22 Şubat 2018 Perşembe

Dekoratif bahçe aydınlatma direkleri

Dekoratif bahçe aydınlatma direkleri

Türkiye’nin aydınlatma firması olan Pelsan’ın, ürünlerine göz atmak için hemen tıkla! Pelsan’da her ihtiyaca uygun, LED aydınlatma sistemleri bulabilirsin. Tamamı yerli üretimimiz olan aydınlatma direkleri , klasik yol aydınlatma direkleri , nostaljik dekoratif yol aydınlatma direkleri , ve modern yol aydınlatma direkleri , çok. Modellerimizi uzun otoban kenar lambaları, aydınlatma direkleri , bahçe elektrik aydınlatma direkleri ,. Park aydınlatma ve bahçe aydınlatma direği alüminyum döküm ve çelik boru dekoratif aydınlatma direkleri ve armatürleri. Bahçe direkleri ise kısa, orta boy ve uzun olarak farklı boyutlarda bulunuyor.


Açık alanının boyutuna göre veya aydınlatmak istediğiniz bölgenin ışık ihtiyacına göre ürünün boyunu seçebiliyorsunuz. BA-2Döküm Aydınlatma Direği Agenensis Serisi. Farklı renk ve Armatür seçenekleriyle sunulan bahçe aydınlatmaları , bahçenize şık bir görünüm kazandırırken gece olduğunda bahçenize farklı bir atmosfer kazandıracaktır.


Dekoratif Aydınlatma Direği Agenensis Serisi. Aydınlatma Sistemleri alanında Türkiyenin bahçe aydınlatma denilince akla gelen öncü firmalarındandır. Bunun yanı sıra sokak aydınlatma alanında da ilk sıralardadır. DEKORATİF AYDINLATMA DİREKLERİ. Mobilyaları yıllık üretim ve model tecrübesi ile hazırlamaktadır.


Firma bünyemizde cadde aydınlatma direklerinden bahçe aydınlatma direklerine kadar geniş bir ürün seçeneği de bulunuyor. Tüm Yapı Market - Bahçe Ürünleri. Aydınlatma direkleri ile rahatlıkla bahçenizi ışıl ışıl bir hale getirebilirsiniz.


Geniş bir ürün skalası olan bu kategoride bütçenize uygun bahçe direkleri fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Ayrıca metal, alüminyum, cam, hasır, bakır, polietilen gibi birçok farklı materyal ile yapılmış lamba seçeneği arasından yaşam alanınıza en uygun olan materyali seçebilirsiniz. ANASAYFA KURUMSAL ÜRÜNLER. Aydınlatma fenerleri arasında farklı dizayna sahip ürünlere ulaşabilirsiniz.


Altıgen fenerli direklere veya yuvarlak fenerli aydınlatma direklerini kategoriden temin edebilirsiniz. Projektör Direkleri Kara yolları,kavşaklar,park yerleri,hava alanları,şehir meydanları,spor sahaları,stadyumlar,açık alanlar , fabrikalar,benzin istasyonları ve bunun gibi alanların aydınlatmasında kullanılan galvanizli poligon direkler,müşteri talebine göre istenilen yükseklikte üretilmektedir. YÜKSEK YOL AYDINLATMA DİREKLERİ. Yüksek Aydınlatma Direkleri. Modern Led Aydınlatma Direkleri.


Klasik Aydınlatma Direkleri. Aydınlatma ile peyzajın buluşması ile ortaya şahane konseptler çıkarmak için tasarlanmıştır. Alüminyum dökümden imal edilirler. Geniş alanların aydınlatılmasında istenilen yükseklikte kullanılabilen aydınlatma direkleri bu özellikleri sayesinde oldukça avantajlıdır. Site içi yürüme yolları, kamusal park ve bahçeler ya da kendi özel bahçeniz için dekoratif ferforje veya daha hesaplı galvaniz kaplama aydınlatma direği çeşitlerini piyasada bulabilirsiniz.


Dekoratif bahçe aydınlatma direkleri

Tek yönlü aydınlatma söz konusu olduğundan en çok tercih edilen modellerden bir tanesi direk gövdesinin bükülmesiyle oluşan poligon kesitli konsol tipidir. Prodaş Galvaniz Aydınlatma Direkleri , Aydınlatma Direkleri , Prodaş Direk, Galvaniz Direk. Süslü çıtalı fener serisine ait duvar üstü dekoratif bahçe aydınlatma.


Orta Boy Saraylı Aydınlatma Direkleri serisinin dekoratif aydınlatma direkleri. Asansörlü projektör direkleri aydınlatma 1. Erzincan Üniversitesi dekoratif ledli yol Aydınlatma çalışması Işın aydınlatma olarak devam etmektedir. Sokak Armatür Fiyatları, Dış Mekan Aydınlatma Online Satış, Park Bahçe Aydınlatma Direkleri Fiyatları, Bahçe Aydınlatma Armatürü, Aydınlatma Direği.


Garantili ürünlerimizle müşteri memnuniyetini her geçen gün arttırıyoruz. Bahçe aydınlatmada alternatif ve teknolojik çözümler. Bayisi olduğumuz firmaların kataloglarını web sitemizden görebilirsiniz.


Isı yaymayan, basit ve esnek kullanımlı aydınlatma kaynağı Katı hal teknolojisi ile üretilen LED lambaların ülkemizde iç ve dış aydınlatmada kullanma eğilimi hızla artmaktadır. Bu eğilimin temel nedeni bu lambaların verimli, ekonomik ömrü uzun ve işletim maliyeti düşük olmasıdır. Elektrostatik toz boya ile korozyona dayanıklıdır. Tüm vida aksamı paslanmaz çeliktir.


Dekoratif bahçe aydınlatma direkleri

IPDriver ürünün içine gizlenmiştir. Aydınlatma konusunda uzman kadrosuyla, iç ve dış aydınlatma armatürleri imalatı, aydınlatma projelendirme mühendislik hizmeti, montaj ve devreye alma sırasında danışmanlık, satış sonrası servis konularında hizmet vermektedir. Sektöre glob üretimiyle adım atıp, ilerleyen yıllarda ürün yelpazemizi geliştirerek park- bahçe aydınlatmasında yerimizi aldık. DB aydınlatma park bahçe firmamız modern yaşamda büyük öneme sahip olan park, bahçe gibi bölmelerde kullanılan aydınlatma , aydınlatma armatürleri, duvar ve tavan aplikleri, çim üstü aydınlatma , set üstü aydınlatma , yol aydınlatma direkleri konusunda olumlu katkı sağlamaktadır.


Listeme Ekle Ürün Karşılaştır. Teslimat Bilgisi: 1TL En geç Mart Salı günü kargoya verilir. Gönderim süresi, ürünü satışa sunan Mağaza tarafından belirlenir. Park ve Bahçe Aydınlatma Direkleri. BGS-LED aydınlatma , bina iç ve dış aydınlatmaları , endüstriyel aydınlatma , ofislerin aydınlatılması, park ve bahçelerde, sokak, cadde ve meydan aydınlatmaları , otomotiv ve reklam sektörü gibi birçok alanda kullanılmaktadır.


Dekoratif bahçe aydınlatma direkleri

EHİR olarak park ve bahçe aydınlatma direkleri , cadde ve sokak aydınlatma direkleri üretimini ve satışını yapıyoruz. Direklerin dip modellerini, gövde borusunu, kolları ve armatürleri müşteri seçeneğine göre, kullanım alanlarına göre çeşitli malzemelerden üretim yapıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar