13 Şubat 2018 Salı

Bollard armatür

Birbirinden şık bollard aydınlatma ürünleri, Mandela, Adegan, Alpha bahçe aydınlatma sistemleri, modern tasarımlar, kare,. Teknik Özellikler Alüminyum enjeksiyon olarak üretilen gövdenin, korozyon ve tuzlu ortamlara karşı dayanıklılığı elektrostatik toz boya ile sağlanmıştır. BOLLARD ARMATÜRLER Klasik çim aydınlatma modellerinden siz de mi sıkıldınız?


Bollard armatür

Dış mekan aydınlatmanız için farklı tasarımlar mı arıyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz. Farklı kullanım amaçlarına ve kullanım alanlarına sahip olan modern bollard aplikler kusursuz ve gösterişli aydınlatma isteyenlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Dış mekanlarda kullanıma uygun olan bollard aplik modelleri dış mekanlardan kaynaklanabilecek sorunlara karşı da dayanıklı bir yapıya sahiptir.


Güvenilir, sağlam tasarım:. M AYDINLATMA çim aydınlatma, çim aydınlatma direkleri, çim aydınlatma armatürleri , çim aydınlatma direği. NADİRLER AYDINLATMA kendi bünyesinde bulunan aydınlatma kategorileri ile istediğiniz yerleri aydınlatmanız için sizlere olanak sağlamaktadır. Cob tekonolojiye sahip led bahçe aydınlatma armatür modeli.


BETA AYDINLATMA, dış mekan kullanımlarındaki yüksek aydınlatma armatürleri , çim armatürleri ve kent mobilyaları üretmektedir. Dekoratif Aydınlatma Ürünleri. Modern Aydınlatma Ürünleri. LED AYDINLATMA DÖKÜM BAHÇE ÜRETİM MİNARE AYDINLATMA.


Siparişlerim Günün Fırsatlar ı Yurt Dışı Satış. LED aydınlatma armatür sistemleri alanında yıldan bugüne ürün sunan EAE LED Aydınlatma armatür firması ve aydınlatma ürünleri hakkında bilgiler yer alıyor. Yılında İstanbul da EKOLAMP ELEKTRİK AYDINLATMA LTD.


Tİ Olarak kurulan şirketimiz, Aydınlatma sistemlerinin yeni yeni değişmeye başladığı zamanlarda faaliyete başlamış ve önemli projelerde iç ve dış aydınlatma malzemeleri tedarikçisi olarak hizmet vermiştir. Bitmiş ürün, yarımamül veya hammadelerinde ısı artışlarının doğru olup olmadığı kontrol edilir. Sonrasında çıkan sonuçlar raporlanarak ürüne ait klasör içerisinde saklanmaktadır. Pik Dökümcüler sanayi sitesi BBlok No:2.


Bollard Aydınlatma 75TL ile n11. Dilediğiniz firmalar ile B2B portalı üzerinden mesajlaşabilirsiniz. Ampul W A6 Eduylu’dur. Watt led ampul veya adet max.


Peyzaj alanı aydınlatması, yürüyüş yolları kenarları için ideal olarak üretilmiş bollard aydınlatmasıdır. Temperli cam ile homojen bir aydınlatma alanı sunar bu versiyonda güç 12W ışık gücüdür. Armatür Özellikleri: E-duyludur.


Daha kaliteli yaşam alanları için led ambiyans aydınlatmaları ve tarzınıza göre klasik yada modern aydınlatma ürünlerimize bakın. Mimar ve tasarımcıların yaratıcı fikirlerini uygulamasında kolaylık sağlar. Ayrıca armatürlerin alçak gerilim deneyleri, izolasyon, kaçak akım testleri yapılmıştır. Kullanıldığı alanlar: Cadde, yol, sokak, parklarda 4- m. Yüksek verimli LED teknolojisi ile düşük güç tüketen ideal bir dış aydınlatma armatürüdür. Alüminyum gövde Isıya dayanıklı cam Tüm dış vida ve aksamları civatalar paslanmaz çeliktir.


Bollard armatür

Uzun ömürlü silikon contalar kullanılmaktadır. LEDLine P, birçok çizgisel armatüre alternatif olarak iç ve dış mekanlarda güçlü bir aydınlatma sağlamaktadır. Kağan Aydınlatma olarak biz ne yapıyoruz ? Hegza Led Aydınlatma Ürünleri Yüksek Teknoloji İle Kaliteli Şekilde Üretilmiş Led Aydınlatma Ürünleri. HOUSING mm thick, soli corrosion resistance increased by application of iron phosphate, high quality steel sheet body painted with electrostatic powder paint, stainless steel screws.


TRANSFORMER Constant current has system electronic transformer. Lütfen aramak istediğiniz kelimeyi yazıp Enter tuşuna basınız. Metro Setra Pro Setra Setra Slim Karadeniz Pro Karadeniz Karadeniz Led Tube. Find your bollard light easily amongst the 4products from the leading brands (Royal Botania, Martinelli, Delta Light,) on ArchiExpo, the architecture and design specialist for your professional purchases.


Yürüyüş yolları aydınlatması, parklar, eğlence alanları, yerleşim alanları, stadyum çevresi vb. Ulusal ve uluslararası onlarca tasarımcı, marka ve ürünlerin izleyiciyle buluştuğu Design Week Turkey’deki standımızda yer alan ürün gruplarımız ziyaretçiler tarafından yakından ilgiyle incelendi. Mümkün ise bu tip yüksek direklerde kullanılan armatür tipinde kullanılan lamba, yatay durumda değil dikey durumda olmalıdır. Lütfen web sitesine göre varsayılan dili seçin.


International (English) Türkiye (Türkçe) KURUMSAL. VİZYONUMUZ HAKKIMIZDA KATALOĞUMUZ BASIN ODASI ÇÖZÜMLERİMİZ BELGELERİMİZ. DAİRESEL YER GÖMME ARMATÜRLERİ KARE YER GÖMME ARMATÜRLER. Find your contemporary bollard light easily amongst the 1products from the leading brands (Royal Botania, Martinelli, Delta Light,) on ArchiExpo, the architecture and design specialist for your professional purchases.


Bollard armatür

Plate Recognition System. Tasarruflu ve ekonomik ışık sistemi tercih edilir. Billur Aydınlatma Dominique Bakır Şapkalı Rumeli Döküm Aydınlatma Siyah.


AFC LIGHTING - OPTOLED produce, thanks to the high quality and technological products, and domestic and overseas market share is increasing every day and looks to the future.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar