26 Şubat 2018 Pazartesi

Opel vectra a angel far

OPEL VECTRA A FAR AMPULÜ HOSRAM. Araçtaki farlar aslında kalite olarak farklı olsalar da aynı iyi yaparlar ve aracın sürüş konumunu aydınlatırlar. Halojen ampuller, içlerinde bulunan tungsten flamanın parlamasıyla ışık verirler. Angel halkaları sarı renk yanar.


Opel vectra a angel far

Kısa ve uzun ampul tipi Hdir. DEPO MARKA SİYAH ANGEL FAR. LAN BAŞLIĞINDA BELİRTİLEN MODELLERİNE UYUMLUDUR. ARACA HİÇBİR TADİLAT GEREKTİRMEDEN MONTAJI YAPILABİLİR.


Alkanlar Opel Çıkma Parça. Telefon numarasının gösterilmesi sırasında bir sorun oluştu. Numarayı Göster linkine tıklayarak tekrar deneyebilirsiniz. TL ve ücretsiz kargo ile n11. Led Far fiyatı Yedek Parça kategorisinde.


Opel vectra a angel far

Kemal Oto Aksesuar Olarak Size Daha İyi Hizmet Verebilmek Amacı ile Sürekli Yenileniyoruz. KALİTE Yorumları oku (1). Teslimat Bilgileri En geç Şubat Cuma günü kargoya verilir.


Aracın orjinal farı söküldükten sonra hiçbir tadilat gerektirmeden monte edilebilmektedir. Sağ far ve Sol far fiyat ve şekil itibarı ile farklılık gösterir. Yapılan uygulamaları inceledim , vectra farı için en makul uygulamanın megane den çıkma valeo projektörlerle yapılan uygulama olacağına. TL, sunulan en yüksek ve en düşük fiyat arasındaki fark 28.


Vectra için ortalama kilometre sayısı: 213. Far Aydinlatma Aksamı oto yedek parçaları. En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili OPEL yedek parça seçeneklerini sitemizde bulabilirsiniz. Yıllardır kullanmadıgım ampül kalmadı çözüm bulamıyorum.


Model Arası araçlar için uygundur. Türkiye nin her yerine istediğiniz parça garantili ve hızlı şekilde gönderilir. Satıcıya Ulaş Ödeme ve Teslimat Şartları.


This feature is not available right now. Opel Far Sol siparişini hızlı bir şekilde bu alandan verebilirsiniz. Cumpara acum, 1 sigur prin Garantia de Livrare.


Siparişinizdeki ürünler hazır ise 16:a kadarki siparişler aynı gün yola çıkacaktır. Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. Sepet sayfasına git Devam et. Listeme Ekle Hızlı Görünüm.


Opel Astra Yedek Parça : VECTRA B. TL 45TL KAMPANYALARIMIZDAN HABERDAR OLMAK İÇİN E-BÜLTEN LİSTEMİZE KAYDOLUN. Bu ürünü kredi kartına taksit ve kapıda ödeme kolaylığı ile satın alabilirsiniz. Depo marka taiwan malıdır. Mercekli olup xenon farlara uyumlu değildir.


Aracımda ufak bir kaza geçirip tamirini yaptırdım fakat farlar ve sinyalde bir elektrik arizasi yasadim. Elektrikci halletti fakat kisa farlarimda cok dağılma var ve yolu aydinlatmiyo. Sinyallerim ve farlarım yanmaz oldu.


Opel İnsignia Astra J Xenon AFL Far Kontrol Modülü beyin. Sağ ve ya sol far için kullanılabilir. Orijinal Parça GM marka kutulu üründür.


Exista faruri simple, mate, clare, cu angel -eyes, adaptive, etc. Wolcar Volkswagen Transporter TFar Sol 25TL 0. Vipkrom Renault Fluence Sağ Far Tamir Kiti Far Tamir Plastiği Far Ayağı 4TL 0. Faruri vectra a angel - Faruri Bazar Auto. Sitemizdeki ürünler orijinalinin muadili olup gün ürün iade garantilidir.


Sipariş etmek istediğiniz bu yedek parçanın, aracınıza uygun olup. Fiber ürünlerimiz sipariş sonrası iş günü içerisinde hazırlanarak kargoya verilir. Paketleme : Sıfır ürün olarak, paketinde, sevk irsaliyesi ve faturası ile birlikte gönderilir.


Kargo : Kargo alıcıya aittir. Web Sayfamızdan diğer ürünlerimiz de görebilirsiniz. Opel çıkma parça ve Chevrolet çıkma parçacada şube ve depomuzla hizmetinizdeyiz. Her türlü opel ve chevrolet çıkma yedek parça için irtibata geçiniz.


Hızlı hizmet, ürünleriniz aynı gün kargoya verilir. Galati ian Vanzatorul ofera LIVRARE CU VERIFICARE. Piese - Accesorii Autoturisme 2lei. Astfel, poti deschide coletul si verifica produsul inainte sa platesti.


Tam deneyimi yaşamak için ücretsiz uygulamayı indir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar