15 Şubat 2018 Perşembe

Tavan sarkıt modelleri

Tavan sarkıt modelleri

Artık LED teknolojisi sayesinde daha az enerji harcayan avize modelleri çok daha sıkça tercih edilmektedir. Klasik ampullere göre yine enerji tasarruflu sayılan floresan ampuller de avizelerde kullanılabilecek ampul çeşitlerindendir. Avizeden model dışındaki diğer farkı da bağlantı şeklidir. Genelde tavandan bir kablo aracılığıyla sarkıtılır ama tavandaki bir elektrik sistemine bağlı birkaç lamba şeklinde de olabilir.


Sepete Ekle Favorilere Ekle. FOTO sarkıt lamba 8t. Sarkıt Nedir, Modelleri Nelerdir? Eviniz ve kendiniz için hemen alışverişe başlayın! Hepimiz küçüklüğümüzden bu yana, tavanda asılı aydınlatma çeşitlerinden olan avizeleri hatırlarız.


Avizenin şarjlı tornavida ile tavana sabitlenmesiyle de montaj işlemi tamamlanmış oluyor. Son yıllarda gözde avize modelleri içerisinde sarkıt tasarımlar pek çok kişi tarafından tercih ediliyor. Avize modelleri ise tavana asılarak veya montelenerek kullanılırlar. KÜTÜKLÜ AHŞAP SARKIT AHTAPOT AVİZE İDDA EDİYORUZ TAKACAĞINIZ HER YER ÇOK DEKORATİF GÖZÜKECEK. Max-5Restoran Otel Dış Mekan Alüminyum Tavan Aplik.


Tavan sarkıt modelleri

Max-5Alüminyum Döküm Bakır Sıvama Tavan Aplik. Bunun en büyük nedenlerinden biri de özellikle alçak tavanlı mekanlarda, alçak tavana uygun sarkıt lamba bulmakta sıkıntı çekilmesidir. Aşağı doğru sarkan avizeler, sarkıt lambalar her an gibi bir his yaratır.


Avizeler dekorasyon ağırlıklı olarak kullanılan, tavana monte edilmiş biçimdeki hücreler halinde toplanmış ışıklardır. Kristal avizeler ışıkların kırılması yoluyla bir odanın ya da salonun her tarafını aydınlatmak için kristal dizilerden oluşurlar. Evinizin tavanı alçaksa ve sarkıt ya da avizeleri istediğiniz gibi kullanamıyorsanız bir de tavana sıfır avize modellerini gözden geçirmelisiniz.


Alçak tavanlı evler için ideal bir seçim olan aynı zamanda dekoratif oluşlarıyla da şık bir ortam oluşturan avizeler modern tasarımlarıyla sizlere geniş alternatifler sunmaktalar. En Güzel Tavan Aydınlatması Modelleri Pera Bulvarı’nda. Evinize Yakışacak Tavan Aydınlatması Modellerini Uygun Fiyat Fırsatlarıyla Hemen Keşfedin! Mutfaktan oturma odasına, genç odasından yatak odasına kadar evinizin birçok alanında sarkıt aydınlatma modellerini kullanıyoruz.


Ev dekorasyonunun daha etkili. LÜKS LED AVİZE YAPRAK MODELİ. TL NFavorilere ekle menu. Doğrudan tavana bitiştirilmiş zemine sahip olan avize tipidir. Yeni yeni hayatımıza giren asma tavan modelleri olduğu gibi tavana yansıtmalı ve tavana gömmeli onlarca aydınlatma sistemleri içerisinden avize modelleri de hala kullanılmaya devam edilmektedir.


Teslimat Bilgisi: Ücretsiz Kargo En geç Şubat Salı günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Farklı bir model , beden veya renkle Ürün Değişimi yapabilirsiniz.


This video is unavailable. Modern aplik modelleri ise, evini seven, onu daha da güzelleştirmek isteyenler için harika bir seçenektir. Keyfinize göre özel ürünleri değerlendirebilir, duvar, tavan ya da diğer.


Gergi Tavan Modelleri Resimleri Görselleri arasından istediğiniz resimi seçip uygulama yaptırabilirsiniz. LED lambalar, normal ampullere kıyasla biraz değil, bir hayli az enerji tüketir. Oturma odası, genç odası, mutfak ve yatak odası aydınlatma seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Tavan lambaları olarak da anılan bu aydınlatma çeşitleri evlerde sıkça kullanılan seçeneklerden biridir.


LED panel: Sıva altı, Clip-in (klip-in), Sıva üstü ve sarkıt modeller ile taşyünü asma tavan ve alçıpan asmavan aydınlatma. Evlerin, sitelerin ve bahçelerin bu bölgelerini aydınlatmak amacıyla geliştirilen sarkıt aplik modelleri için ürünlerimizi inceleyebilirsiniz. Aydınlatma direği üzerinde kullandığınız armatüre uyum sağlayacak sarkıt aplikleri bulmanıza yardımcı olabiliriz. Tekzen kalitesi ve güvencesiyle satın alabileceğiniz sarkıtlar ve tekli avizeler, evinizin ışıldamasını sağlayacak. Eglo Dış Mekan Tavan Armatürü.


Tavan sarkıt modelleri

En modern tekli avize seçeneklerinden romantik ve retro görünümlü sarkıt lamba modellerine kadar tüm avize modellerini burada bulacaksınız. Birbirinden farklı renk, model ve stilde tavan ve yer vantilatöleri bu bölümde. HOROZ ARMATÜR HOROZ HL6TAVAN YUVARLAK DÜZ 1XESATEN KÜÇÜK.


Karşılaştır (0) Göster: Sırala: 6lı Sevgiliye Doğum Günü Konsept Organizasyonu Yazı Süsleri. Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ? Cevabı iptal etmek için tıklayın. Gerekli E-Posta Gerekli Web Site. Bu Yılın En Beğenilen Elbise Trendleri.


Tavan sarkıt modelleri

En çok bilinen modeli tekli sarkıtlar olmak üzere, birden fazla başlığın yan yana bulunduğu sarkıt modelleri de mevcuttur. Lü Taş Magic Eskitme Avize 23TL. Lü Otantik Eskitme Avize.


Bakır sarkıt aydınlatma modeli ihtiyaç duyulan ölçülerde imalatı yapılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar