1 Şubat 2018 Perşembe

Pelsan acil aydınlatma kiti

Pelsan acil aydınlatma kiti

Arkadaşlar bu akülü armatür dediğimiz armatüre acil aydınlatma kitinin takılmış halimidir. Acil durum aydınlatma kiti veya pil üreticileri ömür öngörüs. Montaj ya da kullanım sırasında ürün acil modda çalışırken LED uçlarının kısa devre edilmesi. EMLUS-LED model Acil Kit ürünümüz kısa devre ve açık devre koruma özelliklerine sahiptir. Genel olarak floresan lambalara zarar verirler.


Acil aydınlatma kiti çok sık devreye girip çıkmamalıdır. Anahtarlanmayan fazın kesilmesiyle devreye girme. Elektronik ve manyetik balastlarla uyumlu çalışma. Luminaries,Street Lights,Floodlights,Fuse Bases,circuit breakers,fuses,connection components,starter, halogen, metal halide, etanj armatür, acil yonlendirme.


Devamını Oku Detayları Göster. LED panel, COB LED ve power LED için uygun. Her marka LED sürücü ile uyumlu. Enerji varken harici sürücü üzerinden sürekli aydınlatma.


Pelsan acil aydınlatma kiti

NTH Elektrik ve Güneş Enerjisi Sistemleri. Kaliteli ürün, uygun fiyat ve karşılıklı güveni esas alarak, yaratacağımız ekonomik değer ile müşterilerimizin, tedarikçilerimizin ve çalışanlarımızın mutluluğunu sağlamak. Ni-cd bataryası ile temin edilir.


Adres: Bereketzade, Şair Ziya Paşa Cd. Pelsan Prota 35W Cm Ledli Etanj Armatür 27. Pelsan Solida W 1Cm Ledli Etanj Armatür 31. ACİL AYDINLATMA VE YÖNLENDİRME. Uzun Ömürlü ve Dayanıklı Akü Sistemine Sahip Ürünleri Kendi Bünyemizde Üretip, En Hızlı ve Güvenli Bir Şekilde Elinize Ulaştırmak İçin Çalışıyoruz.


Ortalama dk boyunca çalışma süresi bulunmaktadır. Bu sitede 256Bit SSL sertifikası ile güvendesiniz Üye Girişi. E-posta hesabınız yayımlanmayacak. V DC LED modüllerine uygulanabilir.


Aşırı şarj ve deşarj koruması Yeşil LED şarj göstergesi Kesintide yanan ve sürekli yanan bağlantısı yapılabilir 3-seri LED modüllerinin tamamını, voltluk LED spotları, Şerit LED leri, volt a kadar 150mA üzeri chip LED leri yakar. Bu ürünü paylaş Ürün Açıklaması. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Sosyal Sorumluluk Projeleri.


Kişilerin binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayarak olası kayıpların önlenmesine yardımcı olur. Aksi takdirde balast, ampül veya kit arıza yapabilir. Tek bir sonuç gösteriliyor.


Sepete Ekle Hemen Al Tavsiye Et Yorum Ekle Fiyat Alarm. Solar özelliği ile güneş enerjisi ile şarj olabilen, her koşulda en iyi şekilde aydınlatma sağlayabilecek harika bir kittir. Düşük güç tüketimi ile uzun bir aydınlatma süresine sahiptir. Pelsan aydınlatma Türkiye’nin yerli aydınlatma üretilerinden biridir. Aynı zamanda aydınlatma ithalatı da yapan pelsan aydınlatma , tercih edilen aydınlatma markaları arasında yer almaktadır.


EEC Electronics kendinden bataryalı acil durum aydınlatma ve yönlendirme üniteleri geniş ürün çeşitleri, uluslararası ve TSE sertifikasyonu ile her tipte binaya uygun çözümler sunmaktadır. Kalitesi ve fiyatları ile tercih edilir ilk marka haline gelmiştir. Sadece ülkemizde satış yapmamakta ihracat alanında da oldukça büyük işlere imzasını atmıştır. W güçte çalışıyor ve salon için yeterli bir aydınlatma sağlıyor.


Anahtarı kapattığımızda ise normal bir lamba gibi kapanıyor. Yani sadece faz kesildiğinde lamba yanmıyor. Ancak elektrik kesintisi olduğunda, lambamızın acil aydınlatma kiti devreye giriyor.


Pelsan acil aydınlatma kiti

Her yerde kolaylıkla kullanılabilen, enerjinin olmadığı yerde güneş enerjisi ile bataryasını dolduran radyo, aydınlatma ve telefon şarj etme özelliklerine sahiptir. Aydınlatma Avize Kumandaları Aydınlatma Aksesuarları Sensörler. Firmamız, kaliteli ve hızlı üretim hattıyla, farklı tasarım ve üretim yöntemlerine ayak uydurabilen yapısıyla, bağımsız tip kendinden bataryalı acil aydınlatma armatürleri, Fluoresan ve led acil kitleri, özellikle led lambalar için üretilmiş stoklu kit leri ile siz değerli müşterilerine en hızlı çözümü uygulamakta. Kapalı ve açık alanların elektrik kesintisinde acil aydınlatmasının sağlanmasına yönelik sabit-seyyar veya taşınabilir versalite acil aydınlatma armatürü 1-saat çalışma zamanına sahip. Eaton, CEAG merkezi batarya ile yedekleme ve test sistemleri yanısıra merkezi adreslenebilir self-test uyumlu acil durum aydınlatma ve yönlendirme armatürleri ve acil durum dönüştürme kit seçenekleri ile kullanıcılarına oldukça geniş bir ürün ailesi sunmaktadır.


PELSAN 2x5W Ledli Acil Aydı. TL 23TL ÜRÜNÜ İNCELE. Profil Acil Yönlendirme Armatürü. Armatürlerde, kendinden beslemeli konvertör kiti üretici tarafından tasarlanmış orjinal devreleri kapsayacak ve devre üzerinde kullanılan elektronik kompenantlar olmalıdır.


LED lambaların acil durumda aydınlatmasını sağlayan elektronik devredir. LED kaynaklı aydınlatma sistemlerinin kullanımı her geçen gün büyük bir ivme ile artmaktadır. Buraya tıklayarak tüm pelsan aydınlatma ürün gruplarını görebilirsiniz.


Alüminyum Gövde Cadde ve Sokak Armatürleri. Yüzlerce Av ve Kamp Ürünleri size özel fiyatlarla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar