27 Şubat 2018 Salı

Alaaddinin lambası

Alaaddinin lambası

Alladdin ve Sihirli Lambası Çizgi Film Masal Konusu: Arapların Binbir Gece Masalları’nı meydana getiren hikayelerden birinin adıdır. Hikayeye göre Afrika’lı bir sihirbaz, bir dul. Alaaddinin lambası maceraları devam ediyor.


Tehlikeli tuzaklara dikkat edin. Bir varmış, bir yokmuş, evvel zaman içinde kalbur saman içinde, yer mavi, gök yeşil iken, ben ninemin beşiğini tıngır mıngır sallar iken. Aladdin olan fakir bir çocuk yaşıyordu. Bir gün yine çok uzaklara muz satmaya gitmek üzere yola çıkmış fakat yolda bir adamla karşılaşmış adam ona babasının eski dostu olduğunu söylemiş. Hiç farkında olmadığınız bir zamanda, unuttuğunuz hayallerinizi gerçekleştirmek için önünüze fırsatlar çıkabilir.


Bir gün, yine annesinin yaptığı şeyleri satmak için pazara indiğinde önce çok güzel bir kız olan Yasemin ile sonra da Vezir ile karşılaşır. Bunu duyan cin parmağının bir hareketiyle bu isteği hemen yerine getirmiş. O günden sonra hep birlikte mutlu bir hayat yaşamışlar.


Ev dekorasyonu ve koleksiyonlar için sıfır ve ikinci el (2.el) antika aksesuar ve mobilya. Her türlü antika eşya restorasyonu ve altın varak yaldız tablo tamiri yapılır. Tapulu mallarınızdan birini ya da birkaçını satma kararı alabilirsiniz.


Fakat bu durum üzüntü yaşatmayacak. Mal mülk satmanızın amacı farklı olacak. Yine aç bir şekilde şehrin sokaklarında dolaşırken çarşıya girer.


Alaaddinin lambası

Tiyatro biletleri, Tiyatro oyunları, resitaller, toplulukları ve sahnelerine, sergiler ve galerilere İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya ve ülkenin her noktasından tek tıkla ulaşabilirsiniz. Gün boyu kırda bayırda gezer, arkadaşlarıyla oynarmış. Bana Biraz abartı geldi fakat zaten isminden belli:) Emeğe teşekkürler İyi Seyirler.


Rotatifler, Türk basın tarihine damgasını vuracak Hürriyet için dönüyor ve Türkiyeyeni bir gazeteye uyanıyor. Ondaki gizemi dünyada ilk defa bu kapsamda ben açıklayacağım ve sizlerle paylaşacağım için çok mutluyum. Filmde, bir prensese âşık fakir bir gencin aşkı anlatılır.


Alaaddinin lambası

Sultan, bir gece onun yerine tahta geçmek isteyen Hamza’nın adamları tarafından öldürülür. Bulmaca sözlüğü, bulmacada, çengel bulmacada, kare bulmacada, bulmaca soruları, bilmece soruları, posta gazetesi bulmacaları, hadi bilgi yarışması soruları ve cevapları, bulmaca çözümleri sözcük avı, zeka bulmacaları ve hadi bilgi yarışması 11. Sen Yanaştın Ben Dayanamadım. Onu çok iyi ödüllendireceğim.


Günlerden birgün yardımda bulunduğu yaşlı bir adam ondan bir mağarada kapalı kalmış olan eski bir lambayı ona getirmesini istemiş. Bu kim oyunu alaaddinin sihirli lambası çizgifilme bulunan karakterleri bulma oyunudur. Size oyunda karakterlerin sadece bir bölümü gösterilecektir.


Alaaddinin lambası

Sizde gösterilen bölümlerden hangi karakter olduğunu bulmanız gerekmektedir. Oyun yüklendikten sonra Start butonuna basıp oyuna başlayın ve mouse yardımı ile oyuna hakim olun. He was a lazy boy and played all day long. Bu işlemi geri alamazsın.


Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve Xper puan kazanacak. Rüyalarında gördüğü prensesle evlenmektir hayali. Ama bir türlü iş bulamaz kendine. Bir gün çok uzaklardan, şarkılarını dinleyen güzeller güzeli prensesle karşılaşır ve birbirlerine aşık olurlar.


Sitede yer alan yazı, resim ve haberler izinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Bekar birinin falında görülürse, çok zengin birinin talip olması şeklinde yorumlanır. Fal sahibi evlilik hayatında çok rahat edecek ve adeta eli sıcak sudan soğuk suya girmeyecek demektir. Daha önce Pınar Çocuk tiyatrosunun, aynı isimdeki oyununa gitmiştik, orada lamba cinini komple yeşile boyamışlardı, Nisan pek hoşlanmamıştı.


Tamamladığınız parçayı, oyundaki bir nesne üzerinde kullanabiliyorsunuz. Bugün bin TL ödülü ile. Bütünle bir olabilmenin en önemli yolu, bizim enerjimizi hissetmemizi sağlayan bir araç lamba.


Sevgi, gerçek anlamdaki bir sevgi çok hızlı bir şekilde yol aldırıyor insana. Oyunda karşınıza gelen değerli mücevherleri yok edip anahtarları almaya çalışacaksınız. Kim milyoner olmak ister?


Yaş ilerledikçe doğum gününü hatırlayanların sayısı azalıyor. Sonunda ben bile unutacağım belki. Duyuru Duyuru Duyuru Duyuru 4. Yüksek Kalite ) Fragman 1. Tek Part Vid Tek Part Open Tek Part moly Yorum yap.


Ancak ne yazık ki cin, kötü bir cindir ve dünyaya hükmetmek istemektedir. PC DISNEY ALAADDIN NASIRA MACERASI. Oyun, Galleria B blok etkinlik alanında Şubat Cumartesi günü saat 16.


Bin bir gece masallarından en ünlüsü ve bilineni. Gece masalları film,tiyatro,kitap olarak defalarca yayınlandı. Kitabı aşağıdan online okuyabileceğiniz gibi verilen linkten indirerek kitap okuyucuya.


TL değerindeki para ödülünü bölüştüreşecek. Hac ve umreye gidenler için hediye. En ucuz fiyatlarla aleyha.


Sitenizdeki kaliteli görüntü ve güzel tüm filmler için teşekkürler waltdisney´in eski çizgi filmlerinide böyle kaliteli görüntüyle izleyebiliyoruz sayenizde. Waltdisney çizgifilmlerinin devamıda gelir umarım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar