6 Şubat 2018 Salı

Led ışıldak devresi

Paylaştığın devre yukarıdaki linkteki cihazın devresi , benim gibi led -7devresi arayıp bulamayanlara faydası olsun. Apartmanda 6V Akülü bozuk ışıldak vardı onuda eve getirdim onun şarj gerilimide hemen hemen aküsünün yarısıydı. Ondada trafo yok Horoz diye bir markanın ışıldağı LED.


LED ’li ışıldak devresi 6V 1. Ah’lik bir akü ile yaklaşık saat ışık yayıyor. Bu süre boyunca ışık şiddetinde herhangi bir değişiklik olmuyor. Bu devre, akü yerine adet şarj edilebilir kalem pille de çalıştırılabilir. Koşullarımız şöyle olacak. Işıldağın hiçbir fonksiyonu değişmeden floreasant lamba yerine beyaz LED kullanılacak.


Birinci bölüm köprü diyotlu besleme devresi. Kuru 6V akü ile evlerde kullanılabilecek verimli bir ışıldak devresidir. Kaliteli yapısı ve en uygun fiyatlarıyla ışıldak çeşitleri hometech. Ah’lik akü ile çalıştırılan devrede saat boyunca ışık şiddeti değişmiyor.


Led ışıldak devresi

Led aydınlatma teknolojisi ile donatılan Ledli ışıldak modelleri, hem daha az enerji tüketiyor hem de oldukça dayanıklı olduğu için taşınabilir aydınlatma alternatifleri arasında üst sıralara çıkmayı başarıyor. Farklı boyutlardaki fener ve ışıldak ürünleri arasından ihtiyacınıza uygun ürünü seçerek Koçtaş güvencesi ile satın alabilirsiniz. Fener ve Işıldaklar fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Fener ve Işıldaklar sayfamızdan ulaşarak satın alma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Işıldak Aküsü modelleri, ışıldak aküsü markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. LED AKÜLÜ ŞARJ EDİLEBİLİR IŞILDAK AYDINLATMA.


Bende tane yanmayan ışıldak var. Birinin pili ölmüştü, seri bağlı 4lü pil yuvasına tane şarjlı kalem pil takıp bağladım şu an sorunsuz kullanıyorum. Akıllı Sıralama Filtrele. KUMANDALI ŞERİT LED DİMMER KONTROL TUŞLU ANİMASYON DEVRESİ 12V.


Sabit animasyonlu modelinin yanı sıra animasyon seçimine sahip modeli de mevcuttur. Benzer – Led `li ışıldak. Kalp olarak tasarlanmıştır. Slm arkadaşlar sizlere 18w ışıldak devresi sunuyorum.


Bu devre 6volt kuru akümatör ile çalışmaktadır zaten ışıldak aküsü deyince her yerde bulabilirsiniz. Hz ile 9lumen eşık veren devre yapmam gerekiyor. Etiketler: ışıldak devresi , ledlerle ışıldak yapım.


LED (5mm) adet parlak sar› LED (5mm) adet kırmızı LED (3mm) adet 150uH bobin adet 1ohm, adet 1ohm direnç. Uzun ömürlü LED elektrik kesintisinde devreye girer Evde, kampta, ihtiyaç duyduğunuz her yerde. Kaliteli bir ışıldak ,geceyi gündüze çevirecek kadar fazla ışık veriyor. Akü dolunca sarj kesme devresi var mi tesbit edemedim. Piyasada satılan benzerleriyle kıyaslarsak, kaliteli malzeme kullandığınızda kullanım ömrü olarak çin malı şarjlı ışıldaklardan çok daha uzun süre dayanabilecektir.


Led lambalı acil durum ışıldağı yapımı Karanlık olduğu zaman otomatik olarak yanacak olan bu ışıldak , sürekli şarja takılı olduğu için kendini de şarj edecektir. El fenerleri, otomobil farları, ışıldaklar ve evde kullandığımız ampullerde eskiden akkor lambalar kullanılırken, yerlerini artık yavaş yavaş LED lambalar almaya başladı. Bunun en büyük sebebi LED teknolojisinin daha fazla enerji tasarrufu sağlaması ve kullanım ömrünün uzun oluşu.


Led ışıldak devresi

Ancak devrenizde switch var. Oysa ışıldaklarda lambanın sönüp şarjın başlaması elektronik olarak yapılıyor. Evde kullandığım floresan lambalı şarzlı bir ışıldak var.


Hatta şöyle bir şey de yapabilirsin. Odanın tavanına şerit LED çekersin. Düşük güç tükemli Led aydınlatma. Kampanyalı ve indirimli fiyatları için tıklayın!


Küçük ebatları ve hafifliğiyle ön plana çıkan el fenerleri ise taşınması kolay oldukları için dilediğiniz anda dilediğiniz yerde kullanıma hazırdır. Remember, By downloading this music or song mpfile you agree with our Terms and Conditions. Sorunsuz şekilde enerji verir vermez çalıştı.


Hiç trafoya falan gerek yok olduğu gibi kurup 2v şebeke gerlimini uygulayın. Odanızı aydınlatması için ancak led sayısını biraz daha arttırmanız ayrıca ışık yansıtıcı da. Ampul, elektrik kesintisinde bile açılıp kapatılabilen dünyanın ilk LED ampul.


Led ışıldak devresi

Devreyi bizzat kendim denedim. Fakir Stubby Sakal Şekillendirme Cihazı. Yazılım, Kırtasiye ve Sarf Malzemeleri, Akü, Pil, Şerit Led ürünlerinde Ambalajı açıldıktan veya kullanıldıktan sonra iadesi kesinlikle kabul edilmemektedir.


Ledli Fonksiyonlu Dekor Lambası (BEYAZ) 5TL. Renkli Yumurta Şeklinde Dolama Led Metre. Alllight sadece lamba kontrol devresi ile çalışır ve direk prize takılmaz.


Akü olarak volt ışıldak aküsü kullanılmıştır. Ateşleme butonuna basıldığı halde ateşleme olmuyorsa ve sadece “Dikkat2. Uzun Yıllardır ay dınlatma dünyasında çok önemli bir yere sahiptir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar