9 Şubat 2018 Cuma

Mondeo led far

Mondeo led far

Dinamik farlar aynı zamanda hızınıza, hava ve yol koşullarına bağlı olarak aydınlatma tipini de otomatik ayarlar. Siparişler (0) HLC car Store. Still worried about the high price for led far mondeo ? Now Aliexpress provides large wide range of high-qualtiy but cheap price led far mondeo for different users. Bu xenon kitler ve led ampuller farın odak ve geometrisine tam uymadığından yeterli aydınlatma sağlayamamakta, diğer sürücülerin gözlerini kamaştırmakta, aracın elektronik sisteminde sorun çıkarmakta ve sürüş güvenliğini düşürerek trafikte tehlike oluşturmaktadır.


Aracım Servis Bakımlı ve Orjinaldir. Arka fren balataları serviste yeni değiştirilmiştir. Video 10x hızlandırılmış bir biçimdedir. Far içinde led yapım aşamalarını genel hatlarıyla göstermeye çalıştım.


Farları değiştirmeyi düşünüyorum ama, daha önce değiştiren oldu mu ? Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Farı sabitleyrek yerinden oynamasını engeller. Led farlar ürün içeriğinde yoktur. Sadece bağlantı aparatıdır. Toplam ürün görüntüleniyor.


Aracın park aydınlatmaları yeni kasa Audı Aaraçlardaki gibi, sadece led şerit görünümünde yanmaktadır. LED farlar çok parlak gözükmelerine rağmen saçtıkları ışık çok küçük bir alanı aydınlatıyor. Bu nedenle gündüz farı gibi seçeneklerde tercih ediliyor. LED farlar da tıpkı XENON farlar gibi aracın far koduna göre satın alınıyor.


KDV Dahil 13TL 13. Bir de bu mondeo nun sw modelindeki arka led farlar sedana uyarlanabiliyor mu? Ford Fiesta Stop Lambası. Merso yil boyunca gunde ortalama 520km yapmis.


Mondeo led far

Xenon efsanelerine inanmayın, aynı şeyler normal halojen farlarda da başınıza geliyor, farkında değilsiniz sadece Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor. En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili FORD yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz. Hangi şehir olduğunuda belirtirlerse çok iyi olur. FORD MONDEO Aydinlatma Aksamı oto yedek parçaları.


Micra’nın özellikle ilk çıktığı günden beri bayanlar ve gençler tarafından çok tutulmasının haklı sebepleri. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçiniz. Yeni Passat için sunulacak bir sonraki led far seviyesi ise, dinamik viraj farına ve benzersiz gündüz ışık imzasına sahip olacak, projeksiyon teknolojisi ile geliştirilen tam LED farlar olacak. Firmamız Bünyesinde Araç Far Ve Elektronik Üzerine yoğunlaşmış bir firmayız.


Mondeo led far

Başlıca Hizmetlerimiz Olan Far tamiri , Far temizliği,Stop Tamiri, Far Beyni Tamiri ve Çıkma Satışı, Led Beyni ve Çıkma Satışı , far Mercek Tamiri ve Satışı Ampul Satışı , İkinci El Far Stop işlemlerinizi en iyi şekilde yerine getirmekteyiz. Oto Aksesuar Tuning oto akseuar,honda civic aksesuar,tuning,modifiye,şnt garage,şentürk otomotiv,angel eyes, led ,tampon eki,spoiler, led stop,civic. Model Nissan Micra İncelemesi yaparken gerçek anlamda bir ekonomi otomobili ile karşılaşıyoruz. Merhabalar, Btrend aracıma sadece led far takmayı düşünüyorum, ankarada çıkma parça satan çok yer var, açıkçası bir iki yerde buldum. LED ampulün iyi odaklanmış bir reflektör ile mercek gerektirmeden kullanılabilmesi mümkünken, projektör farlar ile de kullanımı yaygındır.


Hoşgeldiniz misafir, Üye Girişi Yapın. Süper Parlak NİKEN Led Far Ampülü, alüminyum gövde ve fanıyla en hızlı ısı soğutmalı tasarıma sahiptir. Böylelikle araçlarınızı daha güvenilir ve uzun ömürlü kullanıma sahip hale getirmekteyiz. Mercekli olduğunu varsayarsak Xenon ampulle muayeneye girince yükseklik ayarı ve far yıkama isterlerken, neden led ile sadece yükseklik ayarı istiyorlar merak ediyorum. Doğru LED Far Setini Seçin Öncelikle aracınızın hangi ampul soket tipini kullandığını öğrenin (H H H H … vb) ve siparişinizi buna göre belirleyin.


Bu konuda size yardımcı olabiliriz. Xenon far sistemi, sürücünün önünü daha iyi görebilmesi ve karşıdan gelen sürücülerinde gözünü almaması, rahat etmesi için tasarlanmış bir sistemdir. Buradaki teknik özellik, farımızdan çıkan ışığın iyi bir şekilde yola odaklanmasıdır.


Sportif görünümü, ön kromajlı ızgaraları ve LED li farları ile. Mondeo Mustang Orion P 1Probe. Ender iste o yuzden dedim ben led yerine xenon diye Bahsettigim k degeri zaten siste gorus icin. Diğer ampul tipleri ise tek huzmelidir.


Kısa far için set,uzun farlar için ayrı set veya sis farları için ayrı set alınması gerekir. B Led teknolojisi SHARP C. Satın almış olduğunuz ürünü orjinal yedek parça gibi gönül rahatlığı ile aracınızda kullanabilirsiniz. Uyum ve kullanım ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız.


Bi-xenon ve şerit LED ön far uygulaması ( çok ii yaa ) Beni bütün gün yanlarında misafir ettikleri için, güler yüzleri için, titizlikleri, gösterdikleri özen ve harikulade işçilik için kendilerine teşekkür ederim. Ecoboost motor teknolojisi üzerinden giden firma, avrupa için sunduğu bu amiral gemisinde 1. Artık xenonlara hiç gerek yok yeni nesil hled teknolojisi gayet iyi ve bi xenon gibi çakar sellektörde yapmaktadır. Kesinlikle kesme biçme yok orjinal ampülü söküp yerine takıyorsunuz.


Mondeo led far

Far kapağı delme gibi bir işlemde yok ve vizeden sorunsuz geçiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar