21 Şubat 2018 Çarşamba

Müziğin ritmine göre yanan led

Arkadaşlar VtanComputer de dolaşırken şerit halinde led ler gözüme çarptı ve kasama koymak istedim. Biraz daha araştırınca bunların müziğin ritmine göre yanıp sönen modellerinden de olduğunu keşfettim. Videolara baktım ve çok ama çok beğendim. Bakın lütfen şu sistem benim. Müzik Ritmine göre yanıp sönen led.


Müziğin Ritmine Göre Yanan Ledler. Siz bu outputu transistörün base bacağına bağlayacaksınız. This video is unavailable. Bunlar da İlginizi Çekebilir Japon metoduyla çarpma Sıkıldığı Yeri Dokunmatik Alana Çeviren Sprey! Matkap ile telefon nasıl şarj edilir Adet Kalem Pil İle Lehim Tabancası Nasıl Yapılır?


Dondurmalar Fabrikada Nasıl Yapılıyor? Led Lambalarindan Muzikle Senkronize. Muzik Ritmine Gore Yanan LED burak berber. ANcak şimdi müziğin ritmine göre yanan ledler yapmak.


Müziğin ritmine göre yanan led

Odama led lamba döşemek istiyorum. Hazır bir şekilde nereden alabilirim. Bilgisayarda çalan müzigin ritmine göre yanıp sönecek. Erkek bakım sitesi liradan.


Merhaba Arkadaşlar ben Bir proje yaptım projede TIPC kullanarak müziğin ritmine göre ledleri yakıp söndürdüm link bu inceleyebilirsiniz. Led speaker müziğin ritmine göre renk değiştirerek ortama değişiklik katar. Işıklı speaker, gece lambası veya dekoratif lamba olarak da kullanılabilir. Enerjisini beraberinde gelen usb 2. Araçlarda müzik ritmine göre yanıp sönen ışık sistemi yapımı.


NumLock ve Scroll Lock ışıkları yanıp sönerek müziğe göre Ritim tutacak bir Eklentidir. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden. Diger ilanlarda farkli urunlerde mevcuttur. Kablosuz kulaklıklı mpoynatıcı yapımı.


Sadece led almanız ve subwoofer cıkışları yada bass cıkışlarına vermeniz yeterli. Benim elimde bulanan led ’ler coklu led olarak geçiyor bu yüzden de tane renkte yanabiliyor. Araç içinde müzik sesine göre çeşitli şekillerde ışık veren led aksesuar. Metre Rgb Şerit Led Farklı Renk Kombinasyonu İç Mekan. Evde ya da mekanlarda kullanılmak üzere LG tarafından tasarlanan LGLOUDR FHhoparlör, çift yollu 600W’lık ses çıkışı ve müziğin ritmine göre yanan farklı kombinasyona sahip ışık çizgileriyle kulüplerdeki ses deneyimini evinizin rahatlığına taşıyor.


Müziğin ritmine göre yanan led

Ortamdaki sesler ile hareket etmeye başlarsın. Dilediğiniz yerde kullanın. Aşağıdaki devre şemasına göre Entegremizi, LED ’lerimizi,trimpotu,direncimizi delikli plaket ya da baskı devresi yaparak elekkronik devre kartımızı kuruyoruz. Delikli plaketle yapım daha kolay olacaktır. Kabloları sürekli takıp çıkarmak gibi durumda header.


Ama yeni geliştirilen bir LED maske teknolojiyi sonuna kadar kullanmakta. Ses duyarlı LED maske ürünü, ‘Outline Montréal’ firması tarafından tasarlanmış. Sanat ve teknolojiyi birleştiren bu ürün her cins müzik ve her tür ritmi algılayıp, üzerindeki ışık alanlarını buna göre yakıp söndürüyor.


Müziğin ritmine göre yanan led

Müzikle Dans Eden Sulu ve Işıklı Hoparlör. Isı Bloğu, Aura Sync RGB LED , 802. AMD X3EATX Gaming Anakart. Nefes alıp-veren Sönen yanan.


Evde ya da mekânlarda kullanılmak üzere LG tarafından tasarlanan LGLOUDR FHhoparlör, çift yollu 600W’lık ses çıkışı ve müziğin ritmine göre yanan farklı kombinasyona sahip ışık çizgileriyle kulüplerdeki ses deneyimini eve taşımayı hedefliyor. Hoparlör, yatay ve dikey olarak konumlandırılabiliyor. SD kart veya USB Bellek desteğiyle istediğiniz şarkıyı SD Kart ya da USB Belleğinize yükleyin ve kumanda sayesinde yada üzerinde yer alan tuşları sayesinde müziği başlatın.


Renkli 3Derecelik LED Işık Şovu. Dinlediğiniz müziğin ritmine göre değişen ve hareket eden çoklu ışık efektleriyle bulunduğunuz orama enerji getirecek. Arkadaşlar arasında yapacağınız ufak partilere renk katacak ve üstün müzik kalitesiyle kendinizi müziğin ritmine bırakmanızı sağlayacak.


METRE DIŞ MEKAN DEKOR AYDINLATMA RENK RENK YANAN RGB ŞERİT LED LET IŞIK AMPÜL LET faturalı ÜRÜN. Müziğe Duyarlı Araç İçi Rgb Led Uzaktan Kumandalı-Su Geçirmez. Alcatel ALED , en sevdiğiniz melodiler ve şarkılarla katıldığınız her etkinliği müzikal bir ışık gösterisine çevirip aydınlatabilir. Cep telefonun arka kapağı, müziğin ritmine göre hareket edip renk değiştiriyor.


Müziğin ritmine göre yanan led

Bitenekadar İç Giyim Özel. LED Disko Topu: SD Kart ve USB Girişli Disko Işıklı Hoparlör indirim 114. Işığa ayak uydurun ve ritmin , göz alıcı ışıkların gücünü hissedin.


Bunun yerine karanlıkta da dans edebilirsiniz, sorun değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar