7 Şubat 2018 Çarşamba

Floresan ampul

Floresan lambanın evlerde de sıklıkla kullanılan en yaygın çeşidi kompakt floresan lambadır. Bu lamba tasarruflu ampul olarak da bilinir. Bunların dışında boyut ve duy modeli açısından da birçok floresan lamba çeşidi bulmanız mümkün. Diğer ampul türlerine göre enerji tasarrufu sağlayan floresan ampuller aynı zamanda uzun süreli kullanım sunuyor. Hangi floresan ampul modelini arıyorsun?


Ampul aydınlatma sistemlerine ek olarak farklı kullanım amaçlarının da geliştirilmesi ile birlikte 10’dan fazla çeşitte duy ve bunlara uygun ampul seçeneği ortaya çıkmıştır. Uygun fiyatlı ampuller temelde floresan mantığı ile çalışmakta ve bu etki ile daha verimli hale gelmektedir. Yoğun Floresan Lamba (Compact Fluorescent Lamp, CFL) Getirdiği yenilikler. Klasik tip akkor telli ampul , kullandığı elektriğin çok azıyla ışık üretiyor, aslında bu elektriğin 90’ını ısıya çeviriyor.


Ancak çalışma odası ya da sıklıkla okuma yapılacak bir alanda gözü yormasından dolayı floresan yerine sarı ampul daha sık tercih edilmektedir. Ampul çeşitlerinden olan floresan ampuller az enerji harcamasıyla göz dolduran bir ampul çeşididir. Farklı markalardan temin edebileceğiniz bu ampul çeşitlerini spiral, simit, klasik glob ve par ampul gibi şekillerinde bulabilir veya mum gibi ilginç şekillere sahip ürünleri tercih edebilirsiniz. Markası Cata Ampul , Floresan Cata General Ampul , Floresan General Makel Ampul , Floresan Makel Meier Ampul , Floresan Meier Osram Ampul , Floresan Osram Philips Ampul , Floresan Philips Tüm markalar Akiwa Ampul , Floresan Akiwa AMT Ampul , Floresan AMT Anka Ampul , Floresan Anka Ars Ampul , Floresan Ars Asz Ampul , Floresan Asz BT Ampul , Floresan BT. Aydınlatma ürünlerini kullanabilmek için onlara bir çeşit ampul takmanız gerekir.


Alternatifleriniz arasında akkor ampuller, flamenli dekoratif ampuller, bir tür floresan lamba çeşidi olan tasarruflu lambalar ve diğerlerine göre daha yeni bir teknoloji ürünü olan LED ampuller bulunur. O nedenle floresan ampuller de bir yerde LED’li ürünlerle olan rekabeti kaybedecek. LED’li bir ampul floresan ampulun tükettiği enerjinin ancak yarısını kullanıyor. Floresan ampullerin bu popülerliği muhtemelen LED fiyatları iyice düşene kadar devam edecektir. Led Florasan Ampuller - kategorisindeki ürünler.


Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd. Satın almış olduğunuz ürünü kullanım ve kurulum kılavuzunda yer alan talimatlara göre kullanabilirsiniz. Black Light Blue AMPULLER. Eviniz, ofisiniz ve daha fazlası için LE halojen ve floresan ampulleri inceleyin. Farklı şekilleri, duy seçenekleri ve çeşitli tarzları ile geniş ürün yelpazesi.


Floresan ampul

TL: 18W YEŞİL FLORESAN AMPUL 18W YEŞİL FLORESAN AMPUL 23. Simit Floresan fiyat avantajını yakala! E-BÜLTEN ABONELİĞİ Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle.


Orijinalden alıntı: amatör. Floresan Ampuller AMPUL FLORESAN AKVARYUM T-SYLVANIA CORALSTAR FHO 54W. Balast üzerinde çekeceği akım değeri yazılıdır. Böylece oldukça yüksek kabul edilecek bir verimliliğe sahip olunur.


Floresan ampul

Genel olarak ampuller için tükettiği güç. Ardından tasarruflu ampul olarak bilinen kompakt floresan lambalara (CFL) geçiş başladı ve hemen hemen her evde kullanılmaya başlandı. Hal böyle olunca tasarruflu ampul ile LED ampul arasında bir tercih yapmak gerekti. Tasarruflu ampullere alışmışken, LED teknolojisi kapımızı çaldı.


YSLYCY-JZ Kumanda Kablosu 30X0. Cam tüp içerisine yerleştirilmiş ısıya duyarlı kontakları bulunan küçük boyutlu elemana starter denir. Bu araç, floresan lambanın flamanları ısınana kadar devrede kalır. Yanmakta olan floresan lambadaki starter çıkarılsa dahi lamba yanmaya devam eder. Starterin cam tüpü içerisinde bulunan bimetal,uzama katsayıları farklı.


Floresan ampul

Ve 220v floresan ampul ürününün diğer olmasını seçebilirsiniz. Cam tüpün iç kısmına incecik bir tabaka halinde madeni tuzdan bir karışım sürülmektedir. Son zamanlarda kompakt floresan lambalar üretilmiştir. O günlerden bugüne kadar Tfloresan ampullerin duy sistemleri ürün yelpa-zemizi sürekli olarak geliştirdik ve çok sayıda ayrıntılı çözümlerle optimize ettik. Yanlız watt değeri büyüdükçe ampülün boyutlarıda büyüyecektir.


Yüksek wattlı bu ampüller genelde ticari işletmeleri aydınlatmada veya esnaf tezgahını-vitrinini aydınlatmada kullanıyor. Gelişen led teknolojisi ile led bant armatür ve led floresanlar artık eski tiplerin unutulduğu günümüzde sık kullanımı ile karşımıza çıkan ürün. Takım ve hazır olarak gönderile tled kullanıma hazırdır. Tek yapmanız gereken fişe takıp. Avrupadaki akkor ampul yasakları başladığından beri bir çeşit kulis konusu olan ve beraberinde çeşitli ülke halklarında tepki çeken tasarruflu kompak floresan lambalarda (CFL-Compact Floresan Lamp ) kullanılan civa meselesi dikkate değer bir konu.


Floresan ampul

Aynı ışığı veren standart akkor flamanlı ampullere göre yaklaşık daha az elektrik enerjisi harcayan, en az 10. V gerilimle çalışan, çeşitli şekillerde dizayn edilen (Birli, ikili, üçlü, dörtlü vb) ince flöresan tüplerden yapılmış, kompakt flöresan ampullerin iş yerine temini ve montajı dahil işler halde teslimi. Bu ürünü, ticari kartınızı kullanarak aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz. LED floresan Lambalar akrilikten yapılırlar ve daha fazla stabildirler.


D panel aydınlatma gıbı alanlarda patentlı urunlerı var bulabıldıgım en uygun ürünler elımde mevcut detaylı bılgıler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar