27 Şubat 2018 Salı

Yangın kapısı teknik özellikleri

Z ek takviyeler kanat ın içerisinde yerleştirilmiş olmalıdır. Pimli menteşe kullanılmalıdır. En önemli özelliklerden biri yapımında metalin kullanılmış olmasıdır. Piyasadaki firmalar bu konuda günümüzde çeşitli yeni tasarımları ile de göz önünde olabiliyorlar. Bu konudaki yeni tasarımlar ayrıca yangın kapılarının daha fazla dikkat çekmesini sağlıyor.


Yangın kapısı teknik özellikleri

L kasa veya geçme kasa sistemi. Panikbar altı takviye sacı. Yaylı ve kuvvet ayarlı menteşe. KAYNAKSIZ PRESLENEREK İMALAT. Bu teknik şartnamelerde yangın kapısı imalatında ve montajında olması gereken tüm özelliklerin ölçüleri, kullanılması gereken malzemeleri gibi buna benzer ayrıntılar tüm incelikleriyle yer verilir.


CMD Metal, yangın kapısı imalatı, acil çıkış kapıları , metal kapı imalatı,. Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri bilgi birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları ya da nitelikleri farklılık gösterebilir. Bina içerisinde mevcut yanıcı maddelerin cinsi, bina fiziksel özellikleri gibi faktörler teknik özellikleri açısından belirleyici etkenlerdir.


Yangın kapısı teknik özellikleri

Bu siteye sunucudaki güvenli bir tarayıcıdan erişmeye çalışıyor olabilirsiniz. Yerli ve Avrupa yangın kapılarımız sertifikalı olup 3691dk yangına dayanıklı olarak üretilirler. Tek kanat ve çift kanat olarak imalat yapılmaktadır.


Uzman kadromuz tarafından üretilen çelik kapılarımızın teknik özelliklerini bu sayfadan öğrenebilirsiniz. Yürürlükte olan yangın kapısı yönetmelikleri, yangın kapısının teknik özellikleri , kullanım alanları ve kullanım amaçlarıyla ilgili standartları kapsamaktadır. Ancak yangın kapısı sektöründe bu standartların dışında üretim ve montaj yapan bir çok firma vardır.


Firmanın diğer kapılarının fiyatlarınıda aşağıdaki telefon adresinden öğrenebilirsiniz. Kanat kalınlığı mm,(İstenilen yangın dayanım süresi ve sertifika türüne (E sertifikalı yangın kapısı -EI sertifikalı yangın kapısı ) göre kanat kalınlıkları değişiklik gösterebilir. Kalınlığında özel yangın koruyucu malzeme dolguludur. TEKNİK HACİM KAPISI -SAC KAPI. Göreceksiniz ki bu derece yüksek kaliteli yangın kapılarını en uygun fiyatla sunan bizim firmamızdır.


Uluslararası akredite edilmiş yangın labaratuarlarında testleri yapılmış “E 1dakika yangın geçirmez” sertifikasına sahip, yangın çıkış kapıları. Fire Exit Doors Certified as “E 1Minute Fire Proof” by the accredited labratories. Bu teknik özelliklere teknik ölçüler de dahil olması ile, müşterilerin istekleri doğrultusunda da kapıların tek yön veya çift yön olacak şekilde tasarlanabilmesi de sağlanabilmektedir.


Kapisi , yangin kapisi fiyat , yangin kapisi ankara , yangin kapisi izmir , yangin kapisi özellikleri , yangin kapisi yönetmeligi , yangin kapisi fiyati , yangin kapisi istanbul , yangin kapisi kilidi , yangin kapisi kolu , yangin kapisi bursa , yangin kapisi montaji , yangin kapisi dwg , yangin kapisi kayseri , yangin kapisi poz no , yangin kapisi ümraniye , yangin kapisi fiyatlari. Her parçası sertifikalandırılmıştır. Kanat içerisinde adet U destek profili.


Her binada olması gereken yardım merdivenlerine ulaşımı sağlayan yangın kapılarının yangına dayanıklı olması gerekir. YANGIN KAPISI ÖZELLİKLERİ. Dışarıdan kapalı olsa bile içerden kapıyı açan panik kolu. C üzerindeki sıcaklarda genleşerek dumanı asla sızdırmayan özel conta. Ayarlanabililen menteşeler.


Yangın kapısı teknik özellikleri

Ve bunu son kullanıcıya yansıtmayız. Yani biz ucuz yangın çıkış kapısı satmaktayız. Satışını yapmış olduğumuz yangın kapıları 1Dakika sertifikalıdır. Kapıların teknik özellikleri kadar. Detaylı ürün bilgisi için tıklayınız.


Sahip olduğu yangın dayanımı, duman ve alev geçirmezlik özelliği , dışarıdan kilitli olsa bile içeriden sürekli. DKP sacdan üretilmektedir, isteğe bağlı olarak Galvaniz sac’dan da üretim yapılabilmektedir. Fitilli sac kasalarımız, köşe kasa ve ayarlı geçme kasa olmak üzere tiptir. Huzurlu bir yuva düşlüyorsanız.


Sevdiklerinizle güvenle yaşamak istiyorsanız. Dimak, yılların birikimi, teknik kadrosu ve bünyesinde bulundurduğu makine parkı ve donanımıyla hızlı ve zamanında hizmet. Kullanılan yalıtım malzemeleri özel teknikler ile yerleştirilerek kapı birleştirme işlemi tamamlanmaktadır. Kapı kanadının her iki yüzü de 1. Ortam sıcaklığı 74° ye ulaştığında yangın kapısı kapanarak alev ve dumanın yayılmasını önler. Standart ölçülerde ve özelliklerde ürettiğimiz yangın kapılarımızı isteğe bağlı olarak istenilen ebat, özellik ve aksesuarlarla da üretebiliriz.


Teknik özellikleri kapsamında kişilere güvenli ir çıkış ve oksijenli bir ortam sağlayan bu kapılar yardımı ile acil durumlarda zaman kazanma esas alınmaktadır. Apartman Giriş Modellerimiz apartman giriş kapılarına tamamen ahşap görünüm katan giriş kapısı modellerimiz. Kasalarımız Data Kasası verileriniz artık daha güvende.


Güvenliği, modern görünüşü, pratik ve estetiği bir arada sunan seksiyonel garaj kapıları , ithal motor ve kontrol ünitesiyle sorunsuz çalışan uzun ömürlü sistemlerdir. Merdiven denildiğinde aklınıza gelen ilk şey apartmanlardan inebilme ve kaçabilme yerleridir diyebiliriz. Ayrıca mevzuat açısından yangın güvenlik holü oluşturma zorunluluğu bulunmaktadır.


Yangın Merdiveni Teknik Özellikleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar