27 Şubat 2018 Salı

Led el feneri yapımı

Led el feneri yapımı

Ana Sayfa Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Led Fener Yapımı. Hazırlayan: Ümit YAVUZARSLAN. Bildiğiniz gibi cihazlarımızı çalıştıran pille.


Karanlıkta kalmamak için El Feneri takımlarınızı hazır edin! El feneri seçenekleri için Evidea. Farklı ödeme fırsatlarından yararlanın. Küçük ampullü el fenerlerinin dışında günümüzde oldukça tercih edilen led ışıklı el fenerleri bulunmaktadır.


Led ve ampullü el fenerlerinin zumlu özelliklere sahip olanları da vardır. Suya ve soğuğa dayanıklı çeşitleri mevcuttur. Led el feneri yapımı hakkında bir video buldum. Videoda led el fenerinin nasıl yapılacağı aşama aşama gösteriliyor. Video nun sahibi büyük ihtimalle Hindistan lı bir abimiz.


Led el feneri yapımı

LED ile Güneş Paneli Yapımı. Elektronik periyodik cetvel Girilen atom numarası değerine göre elementin özelliklerini LCD’de gösteren bir uygulama. Pilli, şarjlı, ledli el fenerleri ve daha birçok başka çeşit Tekzen.


Led Lenser X21r Sarjlı El Feneri. El Yapımı Akordeon kağıt fener nasıl yapılır? Resimli açıklamalı olarak Öğrencilere Etkinlik,Yılbaşı dekorunda,Sınıf süslemek için,Noel süsü olarak ,Parti,Sünnet,Kına gecesi,Düğün,Doğum günü süslemeleri Akordiyon Kağıt Fenerler için. Led ışıklara yapacaksanız fenerleri minik,minik yapın led lambaları. Led El Feneri modelleri, led el feneri markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11.


Led el feneri yapımı

Outdoor aktiviteleriniz için basit el feneri yapımı Pet şişenin ağız ve kapak kısımları ile kendi led fenerinizi kendiniz yapabileceğiniz bu proje ile güzel bir led anahtarlığınız olacak. Sepete Ekle (15) Police PC-CCree El Feneri. Pilsiz el feneri yapımı Forum Alev Bir fener düşünün ki pile ihtiyaç duymuyor, pil değiştirme derdi yok veuzun yıllar sonra bile gücünden hiçbir şey kaybetmiyor.


Telefonu Sınırsız Şarj Eden Şarj Aleti Yapımı Free Energy. Ayrıca güçlü ışığa, güzel bir tasarıma sahip olması ve kolay kullanılabilir olması da gerekiyordu. Yüksek Kaliteli Led El Feneri Üreticilerini Led El Feneri Tedarikçilerini ve Led El Feneri Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba. Police PS-Şarjlı Cree Power Led El Feneri ₺21KDV Dahil. Favorilerden Kaldır Favorilere Ekle.


OKLU EL FENERİ , ŞARJLI, BEYAZ IŞIK, EL FENERİ ÖZELLİKLERİ:. TL, Imalent R90C LED El Feneri USB Şarj Gearbest TR online mağazamızdan ücretsiz kargo seçeneğiyle satın alın. Satış öncesi ve sonrası destek, güvenli ödeme, ücretsiz ve kolay iade imkanlarıyla satın almak için tıkla. Ledli EL Feneri Watton Wt-032. Promosyon için EL Feneri.


Led fenerler sahip oldukları lümen sayısına göre aydınlatma kalitesi sunarlar. Heider CFX, 7METRE AYDINLATMA MESAFELİ SÜPER EL FENERİ , el feneri çeşitleri,en iyi el feneri , piller, şarj edilir piller, yeni tasarım, süper aydınlatma,eşsiz tasarım, el feneri fiyatları, şarjlı el fenerleri ,heider fener , haider el feneri , uzağı aydınlatma. TIR lense sahip yüksek güçte LED , 7metreye.


Olight I3E-BK EOS Lümen Edc El Feneri 9TL OLİGHT. Olight SBaton 5Lümen Edc El Feneri 39TL OLİGHT. Kullanmadan önce ürünü saat şarj ediniz.


Fener kullanılmadığında her üç ayda bir şarj edilmelidir. Fener ayda bir defa deşarj edildikten sonra tekrar şarj edilmelidir. LED ’in zarar görmemesi için akım değeri 100mA’i aşmamalı. Bu değer üretici firma katalogları dikkate alınarak belirlenmeli, indüktans değeri 100uH ile 560uH arasında seçildiğinde devre sorunsuz şekilde çalışıyor.


USB girişinden şarj edebileceğiniz bu minik el feneri ile. Pilsiz Led lambamızın devresinin alttan görünüşü. Elle tutulan küçük el feneri 5lümenli ışık üretebilir. Isı sorununu ise sıvı soğutma sistemi ile çözüldü. Uygulaması zor değil, bu videoda göreceksiniz.


Fenerde Kullanılan led türü, Cree XM-L(U2) LED ( 50Saat Yanma Ömrü). Ben feneri ikinci el aldım. CR123A ile çalışabiliyor. Raspberry Pi ile Sırayla Yanıp Sönen LED ‘ler. Arduino Ultrasonik Radar Projesi.


PID Kontrol Algoritması Nedir ? Gerçek fener en parlak, hızlı ve güçlüdür. Düğme ve Rozet Yapımı (12) Düğme ve Rozet Makineleri (1) Yapım kalıpları (1) Düğme ve Rozet Parçaları (5) paket (5) Kanaviçe (0) Kabartma (10). LED el feneri Olarak görüntüle Izgara Liste.


Mini Acil El Crank Dinamo güneş enerjili fener şarj edilebilir LED ışık Lamba Şarj. Son teknolojiyle hazırlanmış olan bu ürünün üzerine üstelik hediye sahibinin ismini baskılatarak da. E-BÜLTEN ABONELİĞİ Kampanya ve yeniliklerden haberdar olmak için e-bültenimize kayıt olun. Bu kadar parlak dahi olmayan bir fener için dolar harcamayın. Kamp yaparken yada sadece arka bahçenizde eğlence olsun diye kullanabilirsiniz.


Bu fenerin yapımı basit, görünüşü güzel ve en önemlisi çok etkili. El yapımı enerji tasarruflu led lamba (220v led ) Yazar: Burhan 13.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar