olmayan sonuçlar doğurabilir.


Akvaryum içi aydınlatma

Alışveriş Listeme Ekle Karşılaştırma listesine ekle. Kapaksız akvaryumlar için özel lazer kesim ayakları ayrıca satılmaktadır. Bu sayede farklı aydınlatma çözümleri için esnek sağlanmaktadır. Daha derin akvaryumlar için 4wattlık olanları tercih edilmelidir.


Farklı bir deniz akvaryumu aydınlatması arıyorsanız, yüksek yoğunluklu floresan lambaları da düşünebilirsiniz. Watt gücü elektriksel güç olduğu için bizi yanıltır, watt gücünün içerisinde ısı kayıpları, indüktif kayıplar vs etkenler mevcuttur. Burada dikkat edilmesi gereken kalite ve verim faktörü olan lümenin gücüdür.


Evlerde aydınlatma amacı ile kullandığımız soğuk gün. Bir deniz akvaryumu için aydınlatmanın büyük bir öneme sahip olduğu bilinmektedir. Hem akvaryumun görüntüsü hem de akvaryum içindeki canlılar için doğru deniz akvaryumu aydınlatması kullanmak gerekmektedir. Alt kısımda yer alan led ise, hazne içi aydınlatma ile dekoratif bir görünüm sağlar.


Fluoresan lambalar için geçerlidir. Boy ve En ebatları santimetre olacaktır. DİZAYN AKVARYUM a aittir. Hiçbir şekilde basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz, çoğaltılamaz.


Mail listetemize katılmak için lütfen giriş yapınız. Piyasada ayrıca her türlü akvaryum için üretilmiş hazır aydınlatma sistemleri satılmaktadır. Yapmak için zaman bulamıyorsanız ya da ben elektrik işlerinden anlamam diyorsanız, bütçenize göre akvaryumunuza uygun hazır sistemlerden alıp kullanabilirsiniz. Aydınlatma , akvaryum tankının atmosferini seçme şansı sunar.


Kaliteli ve orjinal akvaryum aydınlatma ürünleri sadece burada. Aqua Led Su İçi Led Lamba 30Cm Karışık Renk. Böylece aydınlatma için watt değil lüx diyelim. Işık şiddeti veya miktarı ile hiç bir ilişkisi yoktur.


Akvaryum içi aydınlatma

Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Hopar Led-Led Havuz Lambası. Yeni Ürünler için Sitemizi Ziyaret Edin. FULL SPECTRUM AKVARYUM AYDINLATMA LED3w x adet toplam w akvaryum led aydınlatma pcb26mm x 468m.


Merhaba grolüxler bitkili akvaryumlar için uygundur ve renkleri pembe tonundadır. Tek olarak kullanmak yerine yanına beyaz florasan kullanmak daha iyi olur. Deniz akvaryumu aydınlatma fiyatları markalara göre de farklılaşmaktadır.


Birkaç sorum olacak bu konuda tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum. Ancak akvaryum imalatı sektöründe nitelikli ve işçilikli üretim konusunda yaşanan eksiklikleri gördük. Bitki akvaryumlarınız, deniz akvaryumlarız, tatlı su akvaryumlarınız için sınırsız aydınlatma seçeneklerimizle hizmetinizdeyiz.


Bildiğiniz üzere bir sürü deneme yaptım ve zarar ettim. Kullanacağımız armatürü de elektriğe bağlayıp artık çalıştırabiliriz. Daha önceki bölümlerde de bahsettiğim gibi aydınlatma fasılalı olmalı yani sadece balıklı ya da hem balıklı hem bitkili akvaryumlar için de aydınlatma sürekli olmamalıdır. Tag Archives: akvaryum aydınlatma led. Aslında METAL HALİDE kullanımının deniz akvaryumu aydınlatma konusunda masraflı olmasına rağmen neden tercih edildiğini sorgulamak gerekebilir.


Bitkiler ve kayaların arasında renkli balıkların yüzdüğü bir akvaryum , rekabet ortamında tüm gününü geçiren ve stres içinde evine dönenlerin en iyi ilacı. Bu aşamaya kadar nasıl bir akvaryum kuracağımızı kesin olarak kararlaştırdığımıza göre artık bu akvaryuma uygun aydınlatmaya karar vermeye ve bunu uygulamaya geldi sıra. LED Moonlight Set Çeşitli gece gözlemleri için ayışığı kumandası ve aydınlatma. LED X-Change Tube cool daylight Tatlı ve tuzlu su akvaryumları için mavimsi gün ışığı (1– 1Kelvin). Adet 1w özel üretim power led'den oluşur.


Boy:16cm Tuzlu su, tatlı su, bitki akvaryumları ve kara bitkileri için kullanılabilir canlı led aydınlatma sistemi. LED aydınlatma için ayrıca ayarlanabilen kademeli aydınlatma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar