28 Şubat 2018 Çarşamba

Lamptime led

Lamptime led

Sloganımız “Geleceği Aydınlatın” da belirttiğimiz üzere çıktığımız bu yolda gün geçtikçe tükenen enerji kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması için düşük tüketimli aydınlatma ürünlerini tasarlamakta, üretmekte ve en hızlı şekilde sizlere ulaştırmaya çalışmaktayız. Lamptime Şerit Led Trafosu Dc 12V 21A 2W Lamptime. TL 14TL (4) ŞimşekElektrik 92. TL 16TL (17) ŞimşekElektrik 92. W-20W arası her güçte satışa sunulmuştur.


Mekanınızın ihtiyaçlarına göre istediğniz ürünü seçip güvenle kullanabilirsiniz. Düşük güç tüketimi ve yüksek verime sahiptirler. Lütfen aşağıdaki alanları doldurup tekrar deneyiniz. Yü1ksek Verimli Led Teknolojisi Anında 1Parlaklık. Geniş Aydınlatma Açısı 2Derece ! Boyutlarına dikkat ediniz.


AN Elektrik Aydınlatma Armatürleri sayfasında yüzlerce ampul çeşitlerimizi inceleyebilir, hemen online sipariş verebilirsiniz! Akakçe üyeliği ile fiyat düşüşlerinden, kampanyalardan ve indirimlerden anlık haberdar olun, her zaman en ucuza alın. Fiyatı takip edin, indirimlerden anında haberdar olun.


Lamptime led

Bu ürün için ilk yorumu sen yaz. Yani kutunun üstünde böyle yazıyor detaylara bakacağız. Kutunun yan bölümünde yer alan diğer teknik detaylara bakalım. Markasız noname ürünler de (ucuz tip ledler) karşılaştırma olacaktır,orada bu watt olayını anlatabilirim.


GERÇEK 5w phlips, lamptime veya osram. SAHTE DEĞERLER MEVCUT ÜRÜNLER YERİNE,philips, lamptime gibi sağlam firmanın ürünlerini tercih. Bant Tipi(Lineer) Aydınlatma. Okula Hoşgeldin Ürünleri. SİZ İSTEYİN HERŞEY AYAĞINIZA GELSİN ! Merhaba, ziyaretiniz için teşekkür ederiz!


Ne yazık ki sitemiz şuan yapım aşamasındadır. Led ürünlerimiz için somelpa. LED AMPUL YENÄ° Ã RÃ NLER. Konumuzun özeti: foruma özel paketler,her türlü led aydınlatma ürünü, çeşitli led ampul paketleri bulunmaktadır.


Biosis Bilgisayar yıllardır faaliyet gösterdiği sektörel tecrübesiyle profesyonel e. Siparişinize onay alınız ! Kredi kart bilgilerinizi, Fatura tutarını giriniz. Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd. Online sipariş verilebilir. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle Sepete Ekle. Led Era İzolesiz Şerit Led 12V 60L YEŞİL ( METRE FİYATIDIR ). LAMPTIME ile geleceği aydınlatın.


Lamptime led

Yenilikçi teknolojiler ve çevre duyarlılığı” anlayışıyla bugüne kadar kaliteli, en üst sınıf, çevre dostu, şık ve Profesyonel aydınlatma ürünlerini pazara sunmuştur. Avizeciler ve Aydınlatma Sistemleri. Mollaoğulları Aydınlatma, Toptan Led , Vitrin Spotları, Mağaza Aydınlatmaları, İç Mekan Dış Mekan Aydınlatma, Toptan.


Alt yüzeyinde çıkarılabilir yapışkanlı şerit bulunmaktadır. YENİ WEBSİTEMİZE HOŞGELDİNİZ. Bu LinkedIn profilini diğer web sitelerinde kullan. Profili rozetlerini görüntüle.


Lamptime led

Finns med olika ljustemperaturer och ljusflöden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar